powiedzcie mi, co mam wziac z kotem, poza kotem i transporterkiem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Tweety pisze:hej, fajnie, że wszyscy jesteście![]()
![]()
, w takich chwilach chyba najbardziej docenia się otaczających nas ludzi
![]()
co nie zmienia faktu, że ktoś się nie bał i podpierniczył szefostwu żwirek z kociarni
A czy wiadomo, co stało się z lampą bakteriobójczą, która była w kociarni. Bo stelaż stoi nadal....
Aga, tak jak mówiłam, pożyczę kocimiakom jeden żwirek, postaram się podwieźć jutro, aby na święta nie zostały o suchym pysku, znaczy pustej kuwecie.
Odbiorę przy nastepnej dostawie.
anna09 pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:hej, fajnie, że wszyscy jesteście![]()
![]()
, w takich chwilach chyba najbardziej docenia się otaczających nas ludzi
![]()
co nie zmienia faktu, że ktoś się nie bał i podpierniczył szefostwu żwirek z kociarni
A czy wiadomo, co stało się z lampą bakteriobójczą, która była w kociarni. Bo stelaż stoi nadal....
Aga, tak jak mówiłam, pożyczę kocimiakom jeden żwirek, postaram się podwieźć jutro, aby na święta nie zostały o suchym pysku, znaczy pustej kuwecie.
Odbiorę przy nastepnej dostawie.
To może lepiej ja pożyczę, bo mój worek już tam jest. Odbiorę sobie następnym razem. Moim na pewno nie zabraknie
wistra pisze:ja zostaje z Tygrysowskim te 2h, nie myslcie sobie
powiedzcie mi, co mam wziac z kotem, poza kotem i transporterkiem?
miszelina pisze:Twojego worka już tam nie ma.Nie ma w ogóle żadnego worka żwiru, poza napoczętym, pełnym w połowie. Dwa worki odebrała Tosza, jeden Tweety.
mjs pisze:miszelina pisze:Twojego worka już tam nie ma.Nie ma w ogóle żadnego worka żwiru, poza napoczętym, pełnym w połowie. Dwa worki odebrała Tosza, jeden Tweety.
Wydaje mi się, że w piątek po południu jeszcze były jakieś worki. Żwirku nie wyniosłam, a ukradzione w czwartek pieniądze zwróciłam
miszelina pisze:mjs pisze:miszelina pisze:Twojego worka już tam nie ma.Nie ma w ogóle żadnego worka żwiru, poza napoczętym, pełnym w połowie. Dwa worki odebrała Tosza, jeden Tweety.
Wydaje mi się, że w piątek po południu jeszcze były jakieś worki. Żwirku nie wyniosłam, a ukradzione w czwartek pieniądze zwróciłam
Pod stolikiem na Kocimskiej jest puszka. Wrzuciłam tam 20 zeta, które leżały na stole. Mam nadzieję, że to te Twoje na AFN
jej siostra pisze: Serce od ciebie miało pójść na Mikołaja, ale nie wrzuciłam do torebki (skleroza), więc sama noszę i wszyscy mi zazdroszczą![]()
mjs pisze:jej siostra pisze: Serce od ciebie miało pójść na Mikołaja, ale nie wrzuciłam do torebki (skleroza), więc sama noszę i wszyscy mi zazdroszczą![]()
Cieszę się
kasumi pisze:Czy jest jutro coś szczególnego do robienia na Kocimskiej? Jakieś krople, leki, specjalne karmy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 115 gości