OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 24, 2010 11:03 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

To było do przewidzenia Asiu :twisted: Współczuje ci :mrgreen: Znam ten ból-siedzi,marznie,no i co robić?Trzeba brać :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt gru 24, 2010 11:12 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

J.D. pisze:To było do przewidzenia Asiu :twisted: Współczuje ci :mrgreen: Znam ten ból-siedzi,marznie,no i co robić?Trzeba brać :ok:

Ano, trzeba brać.Miziaty kot na mrozie w ruchliwym miejscu to gotowe nieszczęście.
Miałam nadzieję,ze odetchniemy pracując nad stałym pomniejszeniem połowia.

TŻ jak po Wigili pracowej doszedł do siebie to pierwsze co ujrzał 8O to nie były mroczki tylko rudości :mrgreen: Kocia delirka :twisted:

Siedzi bieda w klatce.Małej.Sam na sam z kuwetą. Kot nie TZ :mrgreen: Choć by mu sie przydało :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 24, 2010 11:15 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

TŻ jak po Wigili pracowej doszedł do siebie to pierwsze co ujrzał 8O to nie były mroczki tylko rudości :mrgreen: Kocia delirka :twisted:

Siedzi bieda w klatce.Małej.Sam na sam z kuwetą. Kot nie TZ :mrgreen: Choć by mu sie przydało :!:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

J.D.

Post » Pt gru 24, 2010 11:56 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Kochani Moi!

W ten szczególny Dzień składam Wam, ludziom dla mnie szczególnie Ważnym życzenia samych dobrych i spokojnych chwil w gronie Rodzinnym.
Składam także życzenia Waszym podopiecznym.
By zawsze mieli pełne miski i byli szczęśliwi.

Dziękuję za Wasze serce.
Bardzo Wam dziękuję za każde wsparcie.
Dziękuję za Waszą obecność.
Dziękuję za to,że jesteście z nami.

Aśka z Rodziną i kociarstwem
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 24, 2010 13:37 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Asiu z Rodziną i kociarstwem :1luvu:
my też, w tym szczególnym dniu, składamy ci najszczersze życzenia zdrówka i jeszcze raz zdrówka w szczególności futerkom aby już wyszły na prostą,samych szczęśliwych kotów na Twojej drodze,jak najmniej albo wcale wizyt u weta-niech nareszcie odpocznie od was :mrgreen: i żeby w tym nadchodzącym roku dni mijały ci tylko na oddawaniu tymczasów do DS tego życzą ci
Aśka z rodziną,kociarstwem,psiarstwem i jednym szczurkiem :D

J.D.

Post » Pt gru 24, 2010 14:19 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia :1luvu:

Czy pamietacie rudo-białego Ramzika, co to w Święta Bozego Narodzenia zagościł u mnie? Pojechał chłopak w Sylwestra do Rudy Sląskiej.
Wieści od Ramzika zawnego:
...Ryża Małpa o imieniu Miecio Grucha i przezwisku Ryży Pomiot ma się cudownie, jest największy (czytać należy najgrubszy) z naszej czeredy, najbardziej uparty, kontaktowy, wredny i cudowny. Dalej robi nam dzikie plaże i pobudki DZIENNIE O 5 RANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiercąc mi jęzorem o strukturze tarki w ... UCHU!!!!!!!!!
Oczywiście ma w nosie wszystkie wyzwiska, przezwiska i przydomki, bo serwuje buziaki na stojaka (centralnie w usta lub nos - SZKOŁA MOJEJ CÓRKI!) i przynosi na zawołanie swoją ukochaną myszkę (to moja szkoła).
Reszta kociej sfory posmutniała i czasem ma dość tego lizusa, więc dla porządku spuszcza mu manto (chyba czują, że ten bachor skupia no sobie uwagę absolutnie wszystkich, kto przekroczy próg naszego domu) i drugi plan nie zawsze im odpowiada. On natomiast ma generalnie w nosie ich dąsy, wszystko traktuje jak najlepszą zabawę i chociaż wielki, to nadal cudownie dziecięcy...

Miecio to ten rudo biały an koncu...
http://picasaweb.google.com/MiroslawOrz ... otySNasze#

Mam teraz rudo-białego Marketa co to na obecne święta zagościł u mnie.Mam tez obawy czy nie jest to jakaś świąteczna tradycja naszykowana przez górę. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 24, 2010 19:49 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

prosze o trzymanie kciukasów :ok: Mocne,najmocniejsze.
W ten szczególny dzień dałam ogłoszenia szczególnego kota KOSTUSIA :1luvu:
Jemu jak nikomu na świecie należy się DOM!!!!

dziewczyny,proszę zagłosujcie na legowisko dla piwniczniaka.To ta fota maluszka co sie wyświetla autorstwa kya. Niech kocio ma na świeta od Mikołaja jakieś porządne wyro. Sprawdziłam u siebie.Codziennie mogę oddać głos.
viewtopic.php?f=1&t=121834[/quote]

Leją cholery okrutnie.Nowy prezent im nie odpowiada widać. Mikołaj nie trafił w kocie gusta dając im Marketa pod choinkę :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 25, 2010 11:39 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Głos oddany :ok: :1luvu: Kciukasy też soooom :mrgreen:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Nie gru 26, 2010 13:33 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Powoli swięta mijaja. Koty zdezorganizowane bo pory posiłków sa zmienne.Wiadomo ans nie am tak często w domu.
Stwory (czytaj Angel i Wojtek) wyraźnie dały do zrozumienia ,ze nowy przybysz jest błeee :mrgreen: .Olały co mogły i gdzie mogły. Mianowałam sie ponownie tropicielem "od spraw olanych".
Market jest cudem sam w sobie. Przesypia na parapecie nad kaloryferem wywalajac brzuszysko do góry. Nie lubi jednak ciumciania po nim. Mam wyraźny protest odznaczony na reku. Ma apetyt i jest kuwetkowy. Pełno jajeczny zestaw pozwala ustalić czy był w kuwecie.Dom zaczyna przesiąkac jego męskością. Odrobaczony pokazał światu życie wewnetrzne. Pchli sie do wyjścia.
Iwunia cos pokichuje. Ale brak ofutrzenia naraża ja na przeciągi. :wink: jest gadułą i strasznym spiochem. Powinna isc na swoje bo źle się czuje w grupie kotów. Jest nieszczęśliwa.
Bisek zdobył serce naszych kociastych. Nawet Pikusiek mu pysio wylizuje i próbuje się z nim bawić. Jak Bisek chce na ręce to prosi miaukoleniem. Siedzi jednak na łapkach jakby od niechcenia. Ale mruczy od chcenia.Ma apetyt. Dobrze wygląda.Ale jest taki jamnikowaty nieco.Gepard w swiecie naszych kotów. ŁAzi po stole, wgląda w talerze, gania ...
Bianeczka dziczy sie i już. Taka natura. Każde uważniejsze spojrzenie skierowane na nia wywołuje odruch ucieczki. Woli nie jeść niż wejść mi w drogę.
Efekt smarowania wyłazi u niej.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 26, 2010 23:13 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

A pokażesz nam Marketa? :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie gru 26, 2010 23:35 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Święta już prawie minęły, ale ich magia niech trwa jeszcze przez chwilę.

Ze świątecznymi życzeniami przypominają się Tuliś, kochany chłopczyk, zobaczcie wszyscy jak urósł... :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

...i moja wielka miłość. Kostuś. Wypiękniał u Agneski nad podziw. Słodki, kochany dzieciak. :1luvu: I tylko nikt go nie chce... :(

Agneska pisze:A pokażesz nam Marketa? :)
I Zeldę na kolankach?...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 27, 2010 6:57 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

pokaże Wam ogłoszenie Kostusia.
http://koty.sos.pl/futro.php?id=923
Poszła ich ze 40.Ma duze czytanie :mrgreen: ale zero telefonów.Więc kciuki mocne potrzebne.
Market czuje sie jak u siebie choć smutny jest trochę. Boli go coś chyba jednak w brzuszku.Pisnął jak go wzięłam na ręce.Albo nie lubi jak go tam dotykać. A moze mu jaki prawomocny ludź kopem za drzwi pomógł wyjść.poobserwujemy i w tygodniu do naszego i tak pojdziemy.
Nasze leję w drodze protestu wszedzie. Dosłownie.A męski zapach Marketa dokłada jeszcze aromatu :mrgreen: Chłopak ma apetyt i jest 100% kuwetkowy.
Bisio dopomina sie o zainteresowania.Jest ślicznym kotem.
Iwi trochę boli pachwinka.Goi sie w środku .Tak dziwnie stawia nozynke. jest urocza bardzo.
Bianka bez zmian.Woli nie jeść niż wejść mi w drogę. Choć już przyałzić zaczęła do pokoju.

Nasz Pikuś zrobił nam największą niespodziankę. Kociaczek zaczyna pchac sie do łóżka. na pieszczoty tylko, ale jeszcze troszkę. Straszny namolniak sie zrobił.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 27, 2010 14:17 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Asiu, to ogłoszenie za długie trochę według mnie. Ja bym zaczęła od tego apetytu na życie i nie tylko :D To jest fajne :)
Niestety, ale jak ludzie przeczytają x zdań o nieszczęściu kota, to nawet nie dotrwają do końca, że teraz kocio już wypasiony i zdrowy czeka na dom.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 27, 2010 15:18 Re: OTW3-Benuś DS pod choinkę:)Kciuki!Pustki nie ma:(Jest Market

Trochę prywaty - przepraszam.
Bardzo proszę o podrzucanie tego wątku viewtopic.php?f=1&t=121939
Sprawa bardzo pilna. Szukamy transportu dla koteczki ze schroniska w Świnoujściu.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]