Dziękujemy za budki dla kotów :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 23:21 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

Edzina pisze:O RANY! CUDNIE!
Dziękuję, dziękuję wszystkim! :1luvu:
A już myślałam, że to beznadziejna sprawa, bo przecież ode mnie bym nie dowiozła..
Jesteście niezastąpione!
Sabina - masz gdzieś zdjęcia takiej budki? A w ogóle mamy jakiś wątek ze zdjęciami budek? Czasem warto podejrzeć jak zrobić.

wejdź w goglach na : kocie budki gdynia UM jest zdjęcie :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon gru 20, 2010 17:29 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

sabina skaza pisze:mam w ogrodzie budkę na ok 8 kotów z UM z daszkiem- karmikiem, porządna robota, ciepła. jeżeli tylko znajdzie się transport to podaruję, moje koty śpią w garażu w styropianowych domkach. proszę o kontakt: 506-664-750, mieszkam w gdyni.

Pani Sabino zrobie co w mojej mocy aby ktos przyjechal jeszcze w tym tygodniu po pani budke, oraz 3 mniejsze ktore sa juz u Pani!!! zadzownie gdy bede wiedziala kiedy dokladnie samochod bedzie w trojmiescie, tymczasem pisze pismo do burmistrza z zapytaniem o dofinansowanie karmy i sterylizacji, jesli ktokolwiek pisal podobne pismo wczesniej bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, jakies cenne wskazowki!!!!

monHel

Od: Sob gru 18, 2010 16:24

Post » Pon gru 20, 2010 19:09 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

monHel pisze: ..... jeszcze jedno, czytalam post o tym, ze na calym polwyspie kociaki nie maja sie najlepiej, czy ktos ma jakies dokladniejsze infomacje?

był/jest taki wątek
viewtopic.php?f=1&t=96739&hilit=ku%C5%BAnica+helska
co myślę o tamtejszych władzach do druku się nie nadaje :evil:
i wolałabym się nie wypowiadać bardzo szczerze bo dostanę bana jak malowanie
jeśli kogoś interesują szczegóły moich rozmów to na pw
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon gru 20, 2010 19:44 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

monHel pisze:
sabina skaza pisze:mam w ogrodzie budkę na ok 8 kotów z UM z daszkiem- karmikiem, porządna robota, ciepła. jeżeli tylko znajdzie się transport to podaruję, moje koty śpią w garażu w styropianowych domkach. proszę o kontakt: 506-664-750, mieszkam w gdyni.

Pani Sabino zrobie co w mojej mocy aby ktos przyjechal jeszcze w tym tygodniu po pani budke, oraz 3 mniejsze ktore sa juz u Pani!!! zadzownie gdy bede wiedziala kiedy dokladnie samochod bedzie w trojmiescie, tymczasem pisze pismo do burmistrza z zapytaniem o dofinansowanie karmy i sterylizacji, jesli ktokolwiek pisal podobne pismo wczesniej bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, jakies cenne wskazowki!!!!

Sabina wysłała ci na maila projekt programu sterylkowego. Mam nadzieję, że będzie pomocny. Jeżeli chodzi o karmę to PKDT organizuje zbiórki, różne akcje, które mają na celu zebranie karmy lub pieniędzy na karmę. Proszę poinformuj mnie też kiedy auto się wybiera do Gdyni, bo ofiaruje jeszcze trochę karmy dla "Helczaczków". Powiedz czy kotki korzystają z budki?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 21, 2010 9:21 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

jeśli będzie taka potrzeba- pomogę napisać pismo (jakie pismo- wiem od Poker71 ;)), ale trzeba będzie poczekać do czwartku/piątku - właśnie wróciłam z nocnej zmiany, nie ostatniej. Dawno, dawno temu ;) (= tuż po maturze) byłam przez chwilę wolontariuszką warszawskiego oddziału TOZ i do moich obowiązków należało m.in. pisanie pism.

Ponieważ w pracy mam dziwne filtry i nie zawsze mogę odczytać posty bądź PW- proszę w pilnych sprawach o maila.

na razie mocno trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto gru 21, 2010 11:15 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

potwierdzam, wysłałam projekt programu na sterylki. u mnie 3 budki pokerowej, plus wielka willa :D

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Wto gru 28, 2010 19:00 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

koty już zimują w nowych apartamentach ?
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Nie sty 02, 2011 22:18 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

no przykro mi ale do tej pory nikt się po budy nie zjawił :( w ustaleniu z poker budy zaczęłam wydawać tam gdzie koty marzną. kontaktowałam się z dziewczyną która prosiła o pomoc i do tej pory nikt się nie odezwał w tej sprawie. nie będę trzymac bud, bo o pierwsze: miałam zgłoszenia że koty nie mają gdzie mieszkać, po drugie mąż mi smęcił że za dużo bud stoi w naszym ogrodzie. są jeszcze do wydania: jedna mała i wielka zasypana na 3 metry z UM.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pon sty 03, 2011 7:49 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

sabina skaza pisze:no przykro mi ale do tej pory nikt się po budy nie zjawił :(

Nie? Myślałam, że już zabrane? Pewnie na święta nie było jak podjechać..
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon sty 03, 2011 9:06 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

Edzina pisze:
sabina skaza pisze:no przykro mi ale do tej pory nikt się po budy nie zjawił :(

Nie? Myślałam, że już zabrane? Pewnie na święta nie było jak podjechać..

I ja i Sabina wielokrotnie dzwoniłyśmy do osoby która prosiła o budki. Przed świętami, po świętach.... Obietnice, obietnice, i skończyło się jak zwykle na Helu.

Tym bardziej mi przykro że TŻtowi nakładłam że budki na już i po nocach rzeźbił :/

"Nie było jak" podjechać przez 2 tygodnie. Zaangażowania wystarczyło na odebranie jednej budki od biamili.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon sty 03, 2011 17:00 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

Ciekawe
Czemu mnie to nie dziwi
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Wto sty 04, 2011 9:04 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

Poker71 pisze:I ja i Sabina wielokrotnie dzwoniłyśmy do osoby która prosiła o budki. Przed świętami, po świętach....

Kurcze no.. Przykro mi bardzo.. Chętnie bym je wzięła, ale jestem kawał drogi od Was... :(
Dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc. Nie mam niestety żadnego wpływu na panią, która prosiła o pomoc. Mam nadzieję, że się odezwie.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Post » Śro sty 05, 2011 8:22 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

Witam

przepraszam, ze niektore osoby poczuly sie urazone, badz odebraly moj post i rozmowy telefoniczne jako puste obietnice.

sprawa wyglada nastepujaco: poki co koty chyba nie korzystaja z budki, prowadzam codziennie bezdomniaki za miska do budki, ale przychodza za mna najadaja sie i znikaja. w zwiazku z tym narazie postanowilismy ze nie ma sensu aby nie daj boze staly u nas budki kolejne, skoro nie umiemy zachecic kotkow to mieszkania w tej ktora mamy a napewno budki przydadza sie gdzie indziej. ze wzgledu na pogode i brak kierowcy, ktory jest na zwolnieniu chocbym bardzo chciala nie mialam kogo i jak wyslac po budki do Pani Sabiny. nie jestem osoba dcydujaca kto gdzie i kiedy jedzie. jedynym pomyslem ktory przychodzi mi do glowy jest rozmowa/pismo z burmistrzem i zgoda na to aby budki w przyszlosci stanely na terenie miasta. staram sie naklonic swoja przelozona do wyslania pisma, niestety szef stacji nie zajmie sie ta kwestia osobiscie. w ostatecznosci postaram sie zebrac podpisy pod pismem ktore juz napisalam i wysle w moim imieniu. karme poki co kupujemy na wlasny koszt i staramy sie naklonic koty do chocby zagladania od czasu do czasu do miejsca gdzie budka sie znajduje.

monHel

Od: Sob gru 18, 2010 16:24

Post » Śro sty 05, 2011 10:17 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

Koty pewnie znalazły sobie jakieś inne lokum, ale może z czasem przekonają się do budki. W takim razie sprawę chyba można uznać za zakończoną, przynajmniej jeśli chodzi o domki, bo teraz z kolei czas na sterylki..
Dziękuję jeszcze raz za pomoc. :1luvu:

Edzina

Post » Śro sty 05, 2011 13:05 Re: UWAGA TRÓJMIASTO! POTRZEBNE BUDKI! Koty zamarzły!

:kotek:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

[poprzednia][następna]