wszpasia pisze:Kiedyś na którymś bazarku PKDT były pojemniki na karmę. Czy one są jeszcze dostępne? Nie znalazłam teraz tego bazarku, ale może przeoczyłam

sabina skaza pisze:a tu kolejny ładny list od osoby która chciała wyadoptować kotkę syjamską:
"NIe jestem Panią nick niebo_rak jest rodz. męskiego. Kłania sie szkoła. Mam nadzieje że spotkasz kogos kto Tobie pomoże , bo wygladasz na stara zestresowaną dewotę.Nie prosiłem bys mnie nagabywała więc sie odpierdol , nie życze sobie by ktoś tak niskiego poziomu jak Ty do mnie pisał"
Agor-ia pisze:sabina skaza pisze:a tu kolejny ładny list od osoby która chciała wyadoptować kotkę syjamską:
"NIe jestem Panią nick niebo_rak jest rodz. męskiego. Kłania sie szkoła. Mam nadzieje że spotkasz kogos kto Tobie pomoże , bo wygladasz na stara zestresowaną dewotę.Nie prosiłem bys mnie nagabywała więc sie odpierdol , nie życze sobie by ktoś tak niskiego poziomu jak Ty do mnie pisał"
Gdybym dorwala taka osobe to bym chyba po mordzie sprala... chocby po to, by obnizyc sobie cisnienie
sabina skaza pisze:a tu kolejny ładny list od osoby która chciała wyadoptować kotkę syjamską:
Agor-ia pisze:To jest na naszych obluzowo-oksywskich dzialkach ?
Agor-ia pisze:U mnie jedno kocie jeszcze by weszlo. Ale kurde to nigdy nie wiadomo, co z dworu przyniesie... A ilozacja w lazience by nie przeszla, moje maja tam kuwete, jak raz chcialysmy ja przestawic na przedpokoj zaraz obok drzwi lazienkowych, to czarny diabel zdecydowal zrobic sobie kuwete w wannie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości