Właśnie pisałam o Ali na jej wątku, a tu tup tup Ola zeszła na dół i zwiedza pokój dzieci, zagląda na stolik- ogląda arcydzieła malarskie moich kociaków Właśnie mi znikła - trudno zobaczyć czarnego kota w ciemnościach
Wracając do wspomnianego rytuału wieczornego:
Duża czyta bajki, a ja słucham teraz czytamy Dzieci z Bullerbyn
Gdy dzieci usną leżę na boczku
Wcześnie bardzo się napracowałam - bo obserwowałam
i nadal jestem kotek - kosmita
Przed chwilą Ola wskoczyła na łóżko i na parapet i gapiła się w okno Co zaczęła gadać usłyszał to pies i przyszedł, a kota zwiała
Witamy wszystkich u na odwilż - więc duzo błota Dziewczyny OK - jedzą Ola czeka juz rano na swoja kolej - jest co raz bardziej domowa - nasza - na psy powoli przestaje warczeć i chętnie słucha bajek na dobranoc
W związku z bajkami poszukuję - może któraś z was ma "Nowe Przygody Filonka Bezogonka" to jest druga część pierwszą mamy Do pozyczenia lub odkupienia, a może ktoś ma jeszcze kolejne części wiem, żę jest ich chyba z 10 lub 11 łącznie
Nikt mi w to nie uwierzy , a nie miał kto zrobić nam zdjęcia - wczoraj wieczorem Jurek nie mógł zasnąć i chciał się przytulić i przyszedł, na to przyszła Zuza i położyła się na mamie - wiadomo rywalizacja kto bliżej mamy i na to wszystko Ola położyła mi się na nogach i tak się ułożyła, żebym mogła głaskać łepek Normalnie jestem oblegana i napastowana przez dzieci i kota
Ale fajna Pani Kota Ma podobne białe naznaczenie pod pychem jak moja lalka Ty masz 2 psy ja 3 Dziecko stan na dzień dzisiejszy 1 (i tak ma zostać) Koty 2 - i Tobie to proponuję Wiem, ze warto
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach