Z bigosem to się nie martw- najgorsze w hurcie jest to, że ciężko się miesza. Na początku wydaje się tego strasznie dużo, ale jak surowa kapustkę się troszkę podgotuje, to od razu objętość się zmniejsza. Miałaś rację co do tego antybiotyku - przeziębiona nie jestem, ale za to jakie żołądkowe sensacje mam ! Akurat na święta, żeby się nie obżerać...
Hej Mrata Dostałam dziś kartkę - dziękuję bardzo Bigos się gotuje, na razie oddzielnie kiszona i biała. I już teraz strasznie ciężko się miesza. Okropność, kto zje tyle bigosu?? Zdrówka życzę
Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia pełnych radości i miłości a w Nowym Roku 2011 wielu sukcesów i spełnionych marzeń życzą Ewa i Karol oraz kotków pięć
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
Życzy Kasia z kotami
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Dziękuję wszystkim za życzenia I ja Wam życzę wszystkiego najlepszego I cieplutkich, pogodnych Świąt I głaski dla koteczków przesyłam, bójcie się, co Wam mogą dziś powiedzieć....