za znalezienie TEGO właściwego domku i TYCH wyjątkowych Dużych...
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Witam mam pare zdjec nowych dla Was Choinka ubrana przez koty i posiada plastikowe bąbki .Ciagle sie na niej wieszaja.A normalna choinka jest w innym pokoju haha
Czarnulka jest rewelacyjna te minki, to pozowanie - prawdziwa z niej modelka
Właściwy domku - gdzie jesteś, gdzie się chowasz??
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
To jest takiE chore ale sie do niej zaczynam przywiązywać.Bede miała problem ja oddac jak sie znajdzie TEN dom (( Niewiem czy ja oddam.Wiem że zrobie krzywe innym którE znajde ale to jest takie silne uczucie HELP !!Prosze o pranie mózgu !!
Tak mam 2 żółwie w 110 l akwarium (1 uratowany drugi kupiony) mam zamiar zmienic im domek na 250 l bo maja juz malo miejsca.Potem jest Borys bernenski pies pasterski,krolik i 8 kotów.HAHA i to wszystko mojeee :):):)
W dzień Bożego Narodzenia dziś składamy Wam życzenia byście zawsze zdrowi byli, w szczęściu i radości żyli. By nie brakło Wam ochoty by oglądać kocie psoty, byście nigdy nie płakali, ale zawsze w głos się śmiali.
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥ Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości.
Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥
Życzymy wesolutkich Świąt
specjalne mizianki dla cudnej małej czarnej pantery