Oczywiście! A wąsiki mogą być biało-pomarańczowe? Byłby kotek w irlandzkich barwach
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Spróbowałabyś tak Mruście zrobić Ja w ogóle myślałam, ze to jakieś futerko jest Czas do okulisty. Masz bardzo specyficzne koty: jak są dwa ja widzę jednego jak jest jeden to w ogóle kota nie widzę Ale do głowy by mi nie przyszło, że tak można cos poukładać na kocie
Nasza jasdor jest super zdolna Taki zywy tablet to ma swoj urok, moze uciec. Ja na moich futrach zawsze klade ogloszenia o prace, jak pisze CV, bo mi wiecznie towarzysza a miejsca na biurku brak potem.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Przeklejam z Czarownic, ale pewnie nie wszyscy tam wchodzą
jasdor pisze:Dostała na pocztę mailową listo skierowany do Św. Mikołaja. Nie wiem dlaczego przecież nie jestem Mikołajem. Ale nadawcą okazało się być moje dziecię, które marzy o:
(miniaturka --->klikać)
No i jak tu ich nie kochać
Te kotki na dole to Koska i Malutka, podobieństwo uchwycone, jak na artyste przystało
Wor styropianowy to jeszcze by szlo zrobic, ale telewizor i odtwarzacz... Drogie rzeczy. Biedne dziecie. U nas w tym roku nie ma prezentow. Ale naprawde super to napisala.