Szkoda ,że nikt się nie zgłasza do pomocy. Agatka sama nie poradzi wiem bo wiele razy byłam w takiej sytuacji i przyjeżdzała koleżanka z w-wy żeby mi pomóc
Kotek poprostu umrze i problem się sam rozwiąże a my będziemy świętować?:
Prosimy o pomoc Te osoby w cz-wie co zawsze pomagają są zajęte ja unieruchomiona w domu, dziewczyny z elpisu prowadzą adopcje w kakadu, ania wlasnie transportuje kotki z łodzi do Jaworzna z mężem, który przyjechał z pracy z daleka tylko na kilka dni i w tym czasie pomaga kotkom i jeszcze wieczorem bierze mojego malucha do weta.... kotka trzeba systematycznie szukać jeżeli będzie kilka osób to każdemu zajmie to godzinę dwie dziennie Agatka sama nie może siedzieć tam cały dzień proszę zgłoście się do pomocy
Byłam tam, ale kota ani śladu, żarcie nie zniknęło. Ślad urywał się wczoraj przy ulicy...
Idę zaraz na zajęcia...
A wieczorem (po 20) szukać kotka, koleżanki z roku się obraziły, bo pożegnalna impreza a ja nie idę, bo "jakiegoś kota będę szukać, na ch... mi jeszcze jeden kot?"
Agatko-masz wspaniałego męża i synka i przyjaciół, którzy Ci dobrze życzą np mnie i nigdy nie odpowiedzą brzydkim słowem na Twoje prooblemy. Jeżeli tak mówią to na nie martw się-na ch... Ci takie koleżanki. Oczywiście nie musisz się z nimi kłócić-przydadzą się czasem do imprez jak będzie na to czas. ja też nie mogłabym się bawić wiedząc ,że ode mnie zależy los zwierzaka.
Kurcze widać ze w Cz-wie Wy Dwie tylko interesujecie się losem kociaka... ja niestety dojadę dopiero na Wigilie, bo tak to bym Wam pomogła go szukać.. A koleżankami proszę się nie przejmować, bo wiadomo ze są ludzie i ....., jakby były ok to by zajrzały z Tobą na chwile w tamta okolice i pomogły szukać a nie komentowały głupio (takie moje zdanie).
podwójne czarne pluszowate szczęście Kocie oczy to okna, przez które można zajrzeć do innego świata..
Nie pomogę..... Leżę od kilku dni z wirusówką i jest tylko ze mną coraz gorzej, a i tak wstaję i wychodzę na krótko co 2 dni na karmienie, w tym dwóch kotek zabranych przeze mnie z działek.
Będzie ciężko znaleźć nikomu nieznanego kociaka w bramach tego ruchliwego skrzyżowania.