ja już powiedziałam dość sylwestrom w domach ,dość domówek,garów itp

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Melduję się poświątecznie. W święta nie dostałam sie do kompa - panowie zakupili sobie prezent dla siebie od siebie -"FIFA 2011" więc nie miałam szans.
A co do choinki - jak wracałam z pracy w Wigilię spotkałam moich panówschodzącychdo piwnicy po nią - mieli duuuzo czasu. Tak więc do wieczerzy siadaliśmy o 21.00. Choinka o dziwo stoi, z bombkami, zero zainteresowania nią ze strony kotów (tfu oby nie w zła godzinę napisałam). Lolek oczywiście ukradł kawałek makowca, na szczęście żołądek ma strusi.. Mam jeszcze wolne do 29.12, potem znowu do pracy
.
Bolkowa pisze:A tu już u Sylwestrze piszą. W tym roku przyrzekłam sobie, że spędzę go w piżamie we własnym łóżku z krzyżówkami lub książką.
Bolkowa pisze:Siedzę jeszcze przed kompem i czuwam, by młody z kolegą zasnęli a nie przechytrzyli mnie i ponownie przed monitorem zasiedli. Jutro w ramach walki z nałogiem wywożę ich na sanki. Słyszę jak krążą, poszeptują, będę musiała do łóżka położyć się z myszką i klawiaturą, bo gotowi mnie przetrwać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, MruczkiRządzą, Paula05 i 66 gości