Kociak poszarpany przez silnik!:( Maluszek ma domek!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt gru 17, 2010 19:30 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

miszelina pisze:Ja też się cieszę i trzymam kciuki za wizytę niedzielną!

I ja trzymam. Prosze o kontakt telefoniczny (bo nie zawsze w necie siedzę) gdybyście na ten dom sie zdecydowały. Cobym nie lazła ja na wizyte. I powiadomienie otwockiej Doroty.

Wiadomo jak maluszek?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt gru 17, 2010 19:37 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Wielbłądzio pisze:Dziewczyny, jeżeli to ma jakikolwiek sens, to mogę zabrać do siebie maluszka na przechowanie. Co prawda atmosfera u mnie dosyć nerwowa (vide ta nieszczęsna Klara z Palucha :twisted: ), ale takiego kalekiego dziecinę na pewno mogłabym umieścić w małym pokoju razem z Buśką i chłopakami. Busieńka nie zrobi krzywdy kalece (przez prawie 4 lata mieszkały razem z niepełnosprawną Bidzią), żaden z chłopców tym bardziej, ja juz od wtorku będę miała bardzo dużo wolnego czasu...
Potrzebna byłaby tylko następująca pomoc:
1. Przy ewentualnych ogloszeniach, gdyby z domku w Grodzisku nic nie wyszlo.
2. Niestety również karma dla dzieciaków + całkowity sponsoring wszelkiego leczenia i wizyt kontrolnych. Od nowego roku jestem bez pracy, z rodziny mogę liczyć na pomoc co najwyżej mojej Babci, której zresztą też samej nie starcza na leki :( ...

Jeżeli znajdzie się coś lepszego, oczywiście nie nalegam - ale jeśli nie, to może warto...?

Wielbładzio jesteś jak zwykle Kochana :love: Bardzo Ci dziękujemy :1luvu:
Na razie z Dora.20 postanowiłyśmy jakoś kurdupla przechować te kilka dni :)
Jeśli nie daj Bóg cos nie wypali będę się do Ciebie łasić ;) o DT ;)
Obrazek

Aga_Mazury

Od: Nie sty 11, 2009 10:08

Post » Sob gru 18, 2010 22:04 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Cieszę się, że dziecinek już nie w schronie :ok:

Gdyby coś, to tak jak napisałam. Nie ma problemu.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 19, 2010 7:31 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

jedziecie dziś do GM?
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 19, 2010 10:19 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Wielbłądzio, ja Cię koffam! :1luvu:

To bez podtekstów było :lol:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 19, 2010 11:00 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Jedziemy, wizyta na 17 :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie gru 19, 2010 13:48 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

:ok: :ok: :ok:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Nie gru 19, 2010 14:47 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

...czy coś już wiadomo, z jakiego miejsca w Bydgoszczy kociak wyruszył w tak tragiczną drogę???
Jak się czuje biedaczek??? dobrze, że w krytycznym momencie czuwała nad nim dobra duszyczka:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Nie gru 19, 2010 15:04 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Satyr77 pisze:Jedziemy, wizyta na 17 :D

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 19, 2010 19:44 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

Już po wizycie, przesłałem pw do Lidki
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie gru 19, 2010 20:06 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

anabelp pisze:...czy coś już wiadomo, z jakiego miejsca w Bydgoszczy kociak wyruszył w tak tragiczną drogę???
Jak się czuje biedaczek??? dobrze, że w krytycznym momencie czuwała nad nim dobra duszyczka:)

Niestety nie mamy możliwości tego ustalić.
Maluszek jest trochę zabiedzony ale czuje sie dobrze. W DT jest trochę wystraszony jednak wystarczy chwilkę przy nim posiedzieć i maluszek zaczyna traktorzyć i to bardzo głośno :) Jest bardzo ciekawy otoczenia, wszystko go interesuje. Podejrzewamy, że był dzikim kotkiem i nie zna domu.
Jutro jedziemy zachipować Diselka.
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Nie gru 19, 2010 20:07 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

p.s. relacje z wizyty już mam, czekamy na jutrzejszą aby wybrać najlepszy domek dla koteczka :ok:
Stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś...
Obrazek

lidka_park

Od: Nie lip 26, 2009 12:18

Post » Pon gru 20, 2010 7:24 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Wizyta - Grodzisk Maz.

lidka_park pisze:p.s. relacje z wizyty już mam, czekamy na jutrzejszą aby wybrać najlepszy domek dla koteczka :ok:

a uprzedziliście obie strony zainteresowane maluszkiem,ze jest taka podwójnie rozpatrywana adopcja? wydaje mi sie,ze powinny wiedzieć.
dam znac po wizycie.Będzie to koło wieczora.
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 20, 2010 15:36 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

...Ludziska się biją o kociaka:) ktoś jednak czuwa nad maluszkiem:) tylko dlaczego musiał aż tyle przeżyć żeby znaleźć swoje miejsce na ziemi...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pon gru 20, 2010 15:49 Re: Kociak poszarpany przez silnik! Jest szansa na domek!

anabelp pisze:...Ludziska się biją o kociaka:) ktoś jednak czuwa nad maluszkiem:) tylko dlaczego musiał aż tyle przeżyć żeby znaleźć swoje miejsce na ziemi...

Tego już nikt nie cofnie. Najważniejsze ,żeby teraz już mu było dobrze.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

[poprzednia][następna]