I melduje, że sama was znalazłam. Trawko i Dorotko za czujność i podpowiedzi macie u mnie duże plusy

Moderator: Estraven

dune pisze:trawa11 pisze:dune pisze:a ja dzis mam suuuper obiad, najlepszy na świecie![]()
![]()
a jaki?
W C Z O R A J S Z Y Danusia wczorajszy![]()
![]()
akurat spaghetti
Bolkowa pisze:W c z o r a j s z e obiady w niedziele są najlepsze. Z tymi nagle pojawiającymi się z 2tygodniowa metryką to się jeszcze okaże.
I melduje, że sama was znalazłam. Trawko i Dorotko za czujność i podpowiedzi macie u mnie duże plusy

trawa11 pisze:Bolkowa pisze:W c z o r a j s z e obiady w niedziele są najlepsze. Z tymi nagle pojawiającymi się z 2tygodniowa metryką to się jeszcze okaże.
Bolkowa ,wszak potrawy wszelakie sie mrozi, wiec Twoja zupka napewno dobra
trawa11 pisze:moś pisze:Trawko, zapros mnie kiedys na obiad
wpadnij dzisiaj![]()
mam 6 kotletów
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:W c z o r a j s z e obiady w niedziele są najlepsze. Z tymi nagle pojawiającymi się z 2tygodniowa metryką to się jeszcze okaże.
Bolkowa ,wszak potrawy wszelakie sie mrozi, wiec Twoja zupka napewno dobra
Z tą nadzieją żyję. Przynajmniej gotować nie będę musiała.

KaleidoStar pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Trawko, zapros mnie kiedys na obiad
wpadnij dzisiaj![]()
mam 6 kotletów
Nożesz.. ma ktoś akumulator do teleportu? Bo mój zamarzł
KaleidoStar pisze:W takim razie prosze przestać katować mnie zdjęciami mięsa. To podchodzi pod torturowanie. Konwencja genewska tego zabrania...
trawa11 pisze:moś pisze:Trawko, zapros mnie kiedys na obiad
wpadnij dzisiaj![]()
mam 6 kotletów
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Trawko, zapros mnie kiedys na obiad
wpadnij dzisiaj![]()
mam 6 kotletów
Jasne, ciekawe co na to PKP

kociczka39 pisze:ja chyba musze dospać,bo przeczytałam,że chowa pod pupe![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], pibon, Silverblue i 37 gości