Moje trzynaście łapek i cztery ogony:))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 19, 2010 21:01 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

A nie, ja się kocham w Elvisie z mojego podpisu. Ale są dwie przeszkody. Finanse.. wiecie, jak u mnie jest. Ledwo na Troję wystarcza. ja mięso widze tylko na zdjęciach u Danusi ;)
A dwa, że przy Herbatniku wyszło, jaka Troja jest paskudnica-jedynaczka. Kota mojego taty też nienawidzi. Tak ją zdenerwował, że mi prawie palec zębami zmiażdżyła, mimo że miałam na sobie rękawice narciarskie O_o
Kiedyś się pewnie dokocę, ale najpierw muszę finansowo wyjść na prostą i przetestować, czy może z kociątkiem Troy się lepiej dogada...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie gru 19, 2010 21:09 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

KaleidoStar pisze:A nie, ja się kocham w Elvisie z mojego podpisu. Ale są dwie przeszkody. Finanse.. wiecie, jak u mnie jest. Ledwo na Troję wystarcza. ja mięso widze tylko na zdjęciach u Danusi ;)
A dwa, że przy Herbatniku wyszło, jaka Troja jest paskudnica-jedynaczka. Kota mojego taty też nienawidzi. Tak ją zdenerwował, że mi prawie palec zębami zmiażdżyła, mimo że miałam na sobie rękawice narciarskie O_o
Kiedyś się pewnie dokocę, ale najpierw muszę finansowo wyjść na prostą i przetestować, czy może z kociątkiem Troy się lepiej dogada...

No w sumie Elwis śliczny jest :1luvu:
Tylko rzeczywiscie lepeij sie dobrze zastanowic nad tym czy sie podola finansowo, bo fajnie jest ,gdy koty są zdrowe , gorzej ,gdy potrzeba do weta iść, wtedy dopiero zdajemy sobie sprawe ,ze to nie tak hop :( . Ja mam cztery koty ,ale wcale tak rózowo , niestety nie jedzą karmy z górnej półki , no nie :( i wcale sie z tym nie kryję. no trudno, moze kiedys nadejda lepsze czasy :wink:
tak więc dobrze sprawe przemyśl :wink:
A co do gadania sie Troji z innym kotem , no to tez nie reguly. Moja Bajcia nie dogaduje się z żadnym , chodzi własnymi drogami,ale i sama żadnego nie zaczepia, no chyba ,ze to ja zaczepiaja , wtedy potrafi pokazać na co ją stac :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie gru 19, 2010 21:10 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

8O Czy ja sie tu meldowalam?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie gru 19, 2010 21:15 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

moś pisze:8O Czy ja sie tu meldowalam?

jasne :lol:
razem z PKP :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie gru 19, 2010 21:16 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:
kotka doroty pisze:Pakuj :!: Chcesz Miałke w zamian :?: Dokładam puszorek i wiadro żarcia :mrgreen:

Bolkowo kto póżno przychodzi ten sam sobie szkodzi :mrgreen:

Mialka 8O
o kurcze też sie musze zastanowić :ryk:

Ty sięnie zastanawiaj ino zabieraj bo jak wydam komu innemu to .....zostaniesz w ogóle bez :mrgreen: a Shira by ja z zamknietymi oczkami i bez dodatków wzięla :twisted:

Moja sąsiadka słucha italodisco -szczegól że,pól bloku tez to słyszy wrrrrr...
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie gru 19, 2010 21:18 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:

:ryk: fakt ale nie zauwazylam ze to nowy watek jest :oops:

moś

Post » Nie gru 19, 2010 21:18 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

kotka doroty pisze:
trawa11 pisze:
kotka doroty pisze:Pakuj :!: Chcesz Miałke w zamian :?: Dokładam puszorek i wiadro żarcia :mrgreen:

Bolkowo kto póżno przychodzi ten sam sobie szkodzi :mrgreen:

Mialka 8O
o kurcze też sie musze zastanowić :ryk:

Ty sięnie zastanawiaj ino zabieraj bo jak wydam komu innemu to .....zostaniesz w ogóle bez :mrgreen: a Shira by ja z zamknietymi oczkami i bez dodatków wzięla :twisted:

Moja sąsiadka słucha italodisco -szczegól że,pól bloku tez to słyszy wrrrrr...

A kabelkow od lampech choinkowych nie przegryza?
Obrazek

Danusia

moś pisze:
trawa11 pisze:

:ryk: fakt ale nie zauwazylam ze to nowy watek jest :oops:

Moska 8O
znowu się zakochalas :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie gru 19, 2010 21:19 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

No jak co roku- w Jjcie :mrgreen:

moś

Post » Nie gru 19, 2010 21:23 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

moś pisze:No jak co roku- w Jjcie :mrgreen:

to tylko raz w roku sie zakochujesz?
weż przykład ze mnie :wink:
ja co drugi dzień 8)
Obrazek

Danusia

Post » Nie gru 19, 2010 21:26 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

Etam, ja sie nie pzremeczam :roll: :twisted:

moś

Post » Nie gru 19, 2010 21:31 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

moś pisze:Etam, ja sie nie pzremeczam :roll: :twisted:

no kurcze , a ja ciagle zmęczona :mrgreen:
i do tej pory nie wiedzialam czym :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie gru 19, 2010 21:32 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

O kurcze 8O , oswiecilam cie na swieta :ryk:

moś

Post » Nie gru 19, 2010 21:34 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

moś pisze:O kurcze 8O , oswiecilam cie na swieta :ryk:

no i teraz będę leżec odłogiem :twisted:
no ,chyba ,ze cos mi sie odwidzi :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie gru 19, 2010 23:08 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, Już prawie święta:)))

trawa11 pisze:Obrazek

haha,jakie miziaki,Maniusiek to prawie leży na tym
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]