Maryla pisze:Zofia![]()
kto moze wspomoc te maluchy na pewno mile widziany
Ja mam dostac konto lecznicy na dniach. Bo kasa to potrzebna na leczenie (na razie tanie) i szczepionki.
I nie wstawiaj mi serduszek, bo mnie zezra wiadome osoby...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:Zofia![]()
kto moze wspomoc te maluchy na pewno mile widziany
-Milena- pisze:elfik22 pisze:Mój TŻ pojechał z Mileną, nie do końca się udało, bo elektryki nie dało rady zrobić. ...
PcimOlki pisze:-Milena- pisze:elfik22 pisze:Mój TŻ pojechał z Mileną, nie do końca się udało, bo elektryki nie dało rady zrobić. ...
Dlaczego?
Zofia&Sasza pisze:Poniewaz na FB wypowiedziala sie w temacie ARKA, to chyba nie ma sensu dalej ukrywac tozsamosci "milej pani od kotow". Milena, co Ty na to?
-Milena- pisze:Zofia&Sasza pisze:Poniewaz na FB wypowiedziala sie w temacie ARKA, to chyba nie ma sensu dalej ukrywac tozsamosci "milej pani od kotow". Milena, co Ty na to?
Arka się wypowiedziała ale ja jestem administratorem... i po jej wypowiedzi;)
-Milena- pisze:Zofia&Sasza pisze:Poniewaz na FB wypowiedziala sie w temacie ARKA, to chyba nie ma sensu dalej ukrywac tozsamosci "milej pani od kotow". Milena, co Ty na to?
Zofia&Sasza pisze:-Milena- pisze:Zofia&Sasza pisze:Poniewaz na FB wypowiedziala sie w temacie ARKA, to chyba nie ma sensu dalej ukrywac tozsamosci "milej pani od kotow". Milena, co Ty na to?
Nie wiem, czy to dobry pomysl. Ona o tym juz na pewno powiedziala tej babie. Zajrzyj pod moj album z kociakami.
Zofia&Sasza pisze:ruru pisze:bidaczki małe
wygrały los na loterii
Rany, splun przez lewe ramietak to ja powiem jak beda 10 dni po sczepieniu. Z tym ze faktem jest ze gdyby ich Milena nie zabrala, to juz by pewnie nie zyly na tym mrozie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 68 gości