kocurzyca41 pisze:kalair pisze:To ja jakieś osobiste Kretki może dam..![]()
Lafi,wujek Bubor ma rację jesteś pięknaSafi i Irisia równie śliczne i rozkoszne.
Reniu!

Wujo będzie szczęśiwy!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:To ja jakieś osobiste Kretki może dam..![]()
Lafi,wujek Bubor ma rację jesteś pięknaSafi i Irisia równie śliczne i rozkoszne.
kocurzyca41 pisze:A bo to prawda,jest śliczna i już.Na tym zdjęciu wyjątkowo.Babotym adwokatem Ty mnie nie generwuj.Ja żrę na potęgę;bigosik,sałatkę jarzynową,flaczki,a na koniec ....cukiereczi czekoladowe.Jak po takim menu przeżyję będzie dobrze
kalair pisze:Kociara82 pisze:a ja sie przypomne z bazarkiem kosmetycznym na Tyskie Mruczki![]()
viewtopic.php?f=20&t=121361&start=0 moze sie znajdzie ktos chetny?
No, może ktoś chętny?![]()
A jak Ozzy??
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:A bo to prawda,jest śliczna i już.Na tym zdjęciu wyjątkowo.Babotym adwokatem Ty mnie nie generwuj.Ja żrę na potęgę;bigosik,sałatkę jarzynową,flaczki,a na koniec ....cukiereczi czekoladowe.Jak po takim menu przeżyję będzie dobrze
Lubisz adwokatka?Hy hy, to chodź, mam jeszcze.
Ja też chcę bigosiku!
O!Sałatkę ohydną zjadłam. Zrobię swoją.
Lafisia zadowolona dziękuje Cioci!
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:a ja sie przypomne z bazarkiem kosmetycznym na Tyskie Mruczki![]()
viewtopic.php?f=20&t=121361&start=0 moze sie znajdzie ktos chetny?
No, może ktoś chętny?![]()
A jak Ozzy??
lepiejnajgorsze chyba minelo, ale jeszcze nie je, jest na kroplowkach.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:A bo to prawda,jest śliczna i już.Na tym zdjęciu wyjątkowo.Babotym adwokatem Ty mnie nie generwuj.Ja żrę na potęgę;bigosik,sałatkę jarzynową,flaczki,a na koniec ....cukiereczi czekoladowe.Jak po takim menu przeżyję będzie dobrze
Lubisz adwokatka?Hy hy, to chodź, mam jeszcze.
Ja też chcę bigosiku!
O!Sałatkę ohydną zjadłam. Zrobię swoją.
Lafisia zadowolona dziękuje Cioci!
Mało powiedziane,że lubię adwokata,ja go uwielbiam.Bigosiku mam gar cały,chętnie się podzielę,bo wyszedł fenomenalny istne arcydzieło sztuki kulinarnej.Nawet Dzidzia postanowiła talerz wylizać co się nie zdarzaSałatka mojej mamy też dobra.No i te cukiereczki moje ulubione Michałki i galaretki i pianki w czekoladce....a doopa....
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:
Lafi,wujek Bubor ma rację jesteś piękna................
kocurzyca41 pisze:No dobrze poruszałam się troszkę głaszcząc barankującą Milkę.Zeżarłam tabletkę.Ale trochę boli,to się idę powalić.Jutro do roboty tylko na noc,bo na dzień załatwiłam zamiankę.Noc jakoś przeżyję-chyba.Dobrej nocki kreciom i Dużej.Za Ozzy'ego![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, puszatek i 16 gości