Kociak poszarpany przez silnik!:( Maluszek ma domek!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 19:44 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

Byłam w domku,widziałam,gadałam z p.Dorota i zdałam sprawozdanie telefoniczne. Wg mnie jest ok. A co życie przyniesie to zobaczymy.
Jestem skażona powrotem Teo i Zeldy i trochę pewności straciłam.
Teraz do was nalezy decyzja co dalej. W razie czego jestem blisko zawsze na wasze życzenie mogę zajrzec. Zresztą proponowałam ew DS stała pomoc i kontakt.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 20, 2010 20:49 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

Mamy relacje z dwóch chętnych domków, wspólnie zdecydowaliśmy że Diselek pojedzie do p. Doroty w Otwocku :ok:
Jutro rano p. Dorota przyjedzie do Ostródy po kociaka. Maluszek rozchorował się w schronisku, ma biegunkę :( Byliśmy u weta, dostał zastrzyki. Diselek ma apetyt, więc myślę,ze będzie ok :ok:
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Pon gru 20, 2010 22:11 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

Lidka, a ten drugi domek nie chciałby innego kociaka z Ostródy?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto gru 21, 2010 0:04 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

Cieszę się z dobrych wieści o domku :D , oby Młody szybko wyzdrowiał :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto gru 21, 2010 1:47 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

Super wieści! Oby dzieciakowi szybko przeszło, a adaptacja w nowym domu poszła błyskawicznie :ok:
Maluchy się na szczęście szybko przystosowują do nowych warunków. Założę się, że tylko dojdzie do siebie i będzie śmigał na trzech łapkach tak jak każdy "kompletny" kot :)

vega29 pisze:Lidka, a ten drugi domek nie chciałby innego kociaka z Ostródy?
Też tak sobie od razu pomyślałam, że jak domek fajny, to można go wrobić w inną bidę 8)
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Wto gru 21, 2010 8:12 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

lidka_park pisze:Mamy relacje z dwóch chętnych domków, wspólnie zdecydowaliśmy że Diselek pojedzie do p. Doroty w Otwocku :ok:
Jutro rano p. Dorota przyjedzie do Ostródy po kociaka. Maluszek rozchorował się w schronisku, ma biegunkę :( Byliśmy u weta, dostał zastrzyki. Diselek ma apetyt, więc myślę,ze będzie ok :ok:

cieszę sie.Podpowiedzcie p.Dorocie by kupiła małemu suche RC inetensinal (czy jakoś tak) .Nigdy nie pamietam nazw,na pamięc lecę :oops: i tylko tym karmiła.
Poswietach w poniedziałek mam wolne mogę zajrzeć do nich.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 21, 2010 8:40 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

O Boże, jakie cudowne wieści :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 21, 2010 8:41 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

Wspaniale!!!!

RC Intestinal gastro polecam bardzo.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto gru 21, 2010 15:50 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

miszelina pisze:Wspaniale!!!!

RC Intestinal gastro polecam bardzo.

...ja również karmię tym moją Karolcię...niestety nic innego nie toleruje. Są także saszetki z mokrym pokarmem, oczywiście wszystko do kupienia u weta. W czasie rewolucji żołądkowych Intestinal jest rewelacyjny. Mam nadzieję, że mały szybko dojdzie do siebie:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Wto gru 21, 2010 16:02 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

No i jak tam? Pojechał? Dojechał?
Obrazek

vega29

Post » Wto gru 21, 2010 18:05 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

vega29 pisze:Lidka, a ten drugi domek nie chciałby innego kociaka z Ostródy?

No właśnie, nie chciałby?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto gru 21, 2010 21:38 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

wiadomo coś?
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 21, 2010 23:57 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

vega29 pisze:No i jak tam? Pojechał? Dojechał?
Obrazek

vega29

Post » Śro gru 22, 2010 12:31 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

Diselek dojechał ze swoją nową właścicielką cały i zdrowy :)
Teraz maluszek ma na imię Fuksik. Poszedł spać po 22 i wstał dopiero o 5, żeby zjeść śniadanko. Potem dostał lekarstwo ze strzykawki - oj,nie był zadowolony :) Maluch dużo kicha ale oczka ma czyste. Pani Dorota trochę ponosiła go na rękach, z czego maluszek był zadowolony, bo motorek cały czas jest włączony :)
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Śro gru 22, 2010 12:38 Re: Kociak poszarpany przez silnik!:( Maluszek ma domek!

czy Duża daje mu jakis lakcid? Oby nie przypetał sie jakiś poantybiotykowy grzybek. Dzieciak osłabiony jest.
Na kichanie dobrze dac 1/4 tabletki zyrtecu lub loratadyny. Obkurczy śluzówki nie zmuszając malca do kichania. Nie podrazni sobie wtedy błon śluzowych.
Ciesze sie,ze dotarli cało i szczęsliwie.
Rozumiem,ze całe mieszkanie jego :lol:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]