Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiaa, Duża Mini nie próżnuje i w międzyczasie powiększyła stadkorybcie pisze:oj nic nie pisaliśmy a tu takie złe wieści były ostatnio, że aż wstyd, że ich nie zdementowałam. Guz okazał się tłuszczakiem, Wielkie UFFFF
W międzyczasie Duża znalazła zmokniętego i zziębniętego maleńtasa, którego przygarnęli, więc do M&M (Mini i Marusi) dołączyło 3. M - znaczy Małysz.
a tutaj najświeższe wieści:przypisMinia oszalala. Wlasnie z wczepionymi w materac pazurkami przemieszcza sie po jego krawedziach a za nia pedzi Malysz. Robia tyle halasu ze skupic sie nie moznai tak wlasnie przyszlo mi na mysl ze chcialabys wiedziec co tam u niej slychac. Tak wiec donosze z frontu. Szanowna kotka to masochistka .... pierwszy raz w zyciu widze kota ktory uwielbialby wychodzic na spacery kiedy pada deszcz. Pozniej tylko ja mokne, bo szukam jej po calym ogrodku
: kotki wychodzą do ogródka
serce rośnieKoty ostatnio mialy wielka frajde ... biegaly jak oszalale za wirujacymi lisciami ... to chyba ich ulubiona pora roku. Marusia ostatnio troche zdenerwowana chodzi bo Malysz podrosl i wskakuje jej na kark z nienacka ;;-) Moze jak mu jajka wytniemy to sie troche uspokoi, poki co fuka na niego niemilosiernie wiec teraz Malysz przeniosl swoja milosc na Minie i sa nierozlaczni. Takie dwa male ... duze mruczaki. Wybredne bestie nie ruszaja watrobki ani mieska. marula je czasami szynke ale tylko gotowana. Wyystkie za to pochaniaja ogromne ilosci ryb wszelakich
Ocho ktorys wlasnie wydalil to co wczesniej zezarl ide wiec posprzatac. Wysztko ok Minia jest zupelnie inna kotka. Jest juz bardzo ufna, ma teraz taka manie ze wbiega pod nogi, obraca sie na plecy i mruczy zeby ja smyrac po brzuchu zawsze i wszedzie. Troche jeszcze sie dziwi jak dostaje buziaka w nos, ale mysle ze i do tego sie przyzwyczai.
W zalacznikach kilka zdjec
Pozdrawiamy cieplutko:-)![]()
![]()
, zdjęcia wrzucę wieczorkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1283 gości