Na baseny jeździmy do Mszczonowa. Śnieg sypie na twarz, mróz a my w ciepłej wodzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Marcelibu pisze:Teraz się będzie działo, bo jak ona choruje na katar to pogotowie trzeba wzywać.
Trochę ją rozumiem, bo jak ja sobie głupi katar zaniedbam (tzn. łażę do pracy) to potem ląduje na dwa tygodnie na antybiotyku
EdytaB_a pisze:Bo na baseny termalne trzeba jeździć
Moja 7-letnia córka nie choruje , katar u niej to góra 3 dni i to lekki.
Jak ludzie na termach widzą , ze mała wychodzi cała mokre z basenu na śnieg kładzie się na niego i wsklakuje do wody to wyraz ich min - bezcenny
Marcelibu pisze:jozefina1970 pisze:Marcelibu pisze:Teraz się będzie działo, bo jak ona choruje na katar to pogotowie trzeba wzywać.
Trochę ją rozumiem, bo jak ja sobie głupi katar zaniedbam (tzn. łażę do pracy) to potem ląduje na dwa tygodnie na antybiotyku
Ne-ne... Tu chodzi o sposób byciaObudziła się z bólem gardła, kataru nie ma, gorączki też. Ze mną było gorzej, ale nawet się z lekarzem nie zobaczyłam. Pamiętam takie lato, kiedy bardzo źle się czułam, każde wciągnięcie powietrza do płuc bolało, w końcu poszłam do przychodni i lekarz powiedział, że mam zapalenie oskrzeli z zapaleniem gardła. A matka mi powiedziała, że z chrypką do lekarza lecę... Chyba chodzi o poziom skarżenia się co boli i jak mocno.
jozefina1970 pisze:Ja zatoki mam podobno w porządku![]()
Jadę na Telfaście 180 a i tak czasami mam syfon we łbie
Na takich basenach byłam kiedyś na Słowacji - super sprawa
Marcelibu pisze:EdytaB_a pisze:Bo na baseny termalne trzeba jeździć
Jak ludzie na termach widzą , ze mała wychodzi cała mokre z basenu na śnieg kładzie się na niego i wsklakuje do wody to wyraz ich min - bezcenny
Co robi?????
Erin pisze:Przeczytałam : na Belfaście
jozefina1970 pisze:Erin pisze:Przeczytałam : na Belfaście
![]()
![]()
![]()
A bym se na jakimś Irlandczyku pojeździła i owszem![]()
Erin pisze:jozefina1970 pisze:Erin pisze:Przeczytałam : na Belfaście
![]()
![]()
![]()
A bym se na jakimś Irlandczyku pojeździła i owszem![]()
Ty zbereźnico![]()
Z nimi to trzeba uważać - mój idol (lat 66) niedawno ojcem został.
A jego dorosła córka starsza ode mnie o 3 lata![]()
Kiedyś siostra mojej koleżanki stwierdziła, że wydanie się za Ajrysza może grozić pęknięciem d...
Marcelibu pisze:EdytaB_a pisze:Bo na baseny termalne trzeba jeździć
Co robi?????
jozefina1970 pisze:
A, no takChociaż ja też czasami marudzę ale potem jak sobie myślę, jakie ludzie choroby mają to natychmiast przestaję
EdytaB_a pisze:Marcelibu pisze:EdytaB_a pisze:Bo na baseny termalne trzeba jeździć
Co robi?????
Nowy lekarz pediatra nie wierzył mi, ze córka tylko w jednej przychodni sie leczy - karta prawie pusta
Marcelibu ona z mokrą głową, w kostiumi i boso wyłazi z basenu, wpada w śnieg i skacze znów do wody, dzieci znajomych też tak robią. To nie pierwsza zima , więc sprawdzone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], northh, Paula05, Tundra i 231 gości