Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 20:40 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

uregulowałam należności przed chwilą i zaraz podaję adres do wysyłki. pozdrawiam :piwa:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto gru 21, 2010 10:28 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Erin - poproszę o adresy wysyłki - jutro wszystko pojedzie kurierem.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro gru 22, 2010 11:05 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Bardzo chciałam przeprosić wszystkich, którzy wylicytowali fanty. Dziś pojechałam do pracy, zawiozłam całą torbę, żeby powysyłać kurierem, żeby zdążyć przed Świętami, ale jestem tak zakatarzona, że po prostu kolega powiedział, że nie życzy być przeze mnie zarażonym i kazali mi iść do domu i nie pojawiać się przed Świętami. Tak więc jeszcze raz gorąco przepraszam, ale wyślę wszystko w poniedziałek poświąteczny. Bardzo mi przykro... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro gru 22, 2010 11:07 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Marcelibu, nie martw się - Cioteczki na pewno zrozumieją.
Jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc dla Promysia i Smarti :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 22, 2010 11:15 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Nie ma sprawy , żaden problem. Żeby tylko Promyś zdrowiał.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro gru 22, 2010 19:35 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

dzięki za informację - dość dla mnie istotną
zdrówka życzę :piwa:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206

turkusowa

Post » Pon gru 27, 2010 14:18 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Bardzo proszę osoby, które zakupiły fanty o przesłanie mi swoich danych adresowych i co jest do wysyłki na PW. Erin wysłała mi przed Świętami te dane, ale musiałam oczyścić przepełnioną skrzynkę - nowe PW już nie wchodziły i wykasowałam zaległe. Wszystkie... :( :evil: .
Erin jest w tej chwili poza dostępem do sieci. A ja bym już dziś wysłała, tylko, że nie wiem co i komu...

Marcelibu

Post » Pon gru 27, 2010 16:14 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Aleś Ty niecierpliwa 8)
Już wysłałam :)

Erin

Post » Pon gru 27, 2010 18:30 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Erin pisze: Turkusowa:
Lublin

Krem BIELENDA "czarna oliwka"

Poszło dzisiaj

Erin pisze:Miss_kumcia:
LEGNICA

Żaba z wilkiny

Zabrakło mi pudełka, jutro pokombinuję.

Erin pisze:edii:
Rzeszów

2 naszyjniki, bransoletka, deo fioletowy

Poszło dzisiaj

Erin pisze:izaz
Warszawa

Krem różany, peeling do ciała, książki: "Paryżanka", "Księga ocalonych snów"

Proponuję spotkanie na wizji, koleżanka z W-wy. Lub list polecony (nie da rady kurierem po W-wie).

Erin pisze:Yasmin
Kraków

Książki: "Niedzielna cisza", "Pawi krzyk", "Księżyc i anioł".

Poszło

Niestety, na żabę już nie miałam pudełka, bo nie było takiego rozmiaru na szybko, a kurier już stał i czekał, więc nie chcąc opóźnić wysyłki wszystkim zdecydowałam się na spokojne poszukanie opakowania jutro i również jutro wysyłka. Jak wszystko kurierem DHL.

Izaz - proponuje spotkanie w Warszawie lub listem poleconym, bo nie mam opcji kuriera po Warszawie.

Marcelibu

Post » Wto gru 28, 2010 0:08 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

dzięki :1luvu:

turkusowa

Post » Śro gru 29, 2010 10:39 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Erin pisze:Miss_kumcia:
LEGNICA

Żaba z wilkiny

Uff - znalazłam pudełko, żeby dzisiaj żaba mogła bezpiecznie do jechać. Wczoraj, niestety, musiałam z córką iść do lekarza, nie wróciłam już do roboty. Proszę być jutro czujną 8) .

Chciałam zapytać Izaz: czy spotkamy się na wizji, czy list polecony?

Bardzo poproszę o informację zwrotną, czy przesyłki dotarły - ostatnio DHL miał opóźnienia ze względu na warunki atmosferyczne. Przesyłka do Olsztyna szła 4 dni (pocztą byłoby szybciej chyba).

Marcelibu

Post » Śro gru 29, 2010 18:30 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

przesyłka dotarła - serdecznie dziękuję :kotek:

turkusowa

Post » Czw gru 30, 2010 20:47 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

żaba dotarła cała i zdrowa! dziękuje :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Czw gru 30, 2010 20:56 Re: Świąteczny bazarek na ciężko chorego Promysia KONIEC :*

Marcelibu, napisz do Izaz PW, bo może tu nie zaglądać.

Erin

[poprzednia]