Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Tygrys i Zuzu bez zmian .
Ale 2 tyg temu trafiła do mnie ponad 10 letnia koteczka , teraz czekamy na wynik cytologi i czy moge ja to zaprezentowac ?
niestety nie ptrafie kopiowac zdjęć i to jest jej watek
viewtopic.php?f=1&t=120910
A jest to niesamowty miziak , jest tak pro ludzka ze nawet powietrze ugniata
sabina skaza pisze:A ja chciałam przeprosić za to ze nie pomyślałam o tym aby do SISI 11 BALIJSKIEJ KOTKI umieścić dopisek: "adopcja w okolicach trójmiasta"...napisała do mnie bardzo miła dziewczyna ....ale z krakowa. bardzo by chciała adoptowac kicię, a ja się strasznie boję takiej długiej drogi. siserka jest po zapaleniu płuc, w piwnicy gdzie mieszkała było zimno. ona jest ogromnie stresogenna, a ledwo przeżyła zwóz z osiedla na osiedle. w ostatnich dniach przeszła ogromne zmiany. miała swoje dziecko w sensie małego człowieka, a tu ma 20 kotów. warczała, była załamana, nie jadał. teraz jest dobrze, pcha się do mizianek, inne koty polubiła, je nawet z nimi z jednej miski. czy byście na moim miejscu wydały kotke az tak daleko? ja nie mam jak jej przewieźć do krakowa. dziewczyna bardzo miła się zdaje, straciła podobną kicię, która umarła na pp. co robić? u mnie może mieszkac dożywotnio, ale ja jej moge oferowac tylko miejsce w moim hoteliku dla kotów.
sabina skaza pisze:dziewczyna bardzo miła się zdaje, straciła podobną kicię, która umarła na pp. co robić?
Willow_ pisze:sabina skaza pisze:dziewczyna bardzo miła się zdaje, straciła podobną kicię, która umarła na pp. co robić?
No i pytanie, kiedy u niej w domu było to pp... dziewczyny piszą na forum o konieczności zachowania karencji w przyjmowaniu kotów do domów po przejściu pp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Madmil i 38 gości