ugryzła podobno panią, o mało co nie wyskoczyła przez okno, chodzi na przygiętych nogach.
przecież to normalne i tak sie czasem zdarza, trzeba dac czas kotu.
no trudno, wydawał mi się dziwny ten pan, moze tak lepiej dla Królisi
Moderator: Estraven
Filomen pisze:[
Idę se po betaglucan jakiś z immunodolem ( mam nadzieję że nic nie poknociłam).
.
Filomen pisze:Królisia wraca![]()
ugryzła podobno panią, o mało co nie wyskoczyła przez okno, chodzi na przygiętych nogach.
mar_tika pisze:Kasia ma jeszcze 5 budek .Podrzucę je na dniach do KCH
Jeżeli chodzi o adopcję Królisi ja osobiście jestem przeciwna szybkim i pochopnym adopcjom.Jeżeli ktoś zdecyduje się na adopcję przesyłam ankietę adopcyjną i umowę adopcyjną .Ankietę potencjalny dom wypełnia i odsyła ,z umową zapoznaje się i jeżeli ma wątpliwosci pyta.
Po otrzymaniu ankiety dzwonię i jeszcze z domem rozmawiam.
Oczywiście nie twierdzę że jest to złoty środek na udaną adopcję,ale w pewnym stopniu minimalizuje mozliwość zwrotu kota(tym samym stresu dla zwierzaka) ,ponieważ decyzja jest choć troche przemyślana
W środę do adopcji jedzie Koleś
gosiakot pisze:Filomen pisze:[
Idę se po betaglucan jakiś z immunodolem ( mam nadzieję że nic nie poknociłam).
.
chyba coś pokręciłaś - beta glucan to składnik imunodolu
Mara S pisze:Budki dostarczone. Niestety Pani powiedziała, że jej znajoma do tej pory dokarmiała kociaki koło stacji paliw na ul. Plonów (czyli koło KCh!) ale teraz nie może bo chora czy coś, a tam ponoć nawet małe kotki są i.... dużo ich i.... bardzo by im sie budki przydały, a te mniej dzikie to w ogóle możnaby dać do KCh na zimę i może część wyadoptować by się udało....
Filomen pisze:Królisia wraca![]()
to tak ogólnie bo całkiem śmeszny facet, ale przy tym wszystkim i w tej całej sytuacji rozbrajający i sympatyczny - facet nie jest zły nie działał w złej wierze - przypuszczam że gdyby to była kotka bardziej kontaktowa i mniej strachliwa od Królisi pewnie by tam została, pogadałam z nim sam powiedział że działał pod wpływem emocji itd dłuższa historia, powiem tak jak się dowiedziałam o wszystkim byłam na człeka wkurzona totalnie ale jak go poznałam i pogadałam jakoś cała moja złośc spłynęła, facet podziałał emocjonalnie my tez, ale nie chciał kotce wyrzadzić krzywdy - bardziej to jest kwestia niedoświadczenia i nieświadomości - bardzo przepraszał że tak wyszło.Alienor pisze:Kochane moje - czy ktoś zmotoryzowany może podjechać do Bytomia po łososia dla kotów przed 21.00 dzisiaj?
MartynaP pisze:barba50 pisze:MartynaP pisze:zbieramy na klatke łapkę
prosimy o banerek
viewtopic.php?f=1&t=121458&p=6832223#p6832223
- Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hch3q][img]http://tiny.pl/hch3x[/img][/url]
I trzymam kciuki za klatkę-łapkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 79 gości