PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 22, 2010 20:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A to już wiem - Rudi im zaszczepił ten brzydki zwyczaj... :roll: to wiele wyjaśnia... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro gru 22, 2010 20:50 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Pewnie, że wszystkie, chyba że są jakieś wyjątki, których nie znam :mrgreen:

Ma moja cór zadatki na pomponmamę z tekstami, nie? Ona też jest blondynka urodzona, na rudo to tylko farbowana.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro gru 22, 2010 20:52 Re: PAKT CZAROWNIC XX

W takim razie wiem gdzie moja zołza sie tego nauczyła :evil: jak nic....na forum doczytała że,tak można i że,dobrze wychowane kotki tak robią :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro gru 22, 2010 20:56 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Zastanawiam się, czy... kupić karmę kotom jeszcze w tym roku??
Boję się podwyżki VATu i innych podwyżek...

Z drugiej strony zamawianie karmy w mrozy?? Przecież ją przemrozi w tych magazynach... Co myślicie?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 22, 2010 21:00 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Moje tyż tak robią a przoduje w tym Mufasek 8)
Toż on to co najmniej sanepid

Prawie noga upchnęłam mięsko mojej Dziuni w moim gigantycznym zamrażalniku....

Jeszcze dwie godziny muszę wytrzymać zanim pójdę spać .... :|
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro gru 22, 2010 21:04 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja sobie właśnie nabyłam 15 kilo i mam 8) Oraz 40 litrów żwirku. No nie mam głowy pamiętać o tym, a tak już jest i nie zabraknie przez jakiś czas :mrgreen:

Jasdor jak to zadatki na pomponmamę? 8O Znaczy będzie bezbiuściem z wielkim zadkiem (zadatkiem na zadek :roll: ) Ona ma zadatki na Jasdor chyba - bo stanowczo wypieram się jakobym miała cokolwiek wspólnego z jej uczynieniem... to wszystko przez ciebie Jasdor! Sama ją sobie własnoręcznie urodziłaś - no... może z niewielka pomocą (i nie mam tu na myśli gabarytów sprawcy :twisted: )... no i może nie ręcznie... ale zdecydowanie własno... :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro gru 22, 2010 21:08 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Własno... oczywiście :mrgreen: Bezbiuściem to ona ci jest i bezdupkiem tyż. A jej teksty pomponmamuniu ukochana chodziło, bo jak coś już nasmaruje własnoręcznie to tak mi Cibie przypomina :mrgreen:
Właśnie dotarła, lecem na dworzec. 12 godzin w PKSie :strach: Ciekawe, czy jeszcze żyje ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro gru 22, 2010 21:13 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jasdor pisze:Własno... oczywiście :mrgreen: Bezbiuściem to ona ci jest i bezdupkiem tyż. A jej teksty pomponmamuniu ukochana chodziło, bo jak coś już nasmaruje własnoręcznie to tak mi Cibie przypomina :mrgreen:
Właśnie dotarła, lecem na dworzec. 12 godzin w PKSie :strach: Ciekawe, czy jeszcze żyje ?

Mam nadzieję że bidna chociaż se wzięła kuwetę i żwirek do tego pks-a
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro gru 22, 2010 21:15 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:Jasdor list twojej córy do Mikołaja jest rewelacyjny! :ryk:

A ja poproszę kochane siostry o wytłumaczenie mi blondynce, dlaczego moje koty, kiedy tylko umyję, zdezynfekuję kuwetę, wsypię świeży żwirek i odkażacz natychmiast muszą tą kuwetę.... :evil: spersonalizować :roll: Czy w moim domu nie może choć przez chwilę pachnieć lawendą, zamiast kocią kupą? :evil: Normalnie oni to robią specjalnie - ustawia się kolejka, żeby postawić klocka jak tylko skończę czyścić kuwetę :evil: Banda...

U mnie 3 koty w kolejce czekają, z różnych miejsc zaglądają kontrolnie, Murzyn jeszcze mraczy popędliwie. Więc postanowiłam im od razu 2 kuwety wyczyścić i dwie jednoczasowo zapodać. Ciekawe, czy im urobku na dwie starczy :twisted: Jutro mam zamiar to uczynić.
No i dzisiaj żwirek 40l zakupiłam, a kilka dni temu worek karmy.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Śro gru 22, 2010 21:29 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Obrazek
:twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 23, 2010 7:37 Re: PAKT CZAROWNIC XX

alix76 pisze:Wszystkie koty tak robią :twisted:

Właśnie.Przed chwilą skończyłam wymianę i już mam co wybierać :twisted:
A czy to normalne,że worek silikonowego(3,8 l) starczył mi od niedzieli do dziś :?: Kotki 3.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw gru 23, 2010 7:43 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Moja jakaś nietypowa - nie chrzci na ogół świeżo wymytej kuwety :D
Silikonowy żwirek używałam na początku i był super, starczał na ok 2 - 3 tygodnie. Zrezygnowałam, jak kota po półtorej tygodniu twierdziła, że żwir brudny i robiła mi siuu na ręcznik ściągany z suszarki do wanny. Przeszłyśmy na drewniany, zbrylajcy, jest super tylko jak go wymieniam całkowicie na świeży albo dosypuję mam masakryczne objawy alergii, której nie mam :twisted: Tak ze dwa dni, potem wszystko wraca do normy

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 23, 2010 7:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja też normalnie kupowałam żwir drewniany (ten z opcją wywalania do kibelka), ale przy Józefie musiałam zakupić to syfiaste błoto Benkiem zwane :roll: Na szczęście w małej, pręgowanej głowie czai się jakiś mózg, więc kot załapał że obydwa żwirki służą do tego samego :>
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw gru 23, 2010 10:02 Re: PAKT CZAROWNIC XX

http://demotywatory.pl/2442459/Co-za-ludzie :ok:

Ja zanabylam worek 10 kg karmy... zwirek bede zamawiala dopiero pewnie po Nowym Roku. Tez wor wielki, drewniany zbrylajacy Kruszon. Fajny jest, ladnie pachnie, choc jak Fumik czasem wejdzie do kuwety to masakra.
Siostry, poszukuje taniej krytej kuwety - naroznej lub podluznej. Jakbyscie mialy gdzies linka do takiej promocji to dajcie znac :) Musze zanabyc jeszcze jedna bo mi koty szczaja po parkiecie :evil: tylki sie im nie mieszcza po prostu - nie wiem moze im akwarium kupie...? :roll:

U mnie troche ciezkawy czas, kiepski. Trzymajcie za mnie kciuki, bo sie moje byc-albo-nie-byc wazy. Na poczatku stycznia sie okaze co i jak. Co ma byc, to bedzie. Ze wszystkim sobie poradze, jednakowoz wolalabym zeby ulozylo sie po mojej mysli, bo .... tak.

dobrego dnia wszystkim Wam :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 23, 2010 10:12 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja także życze miłego dnia!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]