Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Witam i ja.I jak zwykle z prosba zaglądam.![]()
Cel ważny i szczytny.Chodzi o karanie mordujących zwierzęta ludzi.
Prosze podpiszcie i rozeslijcie znajomym.
http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... olnosci/66
anduk pisze:Cudak1, dzięki za jedzenie, w ogóle to zakopałem się koncertowo po szyję u Ciebie na podwórkuDobrze, że sąsiedzi pomogli, oraz saperką odkopałem auto bo inaczej bym czekał to wiosny aż śnieg zejdzie
agiis-s pisze:postawilibyśmy ci budkę
Cudak1 pisze:Envy szkoda, że nie pomyślałyśmy wcześniej o bazarku, Twoja Mama robi takie piękne kartki.... a teraz to już trochę na nie za późno, bo Boże Narodzenie za kilka dni![]()
Jak coś znajdę nadającego się na bazarek, będę mogła Wam przekazać, żebyście wystawili? Szkoda, że tą Pocztę przenieśli tak daleko... no może niedaleko, ale nie po drodze mi teraz![]()
(Pisałam do Igulec w sprawie wpłat, ale nie odczytała jeszcze wiadomości na miau. Jak coś będę wiedzieć, od razu dam znać, bo zaraz znów karmę trzeba będzie zamówić...)
Jest szansa na DT dla jednego kota lub kociaka (wiek, płeć bez znaczenia), ale aż w Częstochowie. Macie jakiegoś kandydata na tymczasowicza? Szukamy transportu?.
agiis-s pisze:8 stycznia moje dziecko kończy 18 lat. Jeśli chrzestny Agi stanie na wysokości zadania to będziecie mieli transport do Częstochowy![]()
chyba że się wystraszy śnieżycy
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy i 674 gości