cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 20:17 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Bazarek Wiktoriny/siostry cookie/ i nie tylko:

viewtopic.php?f=20&t=121921
MIKUŚ

Post » Nie gru 26, 2010 20:33 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:
Cookie1706 pisze:Ale przyznaj kochany Gorgolku, że dowcip to ten kocur ma :mrgreen:

Slamisiu Kochany - oczywiście że kocurro ma poczucie humoru. To tylko mnie się tak jakoś porobiło.
Slamisiu co porabiałaś jak cookie nie było?

A nic...
Oczywiście Tizer tan mały śmierdziel ciągle wariował,
więc musiałam co chwila przywoływać go do porządku,
no a Homik to ciągle śpi...
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie gru 26, 2010 20:35 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Zapraszam na bazarek siostry cookie :D
MIKUŚ

Post » Nie gru 26, 2010 20:40 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Zapraszam wraz z moją młodszą siostrą na nowy bazarek :mrgreen:
:cat3:
Polecam figurki z masy solnej :wink:
Wiki bardzo się starała :mrgreen:
Mamy nadzieję, że się podobają :kotek:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 20:42 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Basia,
zabierz na wypadek moje rzeczy z bazarku poprzedniego? Odbiorę i zapłacę :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Nie gru 26, 2010 20:45 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

i kolejny bazar dla kotomanów :ryk:

viewtopic.php?f=20&t=121922
MIKUŚ

Post » Nie gru 26, 2010 20:50 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kicia_Kluska pisze:Basia,
zabierz na wypadek moje rzeczy z bazarku poprzedniego? Odbiorę i zapłacę :mrgreen:

Jak Sobie Pani życzy :mrgreen:
Spakuje od razu. Bo później zapomnę :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie gru 26, 2010 21:06 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Witam wszystkich Kociarzy! :kotek: !!!
Po małych problemach z rejestracją udało mi się wreszcie zalogować i dołączyć do Waszego zacnego grona ! :wink:

Jestem szczęśliwą posiadaczką prawie już 4 miesięcznego kocurka Marleya, którego udało mi się przygarnąć za pomocą Mikusia i Cookiego :) Dziękuję baaaardzo moim kochanym Dziewczynkom !!!

Mój Maluszek chowa się dobrze. Uwielbia zabawy z piórkiem i swoimi myszkami, do których po dłuższym czasie się przekonał ;]
Właśnie teraz z nimi szaleje i nie chce mi dać skończyć pisać :P

Ale! Wracając do Marleya jest u mnie szalenie szczęśliwy co widać po jego wybrykach ;] Już nie boi się ludzi i daje się głaskać :) Uwielbia też swój fioletowo- różowy drapak ;)!

Jak odzyskam aparat to podeślę kilka zdjęć Marleya żebyście mogli zobaczyć :)

Serdecznie Wszystkich pozdrawiam !!!

Kana

Od: Pt gru 24, 2010 12:55

Post » Nie gru 26, 2010 21:09 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kana pisze:Witam wszystkich Kociarzy! :kotek: !!!
Po małych problemach z rejestracją udało mi się wreszcie zalogować i dołączyć do Waszego zacnego grona ! :wink:

Jestem szczęśliwą posiadaczką prawie już 4 miesięcznego kocurka Marleya, którego udało mi się przygarnąć za pomocą Mikusia i Cookiego :) Dziękuję baaaardzo moim kochanym Dziewczynkom !!!

Mój Maluszek chowa się dobrze. Uwielbia zabawy z piórkiem i swoimi myszkami, do których po dłuższym czasie się przekonał ;]
Właśnie teraz z nimi szaleje i nie chce mi dać skończyć pisać :P

Ale! Wracając do Marleya jest u mnie szalenie szczęśliwy co widać po jego wybrykach ;] Już nie boi się ludzi i daje się głaskać :) Uwielbia też swój fioletowo- różowy drapak ;)!

Jak odzyskam aparat to podeślę kilka zdjęć Marleya żebyście mogli zobaczyć :)

Serdecznie Wszystkich pozdrawiam !!!

Witam kuzynkę :1luvu:

Mam nadzieję, że będziesz Naszym częstym gościem :piwa:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 21:14 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Ależ oczywiście będę się starała tu być tak często jak się da!

Już znalazłam koleżankę, która chciałaby od Was adoptować jakiegoś Maluszka po Nowym Roku :ryk:

Więc się szykuje kolejna szczęśliwa adopcja !!:)

Pozdrawiam :*:*

Kana

Post » Nie gru 26, 2010 21:16 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kana witaj :piwa:

Twój Marley przejdzie do historii :mrgreen:

Jak miło że z nami jesteś :)
MIKUŚ

Post » Nie gru 26, 2010 21:17 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

To super :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tizerek około lutego będzie już przygotowany do adopcji :mrgreen:

o Boże już za nim tęsknie... :cry:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 21:19 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

hehe bo mój Marley inaczej nie umie :P

Jak narobić rabanu to tylko z gracją i polotem ;p a tego drugiego to chyba ma czasami za dużo ! tak się u mnie rozbrykał, że przy zabawach mnie się w głowie zakręci a on jeszcze może hihi ;p

Kana

Post » Nie gru 26, 2010 21:22 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kana pisze:hehe bo mój Marley inaczej nie umie :P

Jak narobić rabanu to tylko z gracją i polotem ;p a tego drugiego to chyba ma czasami za dużo ! tak się u mnie rozbrykał, że przy zabawach mnie się w głowie zakręci a on jeszcze może hihi ;p

Twój pierwszy kot :mrgreen:

My starzy wyjadacze do takich kocich figli jesteśmy przyzwyczajeni :ryk:

:cat3:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 21:23 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Ja moje Dziewczynki już zmykam bo jeszcze muszę Marleya wymęczyć co by jemu i mnie się dobrze spało ;p

Rano muszę do pracy na 7:30 bleee
Ale ! Zawsze uuuuwielbiam wracać bo wiem, że w domku czekam na mnie mój Skarbek :)

Buziakuję Wszystkim i życzę spokojnej nocy :)!!

Kana

[poprzednia][następna]