Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 20:57 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Joluka rozumiem Twoje dylematy. Wiem jak się czujesz. Zawsze jak oddaję tymczasa, szczególnie już nie maluszka (bo te zmiany przyjmują bez problemu) to czuję, że go zdradzam, jest mi źle.
ale później jak czytam, że jest już coraz lepiej to się uspokajam.
Popieram Twoją decyzję o odczekaniu max 3 dni i przejęcia Makarego z powrotem. Ale trzeba dać mu szansę. Może już jutro będzie lepiej. Nie zamartwiaj się tak bardzo. Na spokojnie. Miej rękę na pulsie. W razie czego zareaguj. Przytulam :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie gru 19, 2010 21:27 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Trzymam ogromne kciuki, oby zrozumiał że to jego dom, że będzie tam kochany i szczęśliwy, oby jadł i się załatwiał, na wszystko inne przyjdzie czas :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 19, 2010 21:30 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Mam nadzieję, że Makary się tam szybciutko odnajdzie. I że będzie mega szczęśliwy!!!
Trzymam wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie gru 19, 2010 21:32 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

siedzę i ryczę... - dzisiaj tyle dobrych wiadomości na forum - do DS i DT pojechali Leon i Leoncjo i Omisia - a ja myślę tylko o Makariuszu za wersalką.... :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie gru 19, 2010 21:33 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Spokojnie Kochana.
Zadzwoń jutro, może będzie już lepiej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie gru 19, 2010 21:39 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Makary lubi zwiedzać nocami...
Może się w nocy przekona, że w nowym domu nie jest wcale tak źle.
Przecież wiesz, że nikt mu tam nie zrobi krzywdy i Pani będzie go dopieszczać na wszystkie możliwe sposoby... Nie zamartwiaj się na zapas.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie gru 19, 2010 21:49 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

joluka pisze:siedzę i ryczę... - dzisiaj tyle dobrych wiadomości na forum - do DS i DT pojechali Leon i Leoncjo i Omisia - a ja myślę tylko o Makariuszu za wersalką.... :cry:

Oj sister... Zadzwoń i zapytaj, może juz wyszedl...
:idea:

Poza tym moja najznakomitsza imienniczka napisala super: max trzy dni i koniec - zaberasz kota.
Wiec bedzie dobrze. Jakby nie bylo.
Prawda? :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie gru 19, 2010 21:54 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Musi być dobrze :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 19, 2010 21:58 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Joluka, daj mu troszkę czasu.
Makariuszu :ok:
Moja Becky, koteczka z hodowli, wyprowadziła się z domu rodzinnego w wieku 10 mc. Płakała, wyła w nocy, siedziała pod wanną (nie ma obudowy jeszcze ;)) wychodziła jak ją wołaliśmy, ale później ponownie się chowała. W nocy wyszła zwiedzać mieszkanie, ale wyła jak nie wiem co. Dobę nic nie jadła sama, nie piła... Sama ją trochę napoiłam. Dopiero po 24 h się otworzyła i zaczęła jeść i pić. W dodatku nasza rezydentka na nią syczała, prychała. Po 3 dniach czuła się już dość swobodnie, ale jeszcze spięta. Po tygodniu całkiem normalnie
Najważniejsze, aby Makary zaczął jeść, oswoił się z zapachami. Bądź w kontakcie z Panią, ale 48 h to minimum, aby kotek mógł się otworzyć.
I domyślam się, że oddawanie kotków ogromnie boli. Bądź dzielna
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon gru 20, 2010 11:27 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Jak kitek przespał noc ? są poranne wieści ?
Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon gru 20, 2010 11:35 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

No właśnie. Co tam u Makarusia w nowym domu? Przyzwyczaja się?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon gru 20, 2010 11:49 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Noi?

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon gru 20, 2010 15:21 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

no i przynajmniej je, pije i załatwia się! :piwa:

nie jest nadal specjalnie towarzyski - wczoraj wieczorem za każdym razem po wyciągnięciu zza wersalki wracał po chwili do swojej kryjówki, ale w nocy rzeczywiście wyszedł i zjadł całą porcję suchej karmy, zostawił w kuwecie komplet urobku i napił się trochę wody

od rana na każdy stuknięcie drzwi windy, czy zaszczekanie psa w bloku znowu się chowa - ale na szczęście do szafy, a nie za wersalkę - przynajmniej tam mu cieplej... :wink:

nabrałam nadziei, że będzie dobrze - jeśli je, to i tak już lepiej niż u nas na początku - Pani Alicja zdaje skrupulatnie relację, jutro też będziemy się zdzwaniać - mam nadzieję, że codziennie będzie wychodził na dłużej :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon gru 20, 2010 15:24 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

no widzisz, może nie będzie tak źle.
Trzeba dać chłopakowi czas :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]