Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
jejku, forum mnie nie powiadomiło - przegapiłam TAKIE zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! No, czy można nie pożreć żywcem z miłości takich glutów?? "Remis" - te miny są bossssskie
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
Życzy Kasia z kotami
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Fuczki po trzeciej dawce Zylexisu, za tydzień szczepimy. Siostrzyczka zaparła się że ona z żadnego transporterka nie wychodzi, skubana łapała się łapkami za te dziury z boku, co oderwałem jedną łapkę to już druga wczepiona.