KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 19:17 Re: =Szansa DS. potrzebne wsparcie na testy.kotka w schronisku

Faktycznie cud! Tak się cieszę :1luvu:

Asia K

Od: Wto lis 23, 2010 22:26

Post » Nie gru 19, 2010 19:19 Re: Gryzelda ma dom!!!!!!ma towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

O matko, jak się cieszę!!! :balony: :dance: :balony: :dance2: :piwa: :piwa: :ryk:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie gru 19, 2010 19:22 Re: Gryzelda ma dom!!!!!!ma towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jak jak i Grażyka
:dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :flowerkitty: :flowerkitty: :s1: :s1: .
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie gru 19, 2010 19:24 Re: Gryzelda ma dom!!!!!!ma towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

hanelka pisze:O matko, jak się cieszę!!! :balony: :dance: :balony: :dance2: :piwa: :piwa: :ryk:

:ok: :ok: :ok:
bądź szczęśliwa słodziaku. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie gru 19, 2010 19:34 Re: Gryzelda ma dom!!!!!!ma towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

Poszły jeszcze te maluszki , co były do adopcji.. Naprawdę super dzień. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Nie gru 19, 2010 19:41 Re: Gryzelda ma dom!!!!!!ma towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :flowerkitty: :flowerkitty: :catmilk: :cowsleep: :catmilk: :cowsleep: :balony: :balony: :balony: :balony: :torte:
czuję się szczęśliwa :!: :!: :!: :!:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie gru 19, 2010 19:52 Re: Gryzelda ma dom!!!!!!ma towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

cudownie :1luvu: bądź szczęśliwa w nowym domku :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie gru 19, 2010 20:20 Re: Gryzelda ma dom!!!!!!ma towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

cudownie że Karolinka bis ma dom,mam nadzieje że będzie szczęśliwa

ponieważ jest na nią bazarek,ja mam propozycję,żeby o ile licytujący się zgodzą,te pieniądze trafiły do Hanelki jako skromna wyprawka dla trzech koteczek,które dzięki Niej grzeją dupki w domku a nie w schronisku na śniegu
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Nie gru 19, 2010 22:07 Re: Gryzelda ma DS-ma kocią towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

poczekajcie do jutra coś wam powiem, teraz ci...trzymajcie tylko kciuki. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Nie gru 19, 2010 23:16 Re: Gryzelda ma DS-ma kocią towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

Kamień z serca mi spadł..... aż sąsiadów obudził :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon gru 20, 2010 13:31 Re: Gryzelda ma DS-ma kocią towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

cypisek pisze:poczekajcie do jutra coś wam powiem, teraz ci...trzymajcie tylko kciuki. :ok:

gayae pisze:ponieważ jest na nią bazarek,ja mam propozycję,żeby o ile licytujący się zgodzą,te pieniądze trafiły do Hanelki jako skromna wyprawka dla trzech koteczek,które dzięki Niej grzeją dupki w domku a nie w schronisku na śniegu
Bardzo dziękuję, przyznam, że każdy grosz by się przydał, ale cypisek podsunęła lepszy pomysł na wykorzystanie tych pieniędzy... będą chyba potrzebne testy... :smokin:

Bianka 4 pisze:Kamień z serca mi spadł..... aż sąsiadów obudził :ok:
Oj, ładnie to tak dręczyć sąsiadów po nocy? :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 20, 2010 16:26 Re: Gryzelda ma DS-ma kocią towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

Więc ,/wiem, wiem ,zdania nie zaczyna się od więc... :wink: no więc ..sprawa wygląda tak.

Za zgodą sąsiadki hanelki , Grażynki./która wystawiła bazar na Gryzeldowe testy/
pojedzie inna kotka ze schroniska. Kotka Chmurka. Wprawdzie kota jest chwilowo u wolontariusza schroniska, na czas śniegów,ale w domu nie dzieje się najlepiej. Jest tam kocur który strasznie bije Chmurkę. Reszta kotów nie pozwala jej wychodzić na pokoje. Osaczyły kocinkę. Siedzi pod kanapą , ma tam miseczkę , kuwetkę. Wycofuje się ,psychicznie siada. Kotka potrzebuje spokojnego domu, aby mogła zaufać, rozkwitnąć.

Więc teraz dla tej kotki zbieramy na testy. Jeśli będzie wszystko dobrze szukamy transportu.

ObrazekObrazek
Obrazek

cypisek

Post » Pon gru 20, 2010 17:41 Re: Gryzelda ma DS-ma kocią towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

Arnold2 możesz zamówić testy na mój adres podam na pw. To może dojdą po świętach , trzeba będzie zacząć testowanie Chmurki skoro domek czeka., :ok:

Arnold2 jest to moja serdeczna prośba, pisałaś ,że możesz zamówić jak coś. Chyba za pobraniem będzie najlepiej. :?:

Szukamy też transportu Świnoujście - Warszawa.

może ktoś wrzucić na wątek transportowy. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pon gru 20, 2010 19:24 Re: }CHmurka ma DS. potrzebna kasa transport Swinoujś. Warszawa!

Najprosciej będzie jeżeli Ty zamówisz bezpośrednio w Sigmed - przesyłka pójdzie prosto do Ciebie, jeżeli dzisiaj zamówisz - najprawdopodobnie w środę/czwartek dostaniesz testy. Ja mam obecnie te pojedyńcze tj. osobno na bialaczkę i osobno na Fiva, które w sumie wychodzą drożej niz jeden łączony, więc jezeli chcecie testowac obie choroby jednoczesnie - taniej wychodzi ten lączony. Oczywiście jeżeli będą jakieś problemy to służe moimi, ale wydaje mi się prościej i taniej będzie w.w. procedura
W google wbijasz sigmed - wybierasz sigmed sprzet weterynaryjny.
W sigmedzie musisz sie zarejestrować, potem zakładka: małe zwierzęta potem testy diagnostyczne potem wybrać z listy (nie z obrazków) nazwę choroby.

Arnold2

Od: Czw paź 14, 2010 18:35

Post » Pon gru 20, 2010 22:04 Re: }CHmurka ma DS. potrzebna kasa transport Swinoujś. Warszawa!

Arnold2 dziękuję. W takim razie czekamy na testy. :1luvu:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]