ruru pisze:czy są jakieś wieści o Leoncju- Justynie i Mice?
A i owszem

Jeżeli chodzi o klimatyzację to całkiem dobrze idzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:czy są jakieś wieści o Leoncju- Justynie i Mice?
magdaradek pisze:Pyza znalazła dom
joluka pisze:poproszę o aktualizację na pierwszej stronie - nasz Makariusz od wczoraj w nowym domu- nadal potrzebne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, bo ten wrażliwiec-strachobzdzil znowu chowa się po kątach, ale mam nadzieję, że za parę dni będzie już bardziej wyluzowany!!!
![]()
![]()
![]()
pięć tygodni Makary spędził u nas - a mi się wydaje, że był z nami znacznie dłużej... - tak się do niego przyzwyczaiłam, że teraz strasznie mi za nim tęskno....
Schronisko z Vivą ma tyle wspólnego, że osoby działające tam wolontariacko, działają także w Fundacji - wolontariacko - nic więcej. Daje nam to możliwość zbierania pieniędzy na koty wyciągane ze schronu itp. jednakże nie możemy dać gwarancji, ze każdego kota zabranego ze schronu będziemy finansować, bez wzgledu na to kto go weźmie, takie rzeczy trzeba najpierw ustalać, bo na naszym koncie nie spoczywa milion, tylko kilka tysięcy porozdzielane w skarpety potrzebujących (sterylizacje, dt, poszczególne koty, sokolniki itd.)
Catnaperka pisze:hehe śmiesznie z tymi imionami. Ja bylam pewna, że Mika ma na imię Mila i tak do niej mówiłam. A w Leoncju (vel Justynie) tak się zakochałam, że sama go przemianowałam na swoja cześć![]()
Ale później jakoś Leoncjo bardziej mi do niego pasował
Ale tak, to te same koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Maniek19 i 612 gości