Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
genowefa pisze:Bimbasek znowu był bardzo niegrzeczny i trafił do łazienkowego karceruCo próbujemy ją zostawić trochę z innymi kotami, to prędzej czy później urządzi awanturę i znowu dochodzimy do wniosku, że nie można jej zostawiać "luzem" gdy nie ma nas w domu.
EDIT: Właśnie wyszedł brat TŻ, próbowałam mu wcisnąć Bimbołę jako prezent na gwiazdkę, ale się nie dał
monika794 pisze:genowefa pisze:Bimbasek znowu był bardzo niegrzeczny i trafił do łazienkowego karceruCo próbujemy ją zostawić trochę z innymi kotami, to prędzej czy później urządzi awanturę i znowu dochodzimy do wniosku, że nie można jej zostawiać "luzem" gdy nie ma nas w domu.
EDIT: Właśnie wyszedł brat TŻ, próbowałam mu wcisnąć Bimbołę jako prezent na gwiazdkę, ale się nie dał
Ale wredziuch. Czyżby nie miał ani jednego kota![]()
Mysza pisze:przejeżdżałam wczoraj koło Lidla w Radomiu... na parkingu na szczęście tylko samochody były
genowefa pisze:Właśnie wróciliśmy, byliśmy u Teściów w Radomiu i przy tej okazji wywaliliśmy Bimbołę na ten parking przy Lidlu, na którym ją znaleźliśmyPróbowałam wcisnąć Bimbołę Teściowej ale odmówiła kategorycznie. Ech... te teściowe, kobiety bez serca normalnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości