DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 16:17 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Zołzik pisze:
Resztki mojej wiary w ludzi skutczenie się zmniejszają... Moja naiwność umarła... a proza życia mnie przygniotła... sorry ale ja nie mam na tych ludzi siły... i szkoda naszego czasu na polemiki z debilami. Jest taki mądry cytat : nie kłóć się z idiotą - ktoś może nie zauważyć różnicy.... Polecam się zastanowić zanim znowu ktoś coś napisze na tematy "poboczne".

Ech... normalka... to już teraz wiesz jak jest :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 22, 2010 12:50 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

No i CO TAM dziewczyny?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro gru 22, 2010 12:55 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

A nic nie wiadomo 8str na dogo i zero informacji :(
To tymbardziej tutaj nikt nic nie będzie wiedział :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 22, 2010 13:11 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Myślę, że dziewczyny działają, tylko już nie tak forumowo ale konkretniej.
A może po prostu po cichu.

LICZĘ NA TO BARDZO!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro gru 22, 2010 13:15 Re: DRAMAT PSA W BOGATYNI. Prosimy o pomoc PILNE !!!

Nie mam najświeższych informacji, ale z tego co wiem, to Evelin na pewno nie zostawi psiaka w potrzebie :)
Chyba ten koleś jak się zrobił dym i zaczęła go odwiedzać Policja to zabrał psiaka z działki, ale kwestią czasu jest, kiedy z powrotem tam trafi. Tak było już wiele razy... Spróbuję się czegoś dowiedzieć i dam znać.

P.S. Na dogo od jakiegoś czasu nie wchodzę, bo nie chcę się denerwować :P

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

[poprzednia]