Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
I ja się podpisuję! Szalenie ciesząc na szczęście kocisk w nowych domach.
Ale Smarti - TY ZAŁÓŻ WRESZCIE SWÓJ WĄTEK!! Ja nie mogę Cię ciągle gonić tu i tam, no :> A co, jak kiedyś nie ogarnę jakiegoś nowego, a Ty się na mnie sfochasz, że nie zaproponowałam ogłaszania zwierzaka? I takiej pięknej znajomości może być koniec
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Szalony Kot pisze:Ale Smarti - TY ZAŁÓŻ WRESZCIE SWÓJ WĄTEK!!
Patrząc mi prosto w oczy obiecała, że w Świeta załozy To pokciukam za wątek
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Iwonko, dostałam wszystkie przelewy za bazarek - razem 195 Przelew już zrobiłam. Jest jeszcze trochę fantów, więc będzie jeszcze jeden bazarek.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.