Nowości dziergane str.45 czekam na zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon gru 06, 2010 18:24 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

Oj piekne te kominy, fakt, dziekuje :1luvu: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto gru 07, 2010 17:46 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

moś pisze:Oj piekne te kominy, fakt, dziekuje :1luvu: :ok:

Cieszy mnie,że się podobało :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro gru 08, 2010 9:08 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

zostały jeszcze ciepłe rzeczy, piękne kominy moim zdaniem :ryk:
zapraszam na pierwszą stronę :lol:

welina

Post » Śro gru 08, 2010 11:54 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

Przesyłka doszła, dziekuje bardzo :ok:

Wszystko jest sliczne i mam nadzieje, że obdarowanej gwiazdkowo przeze mnie, tez bedzie się podobało :1luvu:
Kwiatek pierwsza klasa :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw gru 09, 2010 10:06 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

A dałoby się zrobić taki komplet jak ten szary na pierwszej stronie (komin, mitenki długie, opaska, broszka) tylko czarny? Czytałam, że czarny Ci welino trudniej robić, ale ja już takie gotyckie emo, że inne kolory to w grę nie wchodzą :oops:

Edit: doprecyzowałam

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw gru 09, 2010 18:19 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

Dzyśka pisze:A dałoby się zrobić taki komplet jak ten szary na pierwszej stronie (komin, mitenki długie, opaska, broszka) tylko czarny? Czytałam, że czarny Ci welino trudniej robić, ale ja już takie gotyckie emo, że inne kolory to w grę nie wchodzą :oops:

Edit: doprecyzowałam

Napisałam do Ciebie na PW ,nie wiem czy doszło,ponieważ szalał mi komputer.teraz jest już dobrze.Tak na marginesie byłam na zakupach i udało się kupić czarną.Ostatnio są problemy z kolorami. :( Oczywiście jak zmienisz zdanie,nie ma problemu-zostawię sobie-też jestem zboczona na ten kolor :ryk:

welina

Post » Czw gru 09, 2010 18:33 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

Biorę, biorę :mrgreen: PW dostałam, ale odpisać miałam wieczorem, a dla mnie wieczór to tak o 20 :D To co mam pomierzyć? Tylko te wymiary do mitenek, czy coś jeszcze?

Dzyśka

Post » Nie gru 12, 2010 9:44 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

Taki piękny ten czarno -czerwony komin,a nikt go nie chce :oops: Zapraszam na pierwszą stronę,może coś się spodoba :?: :roll:

welina

Post » Pon gru 13, 2010 16:00 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

KOMINY FAJNE-CZAPKI CIEPLE,ale nikt nie chce smutno :( Siedzę, i myślę który to komin kupić sama dla siebie na prezent imieninowy :s1: .Chyba sfiksowałam :ryk:

welina

Post » Wto gru 14, 2010 20:46 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

Podniosę. W taką pogodę przydałby się ciepły komin, albo czapka, może ktoś nie jest emo i skusi się na któryś z tych już gotowych :mrgreen:

A tak w ogóle to chciałam zapytać ile czasu zajmuje Ci zrobienie takich wełnianych cudów? Nie żebym Cię poganiała czy coś, ciekawa niezdrowo jestem :mrgreen:

Edit: dopisek

Dzyśka

Post » Śro gru 15, 2010 23:42 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

Dzyśka pisze:Podniosę. W taką pogodę przydałby się ciepły komin, albo czapka, może ktoś nie jest emo i skusi się na któryś z tych już gotowych :mrgreen:

A tak w ogóle to chciałam zapytać ile czasu zajmuje Ci zrobienie takich wełnianych cudów? Nie żebym Cię poganiała czy coś, ciekawa niezdrowo jestem :mrgreen:

Edit: dopisek

Jeżeli robię od świtu do nocy to około pięciu dni.I wcale to nie są kokosy jak niektórzy myślą.Kupuję włóczkę nową w sklepie[nie w hurcie ]Ostatnio jeszcze straciłam na tym biznesie bo liczyłam za inną,a z innej robiłam :o
resztę piszę na PW oczywiście w przybliżeniu :lol:

welina

Post » Pt gru 17, 2010 13:40 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki

Gorące dziewczyny :ryk: może ciepła czapeczka,lub komin-zapraszam na pierwszą stronę . .Zostały bardzo twarzowe.Piękny turkus,czego nie widać na zdjęciu i czarny z prawdziwą piękną czerwienią[czego też zdjęcie nie oddaje] :lol:
Jeżeli nic Was nie interesuje TRUDNO :!: i tak z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam Wszystkim spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie życzycie :s3: :s3: :s3:
welina :1luvu:

welina

Post » Śro gru 22, 2010 13:10 Re: SPRZEDAM RĘKODZIEŁA CIOCI WELINY: KOMINY CZAPKI CACKA

Właśnie dostałam przesyłkę z zamówieniem. Wszystko jest absolutnie piękne! I takie mięciutkie i ciepłe. A ta czerwień na kominie i broszkach jest wspaniała! No brakuje mi odpowiednich superlatyw po prostu!

PS: Mówiłam, że listonosz mnie lubi :mrgreen:

Dzyśka

Post » Czw gru 23, 2010 0:50 Re: SPRZEDAM RĘKODZIEŁA CIOCI WELINY: KOMINY CZAPKI CACKA

Ja też dostałam dziś, a właściwie to już wczoraj :mrgreen: przesyłkę: cudny szaliczek i piękną koteczkę. Chciałabym mieć taki talent jak welina :roll:

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Czw gru 23, 2010 9:24 Re: SPRZEDAM RĘKODZIEŁA CIOCI WELINY: KOMINY CZAPKI CACKA

Witam, mam pytanie. Czy mozna zamowic czapke z nausznikami i do tego rekawiczki? :s1:
sekretyokotach.blogspot.com

Magdziunia

Od: Wto gru 21, 2010 14:41

[poprzednia][następna]