K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 18, 2010 12:45 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

anna09 pisze:
kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:a ja poszukuję 4 worków żwirku z kociarni, 3 fundacyjnych i jednego mojego. Nie sądzę aby ktoś zabrał przez pomyłkę, bo jednak dość ciężki i nieporęczny :wink:

ja u Amelii zamówiłam 3 wory, za tyle też zapłaciłam i z kocimskiej sobie zabrałam.
Ale proszę sprawdzić, czy faktycznie tyle dla mnie było.

Ja zamówiłam dwa worki i za nie zapłaciłam, jeden powinnam dostać za ten pożyczony - w sumie trzy. Z Kociarni zabrałam dwa, czyli powinien tam być jeszcze jeden mój :roll:

no to ten jeden jest, dwa Toszy, która miała zabrać lata temu i rozpoczęty drugi worek kociarniany, brakuje 3 pozostałych i mojego :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob gru 18, 2010 12:54 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

kasumi pisze:
kosma_shiva pisze:słuchajcie, czy ktoś nie miałby jutro ochoty na jedną lub dwie zmiany w galerii?
druga i/lub trzecia.
Jeśli nikt się nie zgłosi, to pojawię się oczywiście, ale kurczę mój pęcherz wcale nie chce czuć się lepiej :(

czuję się kiepsko po prostu.
Wczoraj w końcu nawet na urodziny siostry rodzonej nie poszłam, dziś do radia też...

Mam takie samo pytanie: Czy ktoś nie przyszedłby za mnie jutro (2 zmiana) do galerii? Ja mogę jakiś kocimski dyżur w zamian wziąć. Jak nikt się nie zgłosi to przyjdę, ale wolałabym być wtedy w domu - mam gości, rodzina się wprosiła(dzisiaj to wyszło :? ).

Wiem, ze deklarowalam zastepstwo za kogos w niedziele ale mnie tez dopadlo jakies chorobsko - wczoraj wzielam wolne w pracy i usiluje sie "wygrzac w domu" (choc w moim przypadku to sformulowanie to naduzycie :? )
Kosma, jednocze sie z Toba w bolu bo mnie tez cos zaczyna brac w ta strone.... jak mi do poniedzialku nie przejdzie to chyba mnie czeka antybiotyk :? :evil:
Zdrowiej szybko.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob gru 18, 2010 13:00 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

coś nam się kwesta kurde sypie 8O
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob gru 18, 2010 13:07 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Sylwia nie może, bo wyjeżdża, zapytam jeszcze p. Moniki od Flipa i Flapa

Tweety

Post » Sob gru 18, 2010 14:30 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

No to kwesta się sypie 8O
Ja mogłabym zostać do 17.00, ale ktoś MUSI odwieźć Sezama na Kocimską o 14.00, bo on do 17 nie wytrzyma.
Jeśli znajdzie się transport dla kota GK - Kocimska o 13.00/14.00 to ja zostanę na drugą zmianę (za Kasumi lub Kosmę).

19.12. niedziela
1. Miszelina, Akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina (kto odwiezie kota na Kocimską?)
13.00 - 15.00 - Domiś (Dupek) - transport Tosza
2. Miszelina, ????? - kot Tygrysek, transport wistra
3. ????, _namida_ - kot Ryfka - transport -_namida_
Ostatnio edytowano Sob gru 18, 2010 14:44 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob gru 18, 2010 14:42 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:No to kwesta się sypie 8O
Ja mogłabym zostać do 17.00, ale ktoś MUSI odwieźć Sezama na Kocimską o 14.00, bo on do 17 nie wytrzyma.
Jeśli znajdzie się transport dla kota GK - Kocimska o 13.00/14.00 to ja zostanę na drugą zmianę (za Kasumi lub Kosmę).

a nie Anna09 zgodziła się wozić kociuchy?

Tweety

Post » Sob gru 18, 2010 14:45 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:

Ona woziła w ubiegłym tygodniu.
Obrazek

miszelina

Post » Sob gru 18, 2010 15:01 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:
Tweety pisze:

ale wydawało mi się, że w tym też się deklarowała :roll:ale będzie Tosza, to może odwiezie Sezama?

Tweety

Post » Sob gru 18, 2010 15:20 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:
miszelina pisze:a nie Anna09 zgodziła się wozić kociuchy?

ale wydawało mi się, że w tym też się deklarowała :roll:ale będzie Tosza, to może odwiezie Sezama?[/quote]
Ona nie ma klucza na Kocimską. Przywozi Dupka, a potem już nie wyjeżdża z parkingu, tylko czeka.

Mam inny pomysł: DWIE OSOBY NA 14.00, ja odwiozę Sezama, wpadnę coś przekąsić i wrócę na 17.00, pokwestować razem z Namidą.

KTOŚ SIĘ ZGŁASZA?!
Obrazek

miszelina

Post » Sob gru 18, 2010 15:34 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Dobra, mogę przyjść jutro na 14.00.
Prince jest już w nowym domku, mam nadzieje, ze do mnie nie wróci z powodu złego zachowania (a łobuz z niego nieprzeciętny) - zajęte rozmową nie zauważyłyśmy z nową właścicielką, że kolega w ciągu paru minut oskalpował dracenę :)
Takim to sposobem wszystkie małe Murzynki są u siebie, proszę uprzejmie ogłaszarki o zdjęcie ogłoszenia o "singing cats".
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Sob gru 18, 2010 15:38 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Kinga Warmijska pisze:Dobra, mogę przyjść jutro na 14.00.
Prince jest już w nowym domku, mam nadzieje, ze do mnie nie wróci z powodu złego zachowania (a łobuz z niego nieprzeciętny) - zajęte rozmową nie zauważyłyśmy z nową właścicielką, że kolega w ciągu paru minut oskalpował dracenę :)
Takim to sposobem wszystkie małe Murzynki są u siebie, proszę uprzejmie ogłaszarki o zdjęcie ogłoszenia o "singing cats".

Dzięki, Kinga!!!

To jeszcze jedna osoba, potrzebna, koty tym razem na posterunku :wink:
19.12. niedziela
1. Miszelina, Akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
2. Kinga Warmijska, ???? - kot Tygrysek, transport wistra
3. Miszelina, _namida_ - kot Ryfka - transport -_namida_
Obrazek

miszelina

Post » Sob gru 18, 2010 16:03 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

słuchajcie mam transport o 17tej z galerii do domu, wiec przyjade na drugą zmianę.
może mi korona z głowy nie spadnie i temperatura w butach też.
no, nie darowałabym sobie chyba :oops:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob gru 18, 2010 16:13 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

kosma_shiva pisze:słuchajcie mam transport o 17tej z galerii do domu, wiec przyjade na drugą zmianę.
może mi korona z głowy nie spadnie i temperatura w butach też.
no, nie darowałabym sobie chyba :oops:

Uff, czyli uratowane :) Dzięki wielkie wszystkim :D

19.12. niedziela
1. miszelina, Akima - kot Kminek (11.00 -13.00) - transport miszelina
2. Kinga Warmijska, kosma_shiva - kot Tygrysek - transport wistra
3. miszelina, _namida_ - kot Ryfka - transport -_namida_
Obrazek

miszelina

Post » Sob gru 18, 2010 16:23 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

hej, fajnie, że wszyscy jesteście :1luvu: :1luvu: :1luvu: , w takich chwilach chyba najbardziej docenia się otaczających nas ludzi :)

co nie zmienia faktu, że ktoś się nie bał i podpierniczył szefostwu żwirek z kociarni :wink:

Tweety

Post » Sob gru 18, 2010 16:45 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:hej, fajnie, że wszyscy jesteście :1luvu: :1luvu: :1luvu: , w takich chwilach chyba najbardziej docenia się otaczających nas ludzi :)

co nie zmienia faktu, że ktoś się nie bał i podpierniczył szefostwu żwirek z kociarni :wink:

A czy wiadomo, co stało się z lampą bakteriobójczą, która była w kociarni. Bo stelaż stoi nadal....
Aga, tak jak mówiłam, pożyczę kocimiakom jeden żwirek, postaram się podwieźć jutro, aby na święta nie zostały o suchym pysku, znaczy pustej kuwecie.
Odbiorę przy nastepnej dostawie.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]