Moderator: Estraven
shalom pisze::lol: ale musiało być ciekawie. A jak psy? siedzą z boku i olewaja kocie towarzystwo? czy mi się coś pokręciło? bo wydawało mi się, ze miały być dwa
Weihaiwej pisze:shalom pisze::lol: ale musiało być ciekawie. A jak psy? siedzą z boku i olewaja kocie towarzystwo? czy mi się coś pokręciło? bo wydawało mi się, ze miały być dwa
Dobrze pamiętasz shalom - są dwaIru nie zwraca na koty w ogóle uwagi - no, może na "swoje" spojrzy czasem przyjaźnie - pozostałe ignoruje. Na zmianę biega radośnie po śniegu(zima to jej ulubiona pora roku, kocha śnieg i mróz) i wyleguje się na kanapie przy kominku, śniąc o sarnach grzęznących w śniegu
Koka - suczka rodziców - to przyjaciel całego świataZ niektórymi kotami próbuje się bawić, jak niegdyś z Cookiem. Ich zabawa wyglądała tak, że Cookie podbiegał do Koki znienacka, zaczepiał i uciekał w te pędy. Koka ruszała w pogoń, wpadała za nim do pokoju, zatrzymywała się, a wtedy sytuacja się powtarzała. Przy tym i Cookie, i Koka ślizgają się na podłodze niczym bohaterowie kreskówek, więc mamy niezły ubaw
Właściwie: mieliśmy, bo odkąd jest Bisou, Cookie nie potrzebuje psiej towarzyszki
a ona próbuje z pozostałymi rudzielcami.
shalom pisze::lol: ale fajnie. A Koka to też jakiś rasowiec czy poczciwa mieszanka?
Weihaiwej pisze:shalom pisze::lol: ale fajnie. A Koka to też jakiś rasowiec czy poczciwa mieszanka?
Rasowiec - Owczarek szkocki collie. Ma trzy lata i jest bardzo radosna i poczciwa
shalom pisze:Weihaiwej pisze:shalom pisze::lol: ale fajnie. A Koka to też jakiś rasowiec czy poczciwa mieszanka?
Rasowiec - Owczarek szkocki collie. Ma trzy lata i jest bardzo radosna i poczciwa
Collie są poczciwemoi wujkowie mieli. Fajne pieski. Mój H choruje na owczarka niemieckiego. A ja na husky
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 133 gości