Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, Z okazji świąt Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia: Zdrowia, szczęścia, powodzenia A w Nowym Roku marzeń spełnienia! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
Myszątko, Myszątko A czy zmężniało? Nie wiem, ona drobniutka jest Zwłaszcza w porównaniu z Rudym kumplem - na oko jakieś 6 kg Fajna jest, ale charakterek mamyszowy - plącze się pod nogami i ociera o wszystko, ale podchodzi nie bliżej niż na odległość ręki Tyle że ona przychodzi na pieszczoty, jak chce Mamysz jeszcze tego nie robi
OKI pisze:Ja nie mogę, co to się u mnie wyprawia....
Delicja....
leje....
Mamyszę
Za co?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Czarne się bardzo szybko uczą, zwłaszcza od burych - wiem coś o tym