Nika... Jak zawsze pelno bied i Ty jedna... Koteczka jest sliczna
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Właśnie jej robię. Żaby tylko nie dziczyła i nie zachorowała...
W przytulisku jest jeszcze biało-bura kotka która cały czas płacze, bo chce na ręce do człowieka Jak jest na rękach, to się uspokaja, ale jak nie, to cały czas zaczepia człowieka i głośno miauczy Też przydałby jej się DT...
Inga ma domek Więcej na jej wątku W przytulisku jest strasznie zabiedzony, chudy 4 miesięczny kociak... Takiej bidy to jeszcze nie widziałam Niestety dzisiaj nie wzięłam transportera do przytuliska, miałam wziąć psa, ale nie został mi wydany Pojechałam na marne Mój Leon się rozchorował i ja jeszcze przez ten tydzień nie mogę brać innych kotów. A ta bida musi znaleźć na cito DT
Pomarańczówka się rozchorowała. Miałam o nią kilka zapytań, ale jedni chcieli kota do firmy do łapania myszy, dzisiaj miałam telefon od babki która chciała ją na prezent dla dziecka, pytała się czy kot potrafi chodzić na smyczy Może ktoś jednak weźmie ją na DT ? Jeśli nie to ja ją wezmę, ale dopiero za jakiś tydzień...
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
Zycza Rex, Kitek i Caragh
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."