Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 14:29 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Smarti przyłszy DT Buri przesłał 100zł na utrzymanie u Ciebie :) Zrobiłam już przelew do Ciebie.
magdajedral

Post » Wto gru 21, 2010 14:38 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

O kurcze-więlkie dzięki-super :D

Madzia-syt jest taka- Buri ma świetne wyniki-wszystko w normie.
Leciutko podniesione są jedynie leukocyty i kicia jest wzdęta i na usg bylo widać gazy,co razem podobno oznacza ze ma lokatorów na gapę.
Jutro ich wybijamy i sterylkę możemy zrobić w dwa tyg od jutra.
Czyli najwcześniej-w pon 3-go stycznia-postaram się poprosić A.

Jak robimy-czy DT wezmie kicię po sterylce 3-go wieczór czy ode mnie tydzień póżniej,po zdjęciu szwów.
Ostatnio edytowano Wto gru 21, 2010 15:06 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 21, 2010 14:45 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Może ogłosić dziewczynkę w międzyczasie, DT nie byłby potrzebny ;) Tylko zdjęć dobrych bym potrzebowała.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 21, 2010 15:08 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Szalony Kot pisze:Może ogłosić dziewczynkę w międzyczasie, DT nie byłby potrzebny ;) Tylko zdjęć dobrych bym potrzebowała.

Byłoby super!
Jeśliby Buri znalazła domek tak szysko to Dt z pewnością przydałby się innemu kotkowi-choćby srebrenemu-głuchemu..kotków nigdy nie brak.
Ogłaszać nie zaszkodzi-Ty masz mam nadzieje-dobrą rękę :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 21, 2010 15:09 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

smarti pisze:O kurcze-więlkie dzięki-super :D

Madzia-syt jest taka- Buri ma świetne wyniki-wszystko w normie.
Leciutko podniesione są jedynie leukocyty i kicia jest wzdęta i na usg bylo widać gazy,co razem podobno oznacza ze ma lokatorów na gapę.
Jutro ich wybijamy i sterylkę możemy zrobić w dwa tyg od jutra.
Czyli najwcześniej-w pon 3-go stycznia-postaram się poprosić A.

Jak robimy-czy DT wezmie kicię po sterylce 3-go wieczór czy ode mnie tydzień póżniej,po zdjęciu szwów.

Iwonko, jakby dało radę abyś ją przetrzymała po tej sterylce to byłoby super. Dt zobowiązuje się płacić i nawet pytał czy te 100zł to nie za mało :1luvu:
DT ma swojego kota i małe mieszkanie i lepiej aby kicia doszła najpierw do siebie a potem dopiero zapoznawała z nowym otoczeniem i współlokatorem.
magdajedral

Post » Wto gru 21, 2010 15:10 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Szalony Kot pisze:Może ogłosić dziewczynkę w międzyczasie, DT nie byłby potrzebny ;) Tylko zdjęć dobrych bym potrzebowała.

Też jestem tego zdania. Robienie zdjęć kotce już w rękach smarti, bo ja mam tylko dwa jej zdjęcia i to takie jak na początku wątku, czyli nijakie :)
magdajedral

Post » Wto gru 21, 2010 15:24 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

ok,czyli kotka zostaje u mnie trzy tyg.
Całkowity koszt Buri wyniesie 3/4 z 112zł(koszt/mies)=84zł utrzymanie przez trzy tyg.,+65 morfo.+ koszt odrobaczenia(pewnie ok 20-30zł)
Obliczę sie jaką kwotę ja mogę przeznaczyć,choć u mnie dramatycznie cienko do 10-go.
Mam nadzieję że sterylkę uda nam się wykonać w Koterii.
Tak więc na razie wstrzymajmy się z szacowaniem kosztow aż się wyjaśni.

Zdjęcia postaram się zrobić jak najszybciej :D
Dziękuję serdecznie Wam wszystkim za pomoc dla słodkiej Buri :D :kotek: :1luvu:

smarti

Post » Czw gru 23, 2010 0:26 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Buri odrobaczona,za tydzień drugi raz i za dwa tyg sterylka.

jest urocza,bucząca,miziasta i już się znarowiła przy jedzeniu :mrgreen:

smarti

Post » Czw gru 23, 2010 17:43 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

haj,haj,jest tu kto :roll: :roll:

sterylka umówiona na 4-go.

smarti

Post » Czw gru 23, 2010 22:23 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Z powodu dość istotnych problemów osobistych odzywam się rzadko, ale jestem. Cały czas. Dziękuję Iwonko, że się zajęłaś Buri. DT już nie może się jej doczekać u siebie. Prosiła by kicię wycałować i wymiziać od niej :)

Cieszę się, że sterylka umówiona. Trzymam więc kciuki za pomyślnośc zabiegu.
magdajedral

Post » Czw gru 23, 2010 23:39 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Buri miziasta i barankowa na maxa..mój mąż nie może jej się nachwalić..

i dalej wciąga wszystko jak odkurzacz..pewnie jeszcze żywi pasażerów na gapę..

smarti

Post » Pt gru 24, 2010 1:58 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Obrazek Wesołych :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon gru 27, 2010 23:26 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Kocie-mam problemy zdrowotne w rodzinie i całkiem mnie to rozkojarzyło :oops:

postaram się ogarnąć i machnąć te fotki.

smarti

[poprzednia][następna]