Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Werneu pisze:seja pisze:Tobrex to sam antybiotyk.
Tobradex jest ze sterydem- żeby blizn nie było i stan zapalny szybciej zszedł- da się jej to zmienić na tobradex?
Czy ty jesteś weterynarzem droga Seju? Jak nie to proszę nie zmieniaj leków które przepisał lekarz weterynarii bo akurat w tym przypadku krople na sterydach są nie potrzebne a nawet mogą zaszkodzić.
seja pisze:Werneu pisze:seja pisze:Tobrex to sam antybiotyk.
Tobradex jest ze sterydem- żeby blizn nie było i stan zapalny szybciej zszedł- da się jej to zmienić na tobradex?
Czy ty jesteś weterynarzem droga Seju? Jak nie to proszę nie zmieniaj leków które przepisał lekarz weterynarii bo akurat w tym przypadku krople na sterydach są nie potrzebne a nawet mogą zaszkodzić.
A czy ja coś zmieniam? To nie ja te leki podaję.
To ten sam lekarz weterynarii co "leczył" kota z tego wątku : viewtopic.php?f=13&t=118463
ASK@ pisze:jak ona sie czuje?
Jeśli to faktycznie ten sam wet to go bym zmieniła.
Abhalisha pisze:mam pytanie, co się stało temu biedactwu?? i jak suma jest potrzebna pieniędzy
Marea pisze:Oczka same w sobie sa mocno zniszczone? bo na zdjeciach widac tylko ogromna opuchlizne ....
Do jakiego weta jezdzicie?
a sumy pieniążków nie jestem w stanie określić bo nie zapytałam ale leczenie antybiotykami krople do oczu no i sam zabieg jak będę znała cenę to napiszeWerneu pisze:Abhalisha pisze:mam pytanie, co się stało temu biedactwu?? i jak suma jest potrzebna pieniędzy
clamydioza prawdopodobnie tak załatwiła jej oczka
Werneu pisze:Marea pisze:Oczka same w sobie sa mocno zniszczone? bo na zdjeciach widac tylko ogromna opuchlizne ....
Do jakiego weta jezdzicie?
zdjęcia nie oddają rzeczywistości ja jutro zrobię nowe zdjęcia jedno jest oko jest do jest do amputacji drugie jest oki a nazwisk wetów nigdy nie wymieniam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 332 gości