WAWA-Wielkanocny Kacper zyczy Wesołych Świat! :)) str.53

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 22, 2010 22:54 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

Cóś mnie psiarze i pospolite ruszenie dogo zaczyna znerwiać. Na tyle, że zaczynam rozmyślać o opcji +1500.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Śro gru 22, 2010 23:23 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

PcimOlki pisze:Cóś mnie psiarze i pospolite ruszenie dogo zaczyna znerwiać. Na tyle, że zaczynam rozmyślać o opcji +1500.

jestem za! :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 23, 2010 6:56 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

No, tylko trzeba nakarmić mrówki, bo właśnie padły z głodu.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw gru 23, 2010 21:31 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

Życzymy wszystkim, a zwłaszcza Kacperkowym, zdrowych, spokojnych, blogosławionych Swiąt :1luvu:
Obrazek
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 24, 2010 0:42 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

taizu - dziękujemy za życzenia!!
Kacper wraz z resztą dorosłego towarzystwa zostaje w domu, a mały Kajtek wyjeżdża na Świeta :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt gru 24, 2010 2:17 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

to może Kajtek też weźmie dobry przykład z młodszego kolegi :ok:

Obrazek Wesołych :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt gru 24, 2010 10:09 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

dla Kacperka Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt gru 24, 2010 10:44 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

Kajtek nie wyjeżdża do swojego ds tylko z nami na Święta do rodziców.. nie wyobrażam sobie zostawienia malucha samego na dwa czy trzy dni w małej łazience..

Marzenia11

Post » Nie gru 26, 2010 22:39 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

Kacper spedzil cale Swieta poza domem-z nerwow nic nie pisalam.wrocil niedawno-czysciutki cieplutki zadowolony. Lobuz.. Szkoda slow.
W konkursie jest 2 ale mocno jest naciskany przez zdjecie kya-dziennie dostaje ono wiecej glosow.. Pomozcie please.. Ja robie co moge...

Marzenia11

Post » Wto gru 28, 2010 12:26 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

Kacperos znów na gigancie - drze japę i trudno go nie wypuścic, zwłaszcza że wraca szczęśliwy i zadowolony i w ogóle nie mysli o swoich nerkach :evil:
Kajtus był z nami na Święta 300 km od Warszawy - dzielny kocurek, zachwycił wszystkich oprocz moich rodziców, którzy nie lubią kotów - przynajmniej trzymania ich w domu. Maluch się mocno zrelaksował, zadomowił, narozrabiał, probował degustowac kwiatki, sprawdził również czy na pewno spadną na podłogę. Oczywiście spadły :D
niestety okazało się, ze kocurek ma chorobę lokomocyjną - zarowno w jedną jak i w drugą stronę podróży samochodem i autobusem zwymiotował... biedaczek..

Marzenia11

Post » Wto gru 28, 2010 18:01 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

Marzenia11 pisze:Kacper spedzil cale Swieta poza domem-z nerwow nic nie pisalam.wrocil niedawno-czysciutki cieplutki zadowolony. Lobuz.. Szkoda slow.
W konkursie jest 2 ale mocno jest naciskany przez zdjecie kya-dziennie dostaje ono wiecej glosow.. Pomozcie please.. Ja robie co moge...

Nie martw sie, mały nie przegoni Kacperka, natomiast przez dobe nie wchodzilam na strone konkursowa( awaria neta) a tu psia rodzinka ma ponad 1 tysiac glosow wiecej. Moim zdaniem to jakies oszustwo :(

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto gru 28, 2010 19:21 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

zdecydowanie - juz nie pamietam , ale chyba nawet na twoim wątku na KŁ jest troszkę rozważań na ten temat... albo na któryms z wątkow naszych forumowych futer startujących w konkursie, które sa na Kotach..

Marzenia11

Post » Nie sty 02, 2011 18:05 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; zagłosuj na Kacperka! s.1

Kacper zaczął Nowy Rok od bójki z niewiadomokim, czyli na pewno jakieś kocurowe porachunki. Wrócił z łepkiem całym we krwi, ale całkiem z siebie zadowolony. Po oględzinach i opatrzeniu ran był gotowy do wyjścia!! 8O 8O 8O ten kot mnie doprowadzi do zawału serca...

Marzenia11

Post » Pon sty 10, 2011 14:00 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; za głosy bardzo dziekujemy!!!

To ja sie tez jeszcze tu zapisze i powstrzymam Cie od zawalu. Takiego zbojce w domu tez mam u sasiadki. Dlatego teraz zrobila siatki na okolo wejscia na ogrodek, bo by rachunki u naszej wetki ja zrujnowaly.

Kacperek, ciesze sie, ze wygrales lobuzie. Ale jak bym wiedziala, ze lubisz tak kocyki, bym Ci wlozyla taki jakis. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon sty 10, 2011 23:02 Re: WAWA-Kacper&Kajtek, foto s.49; za głosy bardzo dziekujemy!!!

i jak? i jak? przysłali już Kacprowe wyrko ? :mrgreen:
obfoć plizzzzz!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]