Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 23, 2010 9:08 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

nooo dobra muszę iść do sprzątania i garów. Mam dziś teorertycznie wolny dzień...taki co to się ma wolny przed Świętami. Kobiety zrozumieją. ......Wypiłam kawę i robię strategiczny plan.....czy najpierw wstawiam sernik czy sprzątam łazienkę? Czy budzę dzieci żeby się za swoje pokoje wzięły.........

Siedzę cichutko patrzę.........a coś mi się spod choinki przygląda ........Owca - dzielna kota sama już na doł złazi i wędrówki urządza..fakt ze nocą, albo wczesnym rankiem jak reszta domu śpi, ale postęp jest.

Wiem, ze gdyby nie moje dwa psy postęp byłby szybszy........Jestem dobrym dt, ale nie idealnym dla Owcy.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw gru 23, 2010 9:13 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

A może właśnie idealnym? Może ona się w końcu przekona do psów, a gdzie indziej nie miałaby takiej możliwości?
Skoro złazi już z własnej woli, to nie jest tak źle :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon gru 27, 2010 16:47 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

No złazi - posunęła się nawet do tego, ze w Święta zlazła na dól, wlazła do nas na kanapę i oglądała film.....
To jest postępowa kota......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 11:08 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Jaki film? :roll:
Bo moje tylko Animal Planet lubią, zwłaszcza o ptaszkach :twisted:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 11:17 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

OKI pisze:Jaki film? :roll:

A nie to był jakiś taki ludzki film....:-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 11:24 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Neigh pisze:
OKI pisze:Jaki film? :roll:

A nie to był jakiś taki ludzki film....:-)

Ptasiek? :wink: :lol:

No dobra, nie ważne - ważne, że kota się najwyraźniej rozkręca :)

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 15:57 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

oooooo tu się Owca schowała :ryk:
no to za domek dla koteczki :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto gru 28, 2010 16:03 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ja sobie jej zdjęcia oglądam na poprawę humoru,co rano.I tak sobie patrzę i patrzę .....i :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 28, 2010 16:21 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Powiem Wam tak zupełnie szczerze, ze w orginale ona wygląda jeszcze lepiej. Na zdjęciach nie sposób wyłapać tej puchatości, takiego norweskiego kołnierza wokół głowy......No śliczna jest to akurat bez 2 zdań.
I zdrowa i żarłoczna......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 16:28 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Neigh pisze:Powiem Wam tak zupełnie szczerze, ze w orginale ona wygląda jeszcze lepiej. Na zdjęciach nie sposób wyłapać tej puchatości, takiego norweskiego kołnierza wokół głowy......No śliczna jest to akurat bez 2 zdań.
I zdrowa i żarłoczna......

Lepiej tak nie mów, bo zaraz wycieczkę zacznę organizować :twisted:
A jeszcze zdrowa i żarłoczna, to już koci ideał jest :lol:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 16:31 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

wycieczki są jak najbardziej wskazane, może zakochasz się tak mocno że ja weźmiesz :wink:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Wto gru 28, 2010 16:36 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

andrzej780 pisze:wycieczki są jak najbardziej wskazane, może zakochasz się tak mocno że ja weźmiesz :wink:

Święte słowa, tym bardziej ze ja bym ją najchętniej tak "po znajomości" oddała......Cholera boję sie ogłaszać, bo sobie kupię kałacha i będę oddawać serie do telefonu........I mnie zamkną w eleganckim ośrodku bez klamek

Achaś i dodam jeszcze że ona duuuża jest. Kawał kota

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 16:38 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ja już się zakochałam, ale Neigh się nie chce wymienić :crying: :crying: :crying:

Neigh pisze:
andrzej780 pisze:wycieczki są jak najbardziej wskazane, może zakochasz się tak mocno że ja weźmiesz :wink:

Święte słowa, tym bardziej ze ja bym ją najchętniej tak "po znajomości" oddała......Cholera boję sie ogłaszać, bo sobie kupię kałacha i będę oddawać serie do telefonu........I mnie zamkną w eleganckim ośrodku bez klamek

Achaś i dodam jeszcze że ona duuuża jest. Kawał kota

Ło matulu, ja uwielbiam duuuuże koty :lol:
Tylko miejsca brak :placz:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 16:40 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Noo jest to najładniejszy kot jaki mieszkał pod moim dachem i największy. Też bym sobie chętnie zostawiła.....ale wiecie dokąd to prowadzi?
Jeden kot, drugi........piąty ...........16 .........a potem łijuuu łiiiiijuuuuuuuuu na sygnale......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 16:43 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Zobacz chorobcia to zupełnie jak ja.Uwielbiam duże koty,tylko mieszkanie mam za małe.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]