BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! W DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 16:51 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Hej jestem nowa na forum.. To właśnie my rozważaliśmy adopcję Bimbołki albo innego kota (chyba jako pierwsi) w październiku. Odwiedził ją mój chłopak. Ostatecznie zdecydowaliśmy się dać domek dzikuskowi ze schroniska w Milanówku, który był wcześniej moim kotem wirtualnym. Ale cały czas po cichutku śledzimy ten wątek i kibicujemy kici! :ok:

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Sob gru 18, 2010 20:45 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Podrzucam Księżniczkę.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 19, 2010 18:44 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Bimbasek znowu był bardzo niegrzeczny i trafił do łazienkowego karceru :evil: Co próbujemy ją zostawić trochę z innymi kotami, to prędzej czy później urządzi awanturę i znowu dochodzimy do wniosku, że nie można jej zostawiać "luzem" gdy nie ma nas w domu.

EDIT: Właśnie wyszedł brat TŻ, próbowałam mu wcisnąć Bimbołę jako prezent na gwiazdkę, ale się nie dał :twisted:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon gru 20, 2010 19:24 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

szkoda- a mogłaby mieć już domek :kotek: :cry:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Wto gru 21, 2010 21:21 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:Bimbasek znowu był bardzo niegrzeczny i trafił do łazienkowego karceru :evil: Co próbujemy ją zostawić trochę z innymi kotami, to prędzej czy później urządzi awanturę i znowu dochodzimy do wniosku, że nie można jej zostawiać "luzem" gdy nie ma nas w domu.

EDIT: Właśnie wyszedł brat TŻ, próbowałam mu wcisnąć Bimbołę jako prezent na gwiazdkę, ale się nie dał :twisted:

Ale wredziuch. Czyżby nie miał ani jednego kota 8O :mrgreen:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto gru 21, 2010 22:36 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

monika794 pisze:
genowefa pisze:Bimbasek znowu był bardzo niegrzeczny i trafił do łazienkowego karceru :evil: Co próbujemy ją zostawić trochę z innymi kotami, to prędzej czy później urządzi awanturę i znowu dochodzimy do wniosku, że nie można jej zostawiać "luzem" gdy nie ma nas w domu.

Ale wredziuch. Czyżby nie miał ani jednego kota 8O :mrgreen:

To nie takie proste. On i jego kobita mają dwa koty (były trzy, ale jeden już umarł). Te dwa koty, to są niestety kocice :roll: wredne (jak to kocice) i na dodatek już starsze.
Oprócz dwóch kotów, mają również dwa mieszkania i niestety bywa tak, że mieszkanie brata TŻ jest na długie dni/tygodnie opuszczone.
A szkoda, bo okna są prawie zabezpieczone. No i TAKIE mieszkanie się marnuje :roll:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt gru 24, 2010 0:21 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Bimbołka czeka, czeka i czeka :(
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pt gru 24, 2010 12:30 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Wesołych Swiąt, genowefo, TŻ-cie i Bimbolko (oraz cała reszto :1luvu: )!

Obrazek
Paluszek

Post » Sob gru 25, 2010 20:13 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Bimboła z okazji Świąt spędziła 27 godzin w łazience :( Właśnie wróciliśmy i ją wypuściliśmy. Czyścioszka nie chciała robić kupy do brudnej kuwety, to nawaliła na środku łazienki :roll: Kuweta już posprzątana, ale ważne info dla DS, że jak się wyjeżdża na dwa dni, to czyścioszka musi mieć dodatkową kuwetę do dyspozycji.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon gru 27, 2010 21:30 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Normalnie prawdziwa królewna.
Obrazek

monika794

Post » Wto gru 28, 2010 1:23 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Jak tam Bimbasek poświąteczny...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto gru 28, 2010 10:32 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

przejeżdżałam wczoraj koło Lidla w Radomiu... na parkingu na szczęście tylko samochody były ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto gru 28, 2010 19:30 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Mysza pisze:przejeżdżałam wczoraj koło Lidla w Radomiu... na parkingu na szczęście tylko samochody były ;)

Pewnie nie patrzyłaś dość uważnie ;)
bo viewtopic.php?f=1&t=121499&start=210:
genowefa pisze:Właśnie wróciliśmy, byliśmy u Teściów w Radomiu i przy tej okazji wywaliliśmy Bimbołę na ten parking przy Lidlu, na którym ją znaleźliśmy :mrgreen: Próbowałam wcisnąć Bimbołę Teściowej ale odmówiła kategorycznie. Ech... te teściowe, kobiety bez serca normalnie.

Bimboła przed i po Świąteczna:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Czw gru 30, 2010 19:24 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

była i jest sliczna - za Bimbolkę :piwa: :kotek:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw gru 30, 2010 23:03 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Ale ma piękne majteczki :D
Obrazek

monika794

[poprzednia][następna]