Miś marzył o swoim własnym domu na święta ale jak wiadomo, marzenia się nie spełniają, na pociechę Miś dostał super kolacyjkę wigilijną, dziś pyszny obiadek a pod choinkę od Mikołaja piękny nowy puszorek w kotki
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Marzenia SIĘ SPEŁNIAJĄ!!! Niestety, nie zawsze od razu, ale marzenie jest początkiem jego spełnienia. Sam Miś i tylu ludzi wokół marzy o nowym domu dla Misia. Dla mnie to jedno z najważniejszych marzeń. W nowym puszorku Misiowi na pewno do pyszczka. uściski dla Was wszystkich
Misiu! Marzenia się spełniają! Oby nowy rok przyniósł Misiowi domek, odpowiedzialny i taki, który będzie doceniał wspaniałą misiowatość!:) Kciuki do góry dla dzielnego Misia tak tak, prosimy o zdjęcia Misia w nowym puszorku;)
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Widzisz, Misiu? Marzenia się spełniają, nie tylko ja tak myślę, ale Caldien i na pewno wszyscy. I przede wszystkim Ty, Misiuniu, wiesz, że marzenia się spełnią.
Trochę prywaty - przepraszam. Bardzo proszę o podrzucanie tego wątku viewtopic.php?f=1&t=121939 Sprawa bardzo pilna. Szukamy transportu dla koteczki ze schroniska w Świnoujściu.