Torina. Wielka Osobowość w Wielkim Serca Domu:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 23, 2010 13:02 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

Obrazek

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy wiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie i bezmiaru miłości, a w Nowym Roku samych radosnych dni.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw gru 23, 2010 13:37 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

ehhh... jak miło, że takie dobre wieści na samiuśkie Święta...
:1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw gru 23, 2010 13:43 Re: Moc z charakterem. Potrzebne kciuki i rady!

Nie jest dobrze... zaraz założę wątek na kotach, bo tutaj nie ma sensu...

:(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw gru 23, 2010 13:53 Re: Moc z charakterem. Potrzebne kciuki i rady!

Biedna Torinka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 23, 2010 13:58 Re: Moc z charakterem. Potrzebne kciuki i rady!

to gdzie ten wątek?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 23, 2010 23:16 Re: Moc z charakterem. Potrzebne kciuki i rady!

Zdrowych, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia
I mniej rozczarowarowań w Nowym Roku...

Obrazek

Życzę ja :s4:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt gru 24, 2010 1:47 Re: Moc z charakterem. Potrzebne kciuki i rady!

Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,
Wraz z opłatkiem wigilijnym,
Z okazji świąt Bożego Narodzenia,
Ślę serdeczne te życzenia:
Zdrowia, szczęścia, powodzenia
A w Nowym Roku marzeń spełnienia!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Obrazek

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt gru 24, 2010 3:08 Re: Moc z charakterem. Potrzebne kciuki i rady!

Cameo pisze:Nie jest dobrze... zaraz założę wątek na kotach, bo tutaj nie ma sensu...

:(

Jeju, ja wpadam gratulować DS dla Torinki, a tu co..? Co się stało..?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 24, 2010 12:21 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

Muszę zabrać Torinę jeszcze w tym roku. szprotix nie jest JEJ domkiem, to nie jest domek dla żadnego kota...

Wiadomo, że kot potrzebuje czasu na aklimatyzację, a szprotix nie dała Torinie nawet kilku dni...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt gru 24, 2010 13:07 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

Zaczarowana magią Świąt
stanę samotnie pod rozgwieżdżonym niebem
i patrząc na spadające płatki śniegu pomyślę o ludziach,
których noszę w sercu życząc Im spokojnych Świąt wszędzie tam, gdziekolwiek są.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt gru 24, 2010 14:10 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

Cameo pisze:Muszę zabrać Torinę jeszcze w tym roku. szprotix nie jest JEJ domkiem, to nie jest domek dla żadnego kota...

Wiadomo, że kot potrzebuje czasu na aklimatyzację, a szprotix nie dała Torinie nawet kilku dni...

Najlepiej ubliżać....bardzo przykro :(

napisałam,że jest problem,że kociak bardzo źle zachowuje się w stosunku do psa...robimy co w naszej mocy,żeby ten stan zmienić...ale od cameo usłyszałam tylko jedno...kłamiemy,źle traktujemy kociaka i że dawać mamy psychotropy...to przykre :( :( :(

pisałam jaki kotek może się szybko zaklimatyzować,nic nie ukrywałam....natomiast jedyne co słyszę to to,że kot pewnie do mebli mi nie pasuje...zero współpracy:(...
zamiast przygotowywać sie spokojnie do świąt,wydzwaniam do znajomych,weterynarza jak pomóc w aklimatyzacji...nie spodziewałam się,że z takim problemem zostane sama...a mówiła dziewczyna,że w razie czego będzie współpracować....

spodziewam się,że padną tutaj niesamowite słowa w kierunku mojej osoby..dlatego życzę wesołych świąt...żegnam się z Wami...

a kotku daję tyle ile to możliwe,żeby było jej łatwiej...:(

szprotix

Od: Wto gru 21, 2010 17:27

Post » Pt gru 24, 2010 14:21 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

Moja Gabrynia atakowała Siśka bardzo długo, były lepsze i gorsze dni. Teraz po prawie 2 latach wspólnego mieszkania jest względny spokój. Myślę, że najlepiej załóż Torinie osobny wątek i poproś o rady, tu jest bardzo dużo ludzi z dużym doświadczeniem
:ok: za dogadanie się panienki z pieskiem
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pt gru 24, 2010 14:22 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

SZprotix na spokojnie. Jeśli zależy Ci na Torinie to jeszcze może być dobrze. Tu dostaniesz wsparcie i rady. Tylko musisz kotu dać czas i szansę :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt gru 24, 2010 14:39 Re: Moc z charakterem. Torina rozwija skrzydła w DS!

magdaradek pisze:SZprotix na spokojnie. Jeśli zależy Ci na Torinie to jeszcze może być dobrze. Tu dostaniesz wsparcie i rady. Tylko musisz kotu dać czas i szansę :ok:

i o to poprosiłam cameo....ale usłyszałam,że kłamię,że to nie prawda,że to wszystkich wina (kot ma się źle,dzieci są okrutne),że pchac psychotropy:(..napisała,że widziała jak syn skacze na psa-to też pytam,jesli tak było,dlaczego kotka zostawiła???

takie to wsparcie...ja na obelgi pozwolić sobie nie mogę.....bo chciałam dobrze...dziewczyna zaproponowała Torinę mi sama...a dość konkretnie i szczerze opisałam kociaka,jaki łatwo się zaklimatyzować może..nic nie ukrywałam :(

nie poddaję się,ale też nie zasłużyłam na obelgi na priv typu kłamca..zły dom....itp....to nie jest godne ludzkiego zachowania!!

poprostu-dałam sygnał,że nie dzieje się dobrze...i nie chodzi tu o kolor mebli:(a rozpętała się wojna z obrażaniem mojego domu na miejscu pierwszym!!!

szprotix

Od: Wto gru 21, 2010 17:27

Post » Pt gru 24, 2010 14:55 Re: Moc z charakterem - Torina i Felicja.

A mnie zastanawia ten post:

szprotix pisze:Postaram się zaglądać tutaj jak najczęściej :wink: no!!od jutra nowy "obowiązek" więc czasu może być chwilowo nieco mniej :wink:
cieszę się na kociaka,ale....doczytałam tutaj,że jest dziewczynką z kilkoma problemami :( troszku się boję..bo doświadczenia nie mam z kociaczkami :oops: teraz tym bardziej za siebie i Torinkę trzymam :ok: :s3:

Szprotix, czy to znaczy, że Cameo nie powiedziała Ci o problemach Toriny? O tym, że ma problem z trafianiem do kuwety, że jest kotką o delikatnej psychice, zestresowaną? 8O 8O 8O
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]