Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 18:47 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dorotko-blondynki z nas :oops: -żadna aparatu nie wzięła!
Zrobiłam trzy zdjęcia,są u mnie na wątku.
dagmara-olga pisze:cieplej tam u Was?
Gdzie się spotykacie w Olsztynie? Z ciekawości pytam, bo pamiętam, że w mieście sa fajne knajpki :-)

Byłyśmy tylko pooglądać rzeźby lodowe,bo po 15-tej miałam powrotnego busa,a Sihajka spotkanie.Latem musimy sie spotkać na jakimś piwku,bo dzisiaj za zimno było .
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob gru 18, 2010 21:33 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

kropkaXL pisze:Dorotko-blondynki z nas :oops: -żadna aparatu nie wzięła!
Gdzie się spotykacie w Olsztynie? Z ciekawości pytam, bo pamiętam, że w mieście sa fajne knajpki :-)

Byłyśmy tylko pooglądać rzeźby lodowe,bo po 15-tej miałam powrotnego busa,a Sihajka spotkanie.Latem musimy sie spotkać na jakimś piwku,bo dzisiaj za zimno było .

Chętnie się spotkam :)
Fajnie było, dzień zaliczam do udanych :) Kropeczka przeżyła swój pierwszy raz, ale nic więcej nie powiem, niech sama się pochwali :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie gru 19, 2010 8:18 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A to czekamy!
Kasiulek, przyznaj się. :kotek:
Witaj Sihajko i kotunie!
Buzi dla Morfunia!!!! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie gru 19, 2010 10:23 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Cześć kalairku :)
Morfeuszek wycałowany, wyczesany, wygłaskany, wyprzytulany :) I reszta kotów też :) Jak ja się cieszę, że on zajada z apetytem! :)
A dziś lenistwo mnie ogarnęło :) Na razie zrobię sobie kolejną herbatkę i pomyślę, co dalej :)

Sihaja

Post » Nie gru 19, 2010 10:35 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Tulki do koteczków! :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie gru 19, 2010 10:51 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:
kropkaXL pisze:Dorotko-blondynki z nas :oops: -żadna aparatu nie wzięła!

Chętnie się spotkam :)
Fajnie było, dzień zaliczam do udanych :) Kropeczka przeżyła swój pierwszy raz, ale nic więcej nie powiem, niech sama się pochwali :)

No to sie przyznam :oops: -paliłam fajkę wodną-o zapachu wiśnoiwym!
No i fotkę Sihajki wstawię!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie gru 19, 2010 10:52 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Cześć kalairku :)
Morfeuszek wycałowany, wyczesany, wygłaskany, wyprzytulany :) I reszta kotów też :) Jak ja się cieszę, że on zajada z apetytem! :)
A dziś lenistwo mnie ogarnęło :) Na razie zrobię sobie kolejną herbatkę i pomyślę, co dalej :)

Dorotko-ja też jakas rozmemłana jestem-pozbierać sie nie mogę! :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie gru 19, 2010 10:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kasia! :mrgreen: Zamiast rzucać palenie, to ona tu za fajki się bierze! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon gru 20, 2010 8:03 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witaj Dorotko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłego poniedziałku i buziaki dla Morfeuszka! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 20, 2010 8:07 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

ObrazekSihajkę i Koteczki!
Buziaki dla Morfunia, miłego dzioneczka! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon gru 20, 2010 15:55 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej :)
Ale dziś wieje...
Witam się ze wszystkimi :) Będę miała dziś na kolacji gości, zrobię sałatkę jakąś i kiełbaski na ciepło. Będzie faaajnie :)
Kotki żyją, a jakże :) I rozrabiają :) Faaajnie :)

Sihaja

Post » Pon gru 20, 2010 17:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Udanego wieczoru Dorotko! :1luvu: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 20, 2010 19:16 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

salatka?! :twisted: :roll:
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Pon gru 20, 2010 19:34 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Miłego wieczorku Sihajku!
Pewnie goście już są. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 21, 2010 19:01 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Dostałam zamówienie na bigos. Ciocia przywiozła 4 kg kapusty kiszonej, główkę białej i mięcha i mam to wszystko przerobić. Czy ja dam radę?? Nigdy nie gotowałam hurtowych ilości 8O I w ogóle to mi bigos nie wychodzi.... Co jej do głowy przyszło??
A moje koty dobrze, Morfeuszek ma już zupełnie ładne oczka, ale oczywiście leki jeszcze bierze. Joachim i Gaja - doprawdy, nie wiem, co oni wszyscy robili gdy byłam w pracy, ale pościel miałam poprzewracaną, jakby niezłe tu sprawy się działy....

Sihaja

[poprzednia][następna]