[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 21, 2010 11:15 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Próbuję zagłosować na KAN Radomsko, ale nie wyświetla się to coś do oddania głosu!!!! Pomocy:(

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Wto gru 21, 2010 11:22 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Zaloguj sie :mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto gru 21, 2010 11:25 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

magaaaa pisze:Zaloguj sie :mrgreen:
to nie zawsze jest takie proste :/
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Wto gru 21, 2010 11:27 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Niemniej bez zalogowania nie zaglosujesz na pewno 8)

Ja już dalam glos :mrgreen: i też próbowalam się logować kilka razy.
Dacie radę.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto gru 21, 2010 16:40 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Bakteria pisze:Ja też potrzebuje DT dla kotki. Znaleziona na Dubois. Jest zadbana, czyściutka, i barrrdzo zmęczona, mam nadzieję, że ktoś jej szuka. Proszę o wstawienie na Kotkowo...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak szylkrecia bezpieczna, to może i tej się uda.. Znajda z przedwczoraj, właściciela ani widu ani słychu, chociaż ogłoszenia rozwieszone :( Zlituje się ktoś...? Tu gdzie teraz jest nie może zostać zbyt długo, już rozważają wypuszczenie jej spowrotem na ulicę :cry: A kicia nie wygląda na wychodzącą, nie szuka wyjścia na siłę, jest 100% domowa- kuwetkująca, niewybredna, niekłopotliwa... Obawiam się, że jest ofiarą świątecznych porządków :?

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Śro gru 22, 2010 12:01 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Aniu nie ma sprawy, nie wyobrażam sobie jak taka cudowna kicia miałaby mieszkać na ulicy. Ona jest MEGA MEGA MEGA MIZIAKIEM :1luvu: Cała noc zmusza mnie do głaskania :ryk:

Bakteria sprawa wygląda tak, w poniedziałek zabrałam kicie LULU do siebie, a że jest ona niemałych rozmiarów (większa od mego Wiktorka) to moje koty jej nie zaakceptowały i kicia musiała być oddzielona i mieszka sama w pokoju. Nie wiem dlaczego ale Lola i Wiktor lepiej akceptują koty mniejsze a najlepiej żeby nie były bardziej urodziwe od nich :lol: a LULU jest CUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!zdjęcie pokaże wieczorem
I póki co muszę zadbać o poprawę stosunków między nimi.
Emila z chęcia pomogłabym tej twojej pięknisi ale na chwilę obecną to niemożliwe. Ale jak tylko stosunki między kotkami się ocieplą to jestem gotowa ja przyjąć.

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Śro gru 22, 2010 12:47 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Logowałam i nic...

Chciałabym życzyć Wam wszystkim spokojnych, radosnych Świąt. Chwili zatrzymania się nad tym, co najważniejsze. Miłości, spokoju, ciepła. Jak najmniej kotków w potrzebie. Jeszcze więcej sił i zdrowia, aby pomagać, pomagać, pomagać...
Wesołych Świąt :s2: a naszym podopiecznym pełnych miseczek i tylko dobrych ludzi.

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Śro gru 22, 2010 15:31 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

dzie w okolicy bloku gruntowa 5 wsrod bytujacych tam kotow zauwazylem po raz drugi niebieskiego kotka z bialymi lapkami, czytalem kiedys na forum ze macie kontakt z osobami ktore tam dokarmiaja koty, moze sie spytac czy ten kot jest bezdomny, a moze jest wychodzacy, bo naprawde sliczny, szkoda takiego osobnika na podworko, na kotkowie oddalby sie od razu
Obrazek

Coma

Od: Wto mar 01, 2005 15:54

Post » Śro gru 22, 2010 18:59 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

już wiem co zrobić jak nie działa logowanie :D trzeba w "narzędziach" przeglądarki skasować "ciasteczka" danego adresu ^^
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Czw gru 23, 2010 16:35 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli gdy Stary Rok w Nowy się zmieni, przyjmijcie gorące życzenia,niech się wam, kotkom i psom spełnią wszystkie marzenia.Wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów życzy Vil46 ze zwierzakami

Vil46

Od: Nie kwi 20, 2008 16:27

Post » Czw gru 23, 2010 19:09 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Asiu, dzięki za chęć pomocy :ok: Kicia już bezpieczna w nowym domu. Pani przeczytała ogłoszenia o poszukiwaniu właściciela i kota bardzo się jej spodobała, a że właściciel się nie pojawił, kota zamieszkała z Panią :) Z tego co mi wiadomo, kotka jest już umówiona na sterylkę, więc dom wydaje się być OK.

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Czw gru 23, 2010 20:26 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Wesołych, spokojnych świąt. Niech rok 2011 będzie bogaty w sukcesy i radości- te kocie i nie kocie :)
Obrazek
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt gru 24, 2010 1:32 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

tak z lekka egzotyczna... Feliz Navidad Ewryłan :mrgreen:

http://ak.imgag.com/imgag/product/previ ... 7/graphic1
Ostatnio edytowano Pt gru 24, 2010 12:42 przez lusesita, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt gru 24, 2010 8:29 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia
dla każdego Człowieka,
dla każdego Stworzenia!
Zwłaszcza dla naszych Wolno żyjących!
Pełnej miski i ciepełka wszelakiego!

Człowieku, nie odwracaj wzroku.
Przejmij się moim smutnym losem.
W wieczór Wigilii, tuż po zmroku,
Wołam do ciebie ludzkim głosem.

Nakarm mnie, przytul, weź na ręce
I chociaż trochę serca okaż.
Wiesz, że w Betlejem, tam w stajence
Nie brakowało także kota?

Z osiołkiem, wołem i barankiem,
Oglądał cuda wprost nieziemskie;
Cichutką mruczał kołysankę,
Słysząc kolędy betlejemskie.

Świadkiem ogromnej był dobroci,
Co pojawiła się na ziemi......
Więc proszę, niechaj los mój koci,
Przy tobie w lepszy się zamieni....

Chciałbym się przy twym boku budzić...
Czy chcesz być najbliższą mi osobą
Wybraną spośród wszystkich ludzi?....
Dziękuję!!! Idę razem z Tobą.
Autor: Iwona Wideryńska

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pt gru 24, 2010 8:58 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Janiu - piekny wiersz, .
Życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia
w rodzinnym nastroju
w atmosferze szczęścia i miłości
i nadziei na dobry Nowy Rok
a wszystkim bezdomnym biednym zwierzaczkom spełnienia marzenia o ciepłym przyjaznym domku i zawsze pełnej miseczce.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

[poprzednia][następna]