ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 16:47 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Bardzo proszę o numer tel. na PW - będziemy konsultować w razie czego, bo weci nie bardzo wiedzą co z nimi robić. Dziękuję :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lis 26, 2010 18:09 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Neczka123 pisze:Nasza malutka kicia wyrosłą i nie ma już zupełnie śladu po jakimkolwiek niedomaganiu.

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon gru 13, 2010 20:14 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Co nowego w schronisku?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto gru 21, 2010 17:38 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Ostatnio mamy, myślę, że śmiało mogę to tak określić - "plagę białych kotów". Mieliśmy m.in. śliczną, białą, długowłosą koteczkę o przepięknych zielonych, wielkich jak spodeczki oczyskach - jak nie trudno się domyślić, na drugi dzień znalazła dom 8)
Na szczęście ludzie lubią białaski, więc mam nadzieję, wszyscy szybko znajdą nowe domki.

Dzięki ogłoszeniu Wani (dziękuję ogromnie :1luvu: ) domek znalazł nasz największy schroniskowy tygrys - Kocurello. Państwo przesłali nam wczoraj zdjęcia rudasa. Cudne są. Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia na: http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=452&Itemid=21

No i oczywiście wszystkich Was pozdrawiamy z moim "przeciągniętym tymczasowiczem", który został na stałe - Ciastkiem :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Neczka123

Od: Czw mar 05, 2009 17:09

Post » Śro gru 22, 2010 19:33 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Zdrowych i radosnych Świąt, szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich Przyjaciół Orzeszków :rudolf:
Robicie kawał porządnej i dobrej roboty :ok:
Wytrwałości w Nowym Roku :ok: :ok: :ok:
Obrazek Frania 03.01.2013 [*] na zawsze w moim sercu

madziaki

Od: Sob lip 15, 2006 16:21

Post » Czw gru 23, 2010 22:44 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Wszystkiego Dobrego :) :kotek:

Neczka123

Post » Pt gru 24, 2010 10:21 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Zdrowych, wesołych Świąt, spełnienia wszystkich marzeń i żeby codzienne troski omijały Was szerokim łukiem życzę ja i moja załoga :D

Obrazek

I żeby wszystkie potrzebujące zwierzątka szybciutko znalazły najlepsze domki na świecie

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 24, 2010 21:26 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

jasdor pisze:Zdrowych, wesołych Świąt, spełnienia wszystkich marzeń i żeby codzienne troski omijały Was szerokim łukiem życzę ja i moja załoga :D

Obrazek

I żeby wszystkie potrzebujące zwierzątka szybciutko znalazły najlepsze domki na świecie

dolączam sie do tych życzeń i dziękuje za BAstera, najkochańszego psiaka na świecie..
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt gru 24, 2010 21:32 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Piękna jest radość w Święta,
Ciepłe są myśli o bliskich,
Niech pokój, miłość i szczęście
Otoczy dzisiaj nas wszystkich.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie gru 26, 2010 1:08 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

cypisek pisze:dolączam sie do tych życzeń i dziękuje za BAstera, najkochańszego psiaka na świecie..

To ja dziękuję za tak cudowny dom dla naszego Cyklopa - Bastera :)
Gdyby nie Ty, to zapewne siedziałby w schronisku po dziś dzień.

Bo nie wiem czy wiecie dziewczyny, ale dzięki Cypiskowi najpospolitszej schroniskowej urody (czarny podpalany), nie młody już, ogromnie smutny pies bez jednego oka, który spędził w naszym schronisku parę długich lat, jest teraz najszczęśliwszym psem pod słońcem, w domu na drugim końcu Polski od Orzechowiec :) :1luvu:

Neczka123

Post » Pt lut 25, 2011 10:07 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

witam ja proszę o kontakt z wolontariuszami lub osobami które przebywają często w schronie w Orzechowcach.
Są tam kociaki 2. 7 letnia kicia bez uszka i 3 letni Kocurek z problemami chodzenia.
Praktycznie bez szans na adopcje a jednak los sie uśmiecha do biedaczków. :lol: z czego strasznie się cieszę.
Bardzo bym chciała o info o tych futrzakach ponieważ jest szansa że będą miały domek w Rzeszowie. Z tym że Pani ma już pieska owczarek austryjacki suczka bardzo miła lubi kotki. Do niedawna miała towarzyszkę zabaw 16 letnia kicie która zmarła na nerki. Pani z Rzeszowa Bardzo przeżyła śmierć swojej kici do tego stopnia że jeszcze nie posprzątała zabawek kocyków i misek po swojej ulubienicy.
W domu jest jeszcze synek pani 10 letni.
Pani ma pytania czy kocur nie posikuje wszystkiego dokoła bo jest nie ciachnięty i czy oba kociaki lubią psy, obawia sie konfliktów ze swoja suczką .
Proszę o kontakt bo domek czeka. Chodzi o kociczke o imieniu Krycha i Karlosa kocura.

Ps ja obecnie u siebie w domu mam 8 kociaków i dwa psiaki wyciągnięte ze schronu z całej Polski
Bardzo proszę o kontakt .
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt lut 25, 2011 12:09 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

rene010, masz pw z telefonem do Neczki123
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt lut 25, 2011 12:30 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

:ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt lut 25, 2011 12:44 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

dziekuje bardzo :1luvu:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt lut 25, 2011 16:14 Re: ORZECHOWCE cz.II -prosimy o dalsze wsparcie :). Koty str. 1

Rene - poprawiam się, bo odpisałam Ci na PW z myślą, że chodzi o wybór jednego szczęśliwca spośród dwóch. Wytypowaliśmy Krychę, lecz jeśli Pani bierze pod uwagę możliwość adopcji obojga to nie widać przeciwwskazań :lol: Racja, Carlos nie jest jeszcze wykastrowany, ale myślę, że nie będzie to problemem. Co do podsikiwania - wiesz, w schronisku ciężko to stwierdzić, bo tam podsikiwać może każdy ;)

Neczka123

[poprzednia][następna]