sabina skaza pisze:KaleidoStar pisze:A w sobotę w Kontraście to Wy? Gdzieś czytałam, że Trzy Majtki mają grać i w ogóle.. i w ogóle..
nie PKDT bawiło się na SHANTAŻU w piatek,było nas z 16 osób, jedna przyszłą nawet z psem
Agor-ia pisze:Zaginela suczka husky, GDYNIA-OBLUZE, kolo ulicy Turkusowej
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/zaginela-suka-husky-blagam-o-pomoc-ogl3263652.html
Seja, ta aukcja byla wystawiona na 7 dni z tego co pamietam(kiedy znalazlam oglo bylo 3-4 dni do konca ?), chyba nie zostala zakonczona przed terminem. Oby jeszcze nie oddala...

KaleidoStar pisze:Jakby Seja została odrzucona, to też mogę spróbować.

KarolinaS pisze:dziewczyny, kto z forum dokarmia koty na Dolnym?
ja cały czas w sprawie kotów stamtąd; mama mojego kolegi musi się wyprowadzić, bo jej blok już niedługo wyburzają, a ma tam niewielką gromadkę kotów do karmienia; chciałaby prosić kogoś kto bywa w pobliżu i dokarmia "swoje" stada, o podrzucanie jedzenia;
udało nam się z Marlon złapać i ciachnąć tamtejsze 2 koteczki, jedną na sterylkę + młodzika do mnie na tymczas złapała dzisiaj Aga; pozostałe 2 już są u mnie od dwóch tygodni; sytuacja w miarę opanowana, ale do karmienia pozostaje w sumie 5 kotów: 3 kotki i 2 wielkie kocury;
proszę o info

KaleidoStar pisze:Karolina, co to znaczy na Dolnym? Bo ja nie wiem, ale jeśli chodzi o Gdańsk, to może dam radę..?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość