PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 21, 2010 11:45 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia pisze:Ło matko z córką ale jestem bogata mam całe 12 złotych na koncie.......

Pocieszę cię...mam niewiele więcej w podziale na 4 osoby :oops: . Niestety z jednej wypłaty w tym miesiącu było zbyt wiele wydatków (m.in. ubezpieczenie (jesoo dobijcie mnie co rok więcej) i przegląd auta, coś tam się w nim zesr...więc trzeba było na cito dodatkowo z 800zł wyskoczyć). Coś tam jest na strraszną gadzinę ale na lokacie więc szkoda likwidować. Trzeba będzie pożyczyć od rodziców... :( . Dobrze, że lodówka i zamrażalnik na święta zaopatrzone i prezenty też skompletowane :wink:

Mmk - mam kochaną cioteczkę w Bydzi to podpytam. A jakaś dzielnica konkretnie? :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto gru 21, 2010 13:06 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Asia_Siunia pisze:
Etiopia pisze:Ło matko z córką ale jestem bogata mam całe 12 złotych na koncie.......

Pocieszę cię...mam niewiele więcej w podziale na 4 osoby :oops: . Niestety z jednej wypłaty w tym miesiącu było zbyt wiele wydatków (m.in. ubezpieczenie (jesoo dobijcie mnie co rok więcej) i przegląd auta, coś tam się w nim zesr...więc trzeba było na cito dodatkowo z 800zł wyskoczyć). Coś tam jest na strraszną gadzinę ale na lokacie więc szkoda likwidować. Trzeba będzie pożyczyć od rodziców... :( . Dobrze, że lodówka i zamrażalnik na święta zaopatrzone i prezenty też skompletowane :wink:

Mmk - mam kochaną cioteczkę w Bydzi to podpytam. A jakaś dzielnica konkretnie? :wink:

Żadne to pocieszenie dla mnie ....

Dziunia kaszle ....... :cry:
Tequila coś marnie wygląda... :cry:

Idę popełnić sepuku szarym mydłem
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto gru 21, 2010 13:33 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Żadnego sepuku mi tu :wink: ja też ciągnę resztkami na koncie, a tu święta przed nami. Ale liczę, że wypłątę przed świętami wrzucą. A potem będzie cięęęęęężki styczeń ...
Etiopio, 17 tabletek z rana do psiej mordy ??? Ale jako to ??? Czemu az tyle ? 8O

Busię witamy :1luvu: .
BUSIU, cytowac jest bardzo łatwo. Patrzysz na post, ktoryc chcesz zacytować i klikasz na klawiszek CYTUJ, który znajduje się w prawym dolnym rogu postu. Pojawia Ci się tekst i pod nim piszesz – reszta uloży się sama :mrgreen:

Trini, bardzo dzielnie poradziłąś sobie z pierwsza kolizją :ok: . Tak trzymać ! A GRATISIK jest zarąbisty, och ach och :1luvu:

Czy tylko ja mam wrażenie, że Zyśka się wczoraj upiła :twisted: ? Ale jak doczytałam co ona studiuje, to już nie mam uwag :mrgreen:

Mmk, czemu mieszkanko zmieniacie ??? Jeśli można spytac … :roll:

Znaczy głosowania nie będzie, bo kandydat jest w ilości RAZ ? :mrgreen: I dobrze !
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 21, 2010 14:45 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dzisiejszy dzien nerwowy bardzo. U Was tez tak jest?
Na szczescie pogoda w miare, lekki mrozik... Jest ok. Zmodyfikowalam menu swiateczne - bigos bedzie po swietach (na Sylwestra), pieczen tez. Musze jeszcze kupic jajka i zaczynam robic salatki.

Z urlopu czwartkowego zrezygnowalam - zmienily sie ustalenia dotyczace oddania 4 duzych artykulow z polowy stycznia na tuz po Nowym Roku. Tak wiec spedze grzecznie czwartek skupiona i zaczytana na pisaniu artykulow i przeprowadzaniu wywiadu. W sumie to fajnie, bo mnie energia roznosi.

Becia, swieczka doszla - bardzo piekna :1luvu: dziekuje :) Jak wyjelam opakowanie po whisky to cale biuro zrobilo ooooo 8O :) swieczka sie bardzo podobala. Bardzo.

Psiamo, Zyska sie deklarowala jako gatunek nieistniejacy (niepijacy student to tak jak mezczyzna idealny - NIE MA TAKIEGO CZEGOS :twisted: :twisted: :twisted: ), ja bym obstawiala moze jakas forme gadzetow kolekcjonerskich (sa takie zaby i inksze tablety ktorymi sie mozna bawic.... ;)) - moze to to to?

Ejjjjj ja chce wiosne!!!!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 21, 2010 14:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Sol, gadżety kolekcjonerskie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Wto gru 21, 2010 14:50 Re: PAKT CZAROWNIC XX

psiama pisze:Sol, gadżety kolekcjonerskie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oczywiscie ze tak :mrgreen: absolutnie kolekcjonerskie, w koncu trzeba wspierac pasje i zainteresowania mlodziezy :)
I zeby nie bylo absolutnie nie mam niczego na mysli nielegalnego, bo ja porzadna jestem a o dopalaczach nigdy nie slyszalam nawet, o :twisted: :mrgreen: :piwa:

solangelica

Post » Wto gru 21, 2010 14:58 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A co tu o mnie beze mnie, jędze, wiedźmy wredne,a?!!?!?!

Na koło nie poszłam, na zasadzie pier%olę - nie robię :mrgreen: Moja kochana grupa postanowiła też, że 21 to już święta (Przepraszam za brzydkie słowo :oops: ) i na zajęcia ze statystyki nie poszliśmy. Miałam siedzieć w szkole do 16 a wyszłam o 12, od razu po finansach i rachunkowości. Jutro mam tylko ągielski, więc pewnie nie pójdę, chyba że mnie szajba strzeli :mrgreen:

Ihihihihihihihi (znowu oglądam 'Straszny film' - Shorty rządzi!) :ryk:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto gru 21, 2010 15:09 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dzyśka pisze:A co tu o mnie beze mnie, jędze, wiedźmy wredne,a?!!?!?!

Na koło nie poszłam, na zasadzie pier%olę - nie robię :mrgreen: Moja kochana grupa postanowiła też, że 21 to już święta (Przepraszam za brzydkie słowo :oops: ) i na zajęcia ze statystyki nie poszliśmy. Miałam siedzieć w szkole do 16 a wyszłam o 12, od razu po finansach i rachunkowości. Jutro mam tylko ągielski, więc pewnie nie pójdę, chyba że mnie szajba strzeli :mrgreen:

Ihihihihihihihi (znowu oglądam 'Straszny film' - Shorty rządzi!) :ryk:

Wywolalysmy Dzyske z lasu :mrgreen: :piwa: I o to chodzilo!

Od kiedy to student przeprasza za brzydkie slowa 8O Chyba sie starzeje....

21 to dzien wolny np na UP w Krakowie :) Wiec slusznie zescie uczynili. Jak chcesz to mozemy Ci zrobic na watku zajecia z angielskiego :) W koncu elearning w modzie :D

solangelica

Post » Wto gru 21, 2010 15:12 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dzysia, co brałaś kochanie i gdzie to dają ? :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Wto gru 21, 2010 15:15 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Drogie Siostry, zwlaszcza siostro Skwareek i dysiu,

Bardzo Wam dziekuje za chec pomocy. Nie ukrywam, ze nie przelewa mi sie, jednak wiem, ze sa na forum osoby w gorszej sytuacji niz ja.
Ponadto nie chce byc postrzegana jako ktos kto wylacznie potrzebuje pomocy i wsparcia.
Dlatego mam prosbe:
Bazarek jaki na mnie i Etiopie wystawila dysia... prosze o przekazanie mojej czesci na jakas wyjatkowa bide. Moze dolozcie do kasy dla poznanskich dworcowych? Moze Erinowy Promyczek? Swieta to jest czas dawania, a ja niewiele moge dac innym wiec niech choc w taki sposob pomoge...

Czuje sie bardzo glupio bo wiem ze dysia i skwareek zaangazowaly swoj czas i energie w bazarek na moja rzecz - bardzo przepraszam Was dziewczyny, nie czujcie sie urazone. To nie jest tak ze ja nie szanuje tego, Waszych odczuc czy intencji... Dostalam bardzo duzo pomocy od Was, wszystkich.
Prosze przekazcie w ten sposob ode mnie te pare groszy na kogos, kto jest bardziej potrzebujacy. Tylko w taki sposob moge sie zrewanzowac za dobro jakie od Was otrzymalam.

solangelica

Post » Wto gru 21, 2010 15:16 Re: PAKT CZAROWNIC XX

psiama pisze:Dzysia, co brałaś kochanie i gdzie to dają ? :mrgreen:

Taaa, uwazaj ze Ci powie :twisted: :twisted: :twisted:

solangelica

Post » Wto gru 21, 2010 15:17 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ja tak mam z natury Obrazek

Dzyśka

Post » Wto gru 21, 2010 15:18 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dzyśka pisze:

Ja tak mam z natury Obrazek

Oooo to w Drogerii Natura sprzedaja dopalacze ?! 8O :roll: 8)

solangelica

Post » Wto gru 21, 2010 15:19 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Nie dopalacze tylko lakier do paznokci, nawąchała się to tak ma :spin2:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto gru 21, 2010 15:20 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Wypraszam sobie, tego śfiństfa bym do ust nie wzięła (w sensie, że dopalaczy)
Natura, to natura - Doniczka, łodyżki, zielone listkiObrazek

Dzyśka

[poprzednia][następna]