Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 19:04 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Seja masz pw :)

paulina81

Od: Pt gru 10, 2010 12:02

Post » Nie gru 19, 2010 19:09 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Ty też :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon gru 20, 2010 23:41 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Buraki już u mnie :)

Obrazek
ObrazekObrazek

Ciocia Paulina wybiera imiona :)

Zazwyczaj lecę wg alfabetu-tak żebym miała rozeznanie ,który kot kiedy, bo pamięć czasem już nie ta :) Wypada mi literka P , ale wiem , że imię jedno już wybrane :) więc teraz drugie :)
Kociska zapchlone, zarobaczone.
KK i chrupie im w drogach oddechowych - już dostały antybiotyk i coś na pchły, robalami się zajmiemy jutro/po jutrze... bo to tabletka...a ja lubię swoje palce... i one nie do końca jeszcze cywilizowane są :)

Bardzo miło było poznać :) Ciebie i TŻ'ta :)

seja

Post » Pon gru 20, 2010 23:43 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Dalsze losy tu będą opisywane :) na bieżąco :)
viewtopic.php?f=1&t=117197

seja

Post » Wto gru 21, 2010 0:03 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Rodzeństwo Czikuli :1luvu: W ogóle seja muszę Ci powiedzieć, że zobaczyłam zdjęcia brodzika i pomyślałam, że u mnie w brodziku takich kotów nie było.. Mam takie same kafelki:)
Super, że maluchy w końcu nie będą marzły. Czika też miała sporo robali, o wielkich pchłach już nie wspomną. Ja mam swojego ulubieńca - tego po lewej, wygląda z twarzy na dziewczynkę, a to po lewej jak dla mnie ma pycho chłopaka.

Jak udało się je w końcu złapać? Bardzo, bardzo się cieszę!! :ok:

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Wto gru 21, 2010 0:08 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa ( mąż-wąż również )!!!
Bardzo się cieszę, że miałam możliwość poznania Ciebie i J.bro :D
Jestem jeszcze w takich emocjach, że nie napiszę nic sensownego, choć tak wiele chciałabym powiedzieć :oops:
Seja dziękuję za możliwość wyboru imion :ok:
Ponieważ Gle okazał się chłopcem, nadam im obydwu nowe imiona, na literkę P ... jutro ( chociaż mam już wstępne typy :lol: )
Są absolutnie przesłodcy! I w końcu bezpieczni :1luvu:
Dziękuję !

paulina81

Od: Pt gru 10, 2010 12:02

Post » Wto gru 21, 2010 0:11 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Mpacz pożyczyła klatkę, a Paulina z TŻtem łapali :) i przywieźli :) po 21 :) foootra do mnie :)

Trochę przestraszone jeszcze ,ale za dwa dni powinny się rozkręcić - standardowo w ich wieku :)

Póki co siedzą w brodziku , pozbywają się pcheł i uczą kuwety :)
Gryzą i drapią więc dostęp jest w rękawiczkach :)

Obydwa to chopy :) trochę nieśmiali i się kryją, jak się rozkręcą poprawię ewentualne pomyłki.

Dla mnie to oni są z dwóch różnych miotów.
Znacząco różnią się wielkością...tak z 2 tygodnie różnicy bym im dała.

seja

Post » Wto gru 21, 2010 0:13 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

paulina81 pisze:Nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa ( mąż-wąż również )!!!
Bardzo się cieszę, że miałam możliwość poznania Ciebie i J.bro :D
Jestem jeszcze w takich emocjach, że nie napiszę nic sensownego, choć tak wiele chciałabym powiedzieć :oops:
Seja dziękuję za możliwość wyboru imion :ok:
Ponieważ Gle okazał się chłopcem, nadam im obydwu nowe imiona, na literkę P ... jutro ( chociaż mam już wstępne typy :lol: )
Są absolutnie przesłodcy! I w końcu bezpieczni :1luvu:
Dziękuję !

Nie ma za co :) cała przyjemność po mojej stronie :)
W sumie w tym roku , prócz Gagi i Hugosia, to są moje jedyne burasy, tak to mam biało-czarne i szylkrecie towarzystwo... więc dla mnie miła odmiana :D

seja

Post » Wto gru 21, 2010 0:21 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

A to stad te Buraki :D Nie wiedzialam, ze takie cudaki cukrowe rosna na Grabowku :lol:
Seja, byla jeszcze buro-biala Mia, najwieksza siostra mojej maupy :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto gru 21, 2010 0:30 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Agor-ia pisze:A to stad te Buraki :D Nie wiedzialam, ze takie cudaki cukrowe rosna na Grabowku :lol:
Seja, byla jeszcze buro-biala Mia, najwieksza siostra mojej maupy :D

Ale ile ona miała tego burego :lol: więcej białego :)
U niej to pręgowanie dopiero wyjdzie , bo ona pręgowana jest tygrysio, te pasy będą większe :)
Jej dom się z nią namęczył...nim się nauczyła kuwety...ostrzegałam przed tym... i później grzybek się pojawił, którego Wet bardziej niż bardzo nieudolnie leczył pimafucortem i jakimiś zastrzykami 8O ... zatkało mnie wtedy, nie wiedziałam co mam odpisać, dalej nie wiem...

seja

Post » Wto gru 21, 2010 0:39 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

No one wszystkie trzy mialy ten sam schemat umaczenia : kapturki, pelerynki i ogonki w kolorze, a reszta biala. No i tri mazniete pyszczki w gratisie :D
Jak bedziesz miala jakies info o siostrach to dawaj w watku, bo ciekawimy sie z mama co tam u rodzinki slychac :mrgreen:
Mama jakis czas temu zalowala, ze nie zdecydowalysmy sie wziac wtedy jeszcze Mii albo Maszy :lol:
Ale one chyba wszystkie charakterne dosyc, rojbry i alpinistki, wiec lepiej, ze je rozdzielono, bo sialyby zniszczenie :ryk:
A czemu tak dlugo kuwety nie umiala ?

Kurde, siem rozpisalam i balagan Paulinie robiem

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto gru 21, 2010 0:59 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Agor-ia pisze:No one wszystkie trzy mialy ten sam schemat umaczenia : kapturki, pelerynki i ogonki w kolorze, a reszta biala. No i tri mazniete pyszczki w gratisie :D
Jak bedziesz miala jakies info o siostrach to dawaj w watku, bo ciekawimy sie z mama co tam u rodzinki slychac :mrgreen:
Mama jakis czas temu zalowala, ze nie zdecydowalysmy sie wziac wtedy jeszcze Mii albo Maszy :lol:
Ale one chyba wszystkie charakterne dosyc, rojbry i alpinistki, wiec lepiej, ze je rozdzielono, bo sialyby zniszczenie :ryk:
A czemu tak dlugo kuwety nie umiala ?

Kurde, siem rozpisalam i balagan Paulinie robiem

Nie umiała bo tak :D i już :) mnie wtedy zalewała po podłodze...jak miała blisko do kuwety to lała do kuwety, jak daleko było...to lała gdzie wygodniej :) ostrzegałam DS o tym :) powiedzieli , że ok :) to pojechała...

Już nie będziemy off -topic'a robić :wink:

seja

Post » Wto gru 21, 2010 1:25 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Więcej Buraków, więcej Buraków!! Piękniaki-Buraki Czikuli krewniaki pokażcie się jeszcze w kilku odsłonach :1luvu:

wszpasia

Od: Wto mar 11, 2008 18:46

Post » Wto gru 21, 2010 7:10 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

zapomnialas o buro szylkretowej Suzi :) 8) (z dzialek z Hallera)

Obrazek Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto gru 21, 2010 7:16 Re: Trójmiasto BŁAGAM Pilnie poszukuję choćby tymczasowego domku

Zdenka mnie molestuje telefonami, zeby znalezc DT dla malej burasi, bo zima jej doskwiera...z 3ki kociat zostaly tylko 2... (bialo szare juz nie zyje..)

Obrazek Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]