Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 25, 2010 22:12 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:Wstałam :oops:
Wycałowałam Glamcia, wybroniłam się przed jego nachalnym, chropowatym jęzorem, wycałowałam Żaba (w czółko i w tłuste brzuszysko), wybroniłam się przed jego natrętnym, barankującym łbem...
Innymi słowy, mam co noc i co dzień w łóżku aż dwóch facetów, którzy ZAWSZE MOGĄ :twisted:
No i w dodatku jeszcze Dodzię, która w sumie też zawsze może...
Nic, tylko się cieszyć, mało kto ma taką obsługę :mrgreen:
A sprzątaniem się jakoś nadmiernie nie przejmuj. Ja ogarniam mieszkanie zgodnie z dewizą: Brud grubości centymetra odpada sam :twisted:. Dopóki w kuwetach jest czysto i jest się gdzie walnąć na drzemkę, kotom nie przeszkadza :wink:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Sob gru 25, 2010 23:17 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Hohoho! Pozdrawiamy świątecznie!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 25, 2010 23:38 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Zapraszamy na świąteczną sesję zdjęciową pięknych kotów Paluszka.

Pozdrawiamy świątecznie!
Obrazek

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Nie gru 26, 2010 0:03 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądziu, razem z Misią i Tupciem składamy Ci serdeczne życzenia Bożonarodzeniowe :D Trzymaj się i nie dawaj się :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie gru 26, 2010 0:07 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

genowefa pisze:Właśnie wróciliśmy, byliśmy u Teściów w Radomiu i przy tej okazji wywaliliśmy Bimbołę na ten parking przy Lidlu, na którym ją znaleźliśmy :mrgreen: Próbowałam wcisnąć Bimbołę Teściowej ale odmówiła kategorycznie. Ech... te teściowe, kobiety bez serca normalnie. Od dawna miałam jej dość, przyznaję się szczerze, że od dawna planowałam oddać ją do schroniska, z powodu tej sraczki, którą miała w lipcu. Ale pomyślałam sobie, że z okazji Świąt jacyś dobrzy chrześcijanie na pewno otworzą swoje serduszko dla takiej ślicznej kici :mrgreen:

No, nareszcie. Nie mogłam się Wam nadziwić, czemu nie zrobiliście tego już dawno :ryk:

Hmm, mój Doryś cały czas ma sraczkę, chyba oddam go z powrotem na Paluch.
A Glamek faktycznie miauczy pod drzwiami - jego poprzednia Pani miała rację, kwalifikuje się tylko i wyłącznie do uśpienia :twisted:

genowefa pisze:Moja Babcia niestety bardzo kiepsko :( Zapadła się w sobie zupełnie :cry:

:( Moja kiepsko i fizycznie (ledwo chodzi, nawet o lasce) i psychicznie (szkoda gadać :( ). A ja oprócz Babci mam z rodziny tylko te moje Dranie...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 26, 2010 0:10 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Paluszek pisze:I co Dranie powiedziały w Wigilię?

"Jeeeeśśśććć!!!"
Jak co roku zresztą.
:twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie gru 26, 2010 0:12 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:
Paluszek pisze:I co Dranie powiedziały w Wigilię?

"Jeeeeśśśććć!!!"
Jak co roku zresztą.
:twisted:

:lol: . Moje panny ani tyle - przed północą poszły spać :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie gru 26, 2010 0:15 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Pozdrawiamy świątecznie Dranie i Dużą oraz Przyjaciół :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 26, 2010 0:23 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Dziękujemy :D

Duża przybiera się właśnie do sprzątania.
Bo co mi jakieś tam zegary.
Normalnie jak Fizia Pończoszanka w swojej Willi Śmiesznotce :wink:

Na razie solone pestki słonecznika i "Waiting for the sun" Doorsów.

Wielbłądzio

Post » Nie gru 26, 2010 6:38 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

No, posprzątałam :twisted:
To teraz, z poczuciem spełnionego obowiązku, mogę ponownie udać się na spoczynek. Oczywiście w towarzystwie tych moich dwóch brunetów, którzy zawsze mogą :mrgreen:

A BTW: jak to fajnie, że w mieszkaniu vis a vis mnie aktualnie nikt nie mieszka... Bo co mogliby sobie ludzie pomyśleć o sąsiadce, która o 3 nad ranem nie tylko włącza odkurzacz i pralkę, ale również słucha dosyć głośno ścieżki "Mamma mia!" i co najgorsze: śpiewa do wtóru :oops: (bo że i tańczy też, to już by nie widzieli)
Ja jestem chyba prawdziwy wariat dwubiegunowy :ryk:

Ale zrozumcie mnie, miałam ciężkie dzieciństwo. Mój ojciec był wielkim fanem Abby i wmawiał mi, że taka muzyka jest piękna :roll: To było oczywiście jeszcze przed moimi czasami kwiatów we włosach w San Francisco (korzystając z okazji, serdecznie pozdrawiam naszą koleżankę-efemerydę, szarą_szelmę z depresją :mrgreen: ), ba, nawet przed czasami Roxette.
Ale najbardziej z całej ścieżki podoba mi się i tak ta (jakaś taka mało Abbowa, przyznacie), śpiewana przez Meryl Streep: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=XFeAsPdE ... re=related

Dobranoc :roll:

PS. Jeszcze jedna piosenka, którą kocham. Z całkiem innej beczki.
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=f04axksgne0

Wielbłądzio

Post » Nie gru 26, 2010 9:07 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Uwielbiam ABBĘ, znam każdą piosenkę na pamięć, film "Mamma mia" mam na płycie i oglądam raz w tygodniu (dla utrwalenia :mrgreen: ). Chcesz film - pożyczę? Roxette też bardzo lubię.
Fajnie, że mam wspólne z Twoim Ojcem poglądy na muzykę, tylko ten wiek "nasz" mnie trochę przygniótł (wychodzi, że jesteśmy z tego samego pokolenia :mrgreen: ). Ja "szarej_szelmy" nie pozdrawiam, niech sobie siedzi razem z innymi "czarnymi żmijami" tam, gdzie ich miejsce.

Zgubiłam wątek Genowefy - idę szukać w czeluściach forum.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 26, 2010 9:14 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Świąteczne bry! :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 26, 2010 9:43 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Marcelibu pisze:Uwielbiam ABBĘ, znam każdą piosenkę na pamięć, film "Mamma mia" mam na płycie i oglądam raz w tygodniu (dla utrwalenia :mrgreen: ). Chcesz film - pożyczę?

Pewnie że chcę ! Tylko raz oglądałam, w kinie.
Marcelibu pisze:Roxette też bardzo lubię.

Ja z Roxette trochę już wyrosłam :mrgreen: , ale samą Marysię nadal kocham bardzo bardzo bardzo. Tyle, że tę po szwedzku znacznie bardziej niż tę po angielsku.
Marcelibu pisze:Fajnie, że mam wspólne z Twoim Ojcem poglądy na muzykę, tylko ten wiek "nasz" mnie trochę przygniótł (wychodzi, że jesteśmy z tego samego pokolenia :mrgreen: ).

No coś Ty. Oboje moi rodzice są rocznik `53. Chyba (mimo wszystko :smokin:) jesteś odrobinkę młodsza :mrgreen:
Marcelibu pisze:Ja "szarej_szelmy" nie pozdrawiam, niech sobie siedzi razem z innymi "czarnymi żmijami" tam, gdzie ich miejsce.

Hi hi, no pewnie że razem, od swojego alter ego raczej nie da się uciec 8) I całe szczęście, nie chciałabyś chyba, żeby po świecie chodziły dwie takie zamiast jednej :roll: ...?
O San Francisco pisałam, to mi się przypomniała.
Ale ciiicho, bo ona ma straszną depresję, nie można jej pognębiać :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Nie gru 26, 2010 9:47 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Ja "szarej_szelmy" nie pozdrawiam, niech sobie siedzi razem z innymi "czarnymi żmijami" tam, gdzie ich miejsce.

Hi hi, no pewnie że razem, od swojego alter ego raczej nie da się uciec 8) I całe szczęście, nie chciałabyś chyba, żeby po świecie chodziły takie dwie zamiast jednej :roll: ...?
O San Francisco pisałam, to mi się przypomniała :smokin:

Eee, po co sobie tym pamięć zaśmiecać? :roll:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 26, 2010 9:56 Re: Jedyne takie Dranie. Święta z moimi Wylenialcami :)

Bo do dzisiaj mnie śmieszy, jak pewna_osoba chciała się ze mną mierzyć na inteligencję i intuicję 8)
Pewnie myślała, że - podobnie jak mój syn Piopluś - nie mam mózgu, a tu guzik: miałam. No i klopsik.

Tę też lubię: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=7_-g9Irx ... re=related

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]