K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 20:30 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Co można na to ciuchowisko przynieść? Jakieś świąteczne rzeczy, ubrania czy ogólnie wszystko co nadaje się na fanty? :) Myślę że mogłabym iść na pierwszą zmianę od 12 do 16.

Truskawka miała nieładne oczy dziś rano - trzecie powieki jej wychodziły, a pod oczami jakieś paprochy :? A jak dzisiaj ładnie brykała, jak często koty się stają po sterylce spokojniejsze to ona chyba odwrotnie :) Nawet wylazła na rury nad drzwiami nie wiem jak. A małe buraski powoli robią postępy, zwłaszcza Rumcajs, ale jeszcze dużo przed nimi.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie gru 19, 2010 20:31 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:
Tweety pisze:Dalej drążę sprawę żwirku, przepytałam Lutrę o ostatnie zamówienie i na ten moment potwierdziło się, że 4 ...wyszły, tylko czyimi nogami?
Lutra miała wziąć 5, Kosma 3, Tosza 2, Anna09 3, 6 było dla Kocimiaków, 1 mój. Wszyscy zabrali oprócz 1 worka, którego Anna09 nie wzięła i ja go pożyczyłam, na kociarni zużyto cały 1 i ok pół drugiego, jeden poszedł do vanji. Jakby nie liczył, 4 brakuje. Może dopadła nas skleroza (oby tak było) i zawieźliśmy komuś, kto nie był liczony w zamówieniu, może ktoś wziął dla jakichś tymczasów, czy którejś pani Heleny. Pomyślcie, bo zrobi się nieprzyjemnie .... :(

Ja przypominam, że Ty Tweety osobiście kazałaś mi odebrać dwa worki, co skwapliwie uczyniłam, płacąc za nie po odbiorze. Jakoś nie widzę się w wymienionym wcześniej rozliczeniu. Byłam uwzględniana w zamówieniu, czy nie? 8O Tyle, że ja o tym wziętym żwirku trąbię na lewo i prawo od piątku, Tobie mówiłam przynajmniej trzy razy. Oj, chyba ten Niemiec Cię goni. :wink:

Jeden worek podwiozłam dzisiaj dla kocimiaków, niech mają, odbiorę przy nastepnej dostawie.

na razie drepcze pomalutku :wink: No to czekamy na oficjalne info czytane z kartki przez Lutrę (to było z pamięci) czy byłaś na liście czy nie, bo ja jej zgłaszałam ale faktycznie tutaj nie zostałaś wymieniona. Mamy kolejny trop, więc rozumiem, że jeszcze ze dwie godziny i kamień spadnie mi z serca, że to tylko ogólne zamieszanie i kolejne dwa się odnajdą. Myślenie ma jednak głęboką przyszłość :)

A, Pepiczki już u nas, Rumcajs wymiziany, Cypis bryknął pod biurko

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie gru 19, 2010 20:33 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:
miszelina pisze:
Tweety pisze:Dalej drążę sprawę żwirku, przepytałam Lutrę o ostatnie zamówienie i na ten moment potwierdziło się, że 4 ...wyszły, tylko czyimi nogami?
Lutra miała wziąć 5, Kosma 3, Tosza 2, Anna09 3, 6 było dla Kocimiaków, 1 mój. Wszyscy zabrali oprócz 1 worka, którego Anna09 nie wzięła i ja go pożyczyłam, na kociarni zużyto cały 1 i ok pół drugiego, jeden poszedł do vanji. Jakby nie liczył, 4 brakuje. Może dopadła nas skleroza (oby tak było) i zawieźliśmy komuś, kto nie był liczony w zamówieniu, może ktoś wziął dla jakichś tymczasów, czy którejś pani Heleny. Pomyślcie, bo zrobi się nieprzyjemnie .... :(

Ja przypominam, że Ty Tweety osobiście kazałaś mi odebrać dwa worki, co skwapliwie uczyniłam, płacąc za nie po odbiorze. Jakoś nie widzę się w wymienionym wcześniej rozliczeniu. Byłam uwzględniana w zamówieniu, czy nie? 8O Tyle, że ja o tym wziętym żwirku trąbię na lewo i prawo od piątku, Tobie mówiłam przynajmniej trzy razy. Oj, chyba ten Niemiec Cię goni. :wink:

Jeden worek podwiozłam dzisiaj dla kocimiaków, niech mają, odbiorę przy nastepnej dostawie.

na razie drepcze pomalutku :wink: No to czekamy na oficjalne info czytane z kartki przez Lutrę (to było z pamięci) czy byłaś na liście czy nie, bo ja jej zgłaszałam ale faktycznie tutaj nie zostałaś wymieniona. Mamy kolejny trop, więc rozumiem, że jeszcze ze dwie godziny i kamień spadnie mi z serca, że to tylko ogólne zamieszanie i kolejne dwa się odnajdą. Myślenie ma jednak głęboką przyszłość :)

Jeszcze się okaże, że było to przywłaszczenie za zgodą szefostwa :ryk: :ryk:

BTW: ile dzisiaj uzbieralismy? Trzecia puszka ze sklepu jest.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie gru 19, 2010 20:56 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Czy styropianowe pudła na domki potrzebne? Czasmi plącza sie w pracy bo kurierzy wożą w nich rózne rzeczy. Jak potrzebne to zaczne zgarniac jak sie pojawia.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Nie gru 19, 2010 20:58 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

elzak3 pisze:Czy styropianowe pudła na domki potrzebne? Czasmi plącza sie w pracy bo kurierzy wożą w nich rózne rzeczy. Jak potrzebne to zaczne zgarniac jak sie pojawia.

POtrzebne!!!! Ja potrzebuję 2 sztuki!
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie gru 19, 2010 21:01 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

mjs pisze:
elzak3 pisze:Czy styropianowe pudła na domki potrzebne? Czasmi plącza sie w pracy bo kurierzy wożą w nich rózne rzeczy. Jak potrzebne to zaczne zgarniac jak sie pojawia.

O, to poszukam jutro po sasiednich pracowniach.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Nie gru 19, 2010 21:02 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ze żwirkiem był gwałt:
Anna09 - 3
Ja sama -5
Kosma 3
Aga -1
Kocimska - 6
Tosza - 2
Miszeliny nie było na liście, Aga pisała, że ma dwa do odebrania, ale już zamówienie było złożone, bo było pilne.
więc przyjechać miało 20 worków.
Do Noemik dotarło 5. To wiem i tylko tyle.
Więcej nie pamiętam.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie gru 19, 2010 21:14 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:Ze żwirkiem był gwałt:
Anna09 - 3
Ja sama -5
Kosma 3
Aga -1
Kocimska - 6
Tosza - 2
Miszeliny nie było na liście, Aga pisała, że ma dwa do odebrania, ale już zamówienie było złożone, bo było pilne.
Więcej nie pamiętam.

ok, Miszelina zabrała za pełnym przyzwoleniem moim 2 sztuki więc już jest nieźle, wydawało mi się, że odebrane były przy poprzedniej dostawie czyli Niemiec kroczący ale powoli :oops: Wislackikot sugeruje, że jest szansa, że na kociarni mogły zejść dwa worki i trzeci jest rozpoczęty, biorąc pod uwagę informację od Namidy, że brała zawsze z otwartych można to przyjąć za fakt, chociaż nikt go na razie nie potwierdza. Więc zostałby tylko jeden dyskusyjny.

Lutro, czy Ty to odczytałaś z kartki tej, którą ja mam w biurze czy nadal z głowy? Bo mnie się coś majaczy, że Anna09 miała zamówione 2 i tylko za jeden miała zapłacić a dwa wziąć i to byłby brakujący element albo moje pobożne życzenia :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie gru 19, 2010 21:19 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

elzak3 pisze:
mjs pisze:

O, to poszukam jutro po sasiednich pracowniach.

Fajnie, dziękuję! :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie gru 19, 2010 21:23 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
Anna09 - 3
Ja sama -5
Kosma 3
Aga -1
Kocimska - 6
Tosza - 2
Więcej nie pamiętam.

ok, Miszelina zabrała za pełnym przyzwoleniem moim 2 sztuki więc już jest nieźle, wydawało mi się, że odebrane były przy poprzedniej dostawie czyli Niemiec kroczący ale powoli :oops: Wislackikot sugeruje, że jest szansa, że na kociarni mogły zejść dwa worki i trzeci jest rozpoczęty, biorąc pod uwagę informację od Namidy, że brała zawsze z otwartych można to przyjąć za fakt, chociaż nikt go na razie nie potwierdza. Więc zostałby tylko jeden dyskusyjny.

Lutro, czy Ty to odczytałaś z kartki tej, którą ja mam w biurze czy nadal z głowy? Bo mnie się coś majaczy, że Anna09 miała zamówione 2 i tylko za jeden miała zapłacić a dwa wziąć i to byłby brakujący element albo moje pobożne życzenia :wink:

Niestety, Twoje pobożne życzenie nie zostanie spełnione. Miałam zamówione dwa i za tyle zapłaciłam :mrgreen: No i ten jeden fundacja mi wisiała (i nadal wisi :wink: ).
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie gru 19, 2010 21:34 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Hmm, Anna09, powiedziała mi 2 worki, Aga dziś napisała mi, że chyba 3. Na mojej kartce są dwa. sorry, nie ogarniam, to przez zmęczenie materiału...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie gru 19, 2010 21:36 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:
Anna09 - 3
Ja sama -5
Kosma 3
Aga -1
Kocimska - 6
Tosza - 2
Więcej nie pamiętam.

Moje nadpłacone worki odebrałam przy poprzedniej dostawie, ciemną nocą z podwórka. I wtedy z fundacją byłam kwita :) :mrgreen:
A potem zgłosiłam gdzieś na wątku, że jakby był żwirek, to znowu jestem chętna. I nagle pojawiła się nowa dostawa i Tweety mi kazała zabrać dwa worki z Kocimskiej, bo zawadzają. To wzięłam i zapłaciłam za nie, pamietając, że nic do Lutry nie zgłaszałam.
Teraz jeden oddałam na Kocimską, więc znowu Fundacja mi wisi jeden worek. :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie gru 19, 2010 21:42 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:Hmm, Anna09, powiedziała mi 2 worki, Aga dziś napisała mi, że chyba 3. Na mojej kartce są dwa. sorry, nie ogarniam, to przez zmęczenie materiału...

Hmm, bo ja zamawiałam dwa worki (za które zapłaciłam), a trzeci to ten, który pożyczyłam do Kociarni.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie gru 19, 2010 22:21 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Znaczy się, dwa worki ukradła miszelina? :ryk:
Nie, nie ukradła, doczytałam, że zapłaciła :roll:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie gru 19, 2010 22:33 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

mjs pisze:

Ja tez poproszę dwa lub trzy ... :)
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

[poprzednia][następna]